Шок в Англия - искат да няма изпадащи отбори в Премиър лийг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Шок в Англия - искат да няма изпадащи отбори в Премиър лийг

Мнениеот CTAHKO » 18 окт 2011 11:12

sMotLiO написа:Още ли се намират хора да спорят с тоя....смях :lol:

Какъв по-голям смях от това да му четеш "експертните" и "безпристрастни" постове :lol: :lol: :lol: Като ти е тъжно,прочети му постовете и веднага ще ти стане смешно :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 18 окт 2011 12:45

Фъргюсън скочи срещу идея на футболната асоциация

"Премахването на изпадането е самоубийство"

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън предупреди, че плановете за премахване на изпадането от Висшата лига ще бъде "пълно самоубийство". Вчера изпълнителният директор на асоциацията на Мениджърите Ричард Бийвън разкри, че някои от чуждестранните собственици на клубове от Премиършип искат да се премахне системата "понижение-промоция" от висшата лига.

С постоянното нарастване на чужденците в британския футбол, Бийвън е убеден, че с още четирима-петима чуждестранни собственици тази идея може да се превърне в реалност. Под американска собственост са 10 клуба от Премиършип, като Юнайтед е един от тях, а мениджърът Алекс Фъргюсън е убеден, че премахването на изпадането ще е много лоша новина за английския футбол.

"Не мога да разбера каква е идеята на това. В момента има поне 8 клуба в Чемпиъншип със страхотна история. Какво означава това, че тези осем отбора, никога няма да могат да се върнат да играят в Премиършип ли? Че вратите са заключени? Това ще е абсолютно самоубийство за клубовете в страната, най-вече за тези от Чемпиъншип. Много отбори оттам са били гръбнака на Премиършип през годините. Единственото място, където можеш да направиш пари и да реализираш амбициите си е Премиършип. Не можеш да отнемеш това първенство на клубовете", коментира сър Алекс.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 окт 2011 13:01

Alexx написа:Ето доказателството, че твоето мнение е типична провокация ! И двете,а не си бил ти провокирания. И дори да изключим първото ти мнение, че е било такова, то второто мнение си е типична провокация ? Какво общо има кога английски отбор ще победи испански на финал с мнението на Иво, че интереса към английския футбол няма да замре,а към испанския ще спада ? :?

E ти можеш ли да четеш изобщо? Аз самият си признах, че второто ми мнение е провокация! И не съм го отричал това! Но то е резултат на първото мнение като коментар към мен! Т.е. вие сте си виновни!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 окт 2011 13:02

sMotLiO написа:Още ли се намират хора да спорят с тоя....смях :lol:

Ти още ли съществуваш? Жалко! Надявах се, някой да те е прегазил вече с колата си...

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 18 окт 2011 13:04

За кое сме виновни ? Че ни провокираш ли ? :?

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 окт 2011 13:14

Alexx написа:За кое сме виновни ? Че ни провокираш ли ? :?

Не, че реагирах на вашата провокация! Стига си се държал като малко дете и се прави на малоумен и че не разбираш какво ти казвам! Не отричам, че ВТОРИЯТ ми пост бе провокация - ТОВА НЕ ГО ОТРИЧАМ! Но първият ми не беше!!! А вторият ми пост бе РЕЗУЛТАТ на вашата провокация! Така че замисли се кой почна!

Или вие фенчетата на ВЛ си мислите, че имате специален статут и че само вие трябва да си казвате мнението, а феновете на другите първенства нямаме право на мнение, така ли?

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 18 окт 2011 13:20

Аз пък не виждам нищо провокативно в това да даде прогноза ? В случая Иво дава прогноза, че английския футбол няма да му спадне популярността, а популярността на Ла Лига ще спадне ! Нали на теб ти е ясно, че всички ти знаем мнението което е против Висшата лига, които си го изразявал в много теми и за това всяко твое мнение анти-ВЛ се приема на нощ. Ти сам си го направил.

Иначе ти остави нас простите фенове на футбола от Албиона да си гледаме на спокойствие "постната" продукция на островитяните . Пък нека бъдем прости и промити мозъци от диемите.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 окт 2011 13:30

Alexx написа:Иначе ти остави нас простите фенове на футбола от Албиона да си гледаме на спокойствие "постната" продукция на островитяните . Пък нека бъдем прости и промити мозъци от диемите.

E аз да не би да ви отнемам правото да си гледате ВЛ? Дори и да имах възможността/властта да го направя, не бих! Но вие ме оставете да упражнявам правото си на мнение! Не обидих никого с първият си пост в темата, просто изразих мнението си!!! Ама явно някой от вас се мислят за много специални и че само вие можете да изразявате мнение, а другите, че нямаме това ПРАВО! Е да, ама не!

Alexx написа:Аз пък не виждам нищо провокативно в това да даде прогноза ? В случая Иво дава прогноза, че английския футбол няма да му спадне популярността, а популярността на Ла Лига ще спадне !

И по твоята логика аз не виждам нищо провокативно да пожелая да спадне интереса към ВЛ!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 18 окт 2011 13:34

Никой не ти е забранил да си изказваш мнението. Въпросът, е че ти се опитваш с твои мнения да налагаш мнението си и съдиш нашия избор и ако не стане твоето ние сме тъпи. :lol:

П.П. И по твоята логика аз не виждам нищо провокативно да пожелая да спадне интереса към ВЛ!

Нали на теб ти е ясно, че всички ти знаем мнението което е против Висшата лига, които си го изразявал в много теми и за това всяко твое мнение анти-ВЛ се приема на нощ. Ти сам си направил така, че определение твои мнения да се приемат за провокация и другите да не ти остават длъжни. Дори това мнение (първото) да не е провокация, то тогава отговора на Иво също не е провокация, а първата провокация започна от теб.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 окт 2011 13:38

Не знам как мнение се приема на "ноЩ"! Предполагам визираж "нож", но предвид, че два пъти пишеш "ноЩ" явно имаш нещо друго предвид. Какво? :?

Да, знаете ми мнението за ВЛ и то не се е променило и няма да се промени! Но в случея коментирах новината!!! А не да коментирам дали ВЛ е силна/слаба, качествена или не! Просто коментирах тази идея за промяна на правилника и какво ще стане според мен, ако тази промяна се осъществи! Толкова ли ти е трудно да го проумееш това? Не е е нужно да си велик мислител, че да успееш да асимилираш какво се опитвам да кажа!

Върни се в “Футбол - Свят”