Димитър Бербатов - Фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Съсипаният Бербо отива в Рома
Ако е вярно много ще се радвам
) Фен съм на Рома от 10 годишен.Много съм ентусиазиран да видя какво ще направят новите собственици.

Хахах големи хуморески пишат тези журалисти ама чак пък толкова
Модераторите могат съвсем спокойно да изтрият "горещата новина"
освен ако не искат и другите от форума да се посмеят на тази тема 

Модераторите могат съвсем спокойно да изтрият "горещата новина"

- shotgun blues
- Контакти:
незнам къде отива ,но едно е ясно с последният си мач елиминира и последната възможност да остане в Манчестър Юнайтед
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Серия А е отличен вариант за Бербатов, при положение, че в оставащите мачове до края на сезона не успее да защити мястото си в МЮ. Пък и Италия е по-близо до България, току виж решил да се завърне в нац.отбор 

В събота вечер окончателно затвърди мнението ми че не става за Юнайтед ,но все таки има договор така че ще се види къде ще играе .Факт е че в събота провали Ман. юн.жалко.
Голмайстор на висшата лига ще защитава оставането си в отбора ... абе малоумници мислете преди да пишите хуморески и вицове !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
tani написа:В събота вечер окончателно затвърди мнението ми че не става за Юнайтед ,но все таки има договор така че ще се види къде ще играе .Факт е че в събота провали Ман. юн.жалко.
Бербатов изпусна при 0-0 не е супермен , да игра слабо за , което не само той е виновен , ами какво да кажем за Скоулс и Карик ?
Дано Берба напусне Ман Юнайтед , защото не го заслужават !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
Re: Димитър Бербатов ФЕН ТЕМА!
Оригинален линк http://gong.bg/view_article.php?article_id=197701
Прочетете последното изречение ...
Цитат
"Бербатов има още една година от договора си с Юнайтед, но според изданието преговорите за нов контракт са в застой заради лошата му форма напоследък. "
Смятай ...
Всичко около тва кой е титуляр се оказва истина .Почна да се говори за нов договор и хоп Бербатов резерва . Не се прави така ,ама ...
THE G.A.M.E , съгласен съм с теб ,не е за тоя отбор . Преди си мислех ,че проблема е в К.Роналдо ,но и сега го виждам същото.
Просто Бербатов е комбинативен и техничен играч, трябва му и отбор ,който играе такъв футбол ...
Прочетете последното изречение ...

Цитат
"Бербатов има още една година от договора си с Юнайтед, но според изданието преговорите за нов контракт са в застой заради лошата му форма напоследък. "
Смятай ...

THE G.A.M.E написа:Сър-а развали форамата на Бербатов ... за пореден път !
И аз ще кажа за пореден път ...
- Бербатов не е за Юнайтед и те не са за него !
Не бяха за него, не са в момента ... и няма да бъдат за бъдеще !
!
THE G.A.M.E , съгласен съм с теб ,не е за тоя отбор . Преди си мислех ,че проблема е в К.Роналдо ,но и сега го виждам същото.
Просто Бербатов е комбинативен и техничен играч, трябва му и отбор ,който играе такъв футбол ...

Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!
Нали си има саит.Попитаите го там.Бербо вярно ли е , че вече няма да вземаш 1,000,000лв месечна заплата.
- MagicMoments
- Контакти:
Отборът на Манчо доказа че може да прави чудеса с кариерите на някои футболисти,а на други да ги съспива.....

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]