Бундеслигата изпревари Серия А в ранглистата на УЕФА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Бундеслигата изпревари Серия А в ранглистата на УЕФА

Мнениеот durex » 25 фев 2011 19:51

MCMXIII написа:
maldin1 написа:Има една приказка - "Формата е временна, класата е вечна." Разликата в написаното от тебе е, че ти ми говориш за моментно състояние, а аз ти говоря по-принцип. ;)

Отново господинът с аватара :) И Унгария е била страшилище... през 50- те ;)
Моля те, разбери веднъж завинаги, как се определят квотите за Евротурнирите. Тогава няма, да ти е толкова тъжно!

durex написа:За кой национален отбор на Германия говорите? В който има в тима си само 4-5 германци всичко друго е натОрализирано,турци,поляци,и сякЪква друга паплач - това ли е лицето на Германия :lol: :lol: :lol:

Натурализиран е един- Какау! Другите са си с немски паспорти...
Понеже бъркаш Италия с калчото, то в Интер колко италаианца има? 1, 2, 3? И интелигентният Матераци.

Ами в момента има 3-ма ,които са и титуляри в Италианския национален тим! А и говорих за национален отбор,не за клубен,а за Интер ами името му си подсказва,че няма да играят само италианци!!!

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 25 фев 2011 19:52

MCMXIII написа:
LaRgO написа:Знам как се разпределят.

Поздрави!

Като знаеш как, кое в смисълът на това изречение не разбираш?

[center]Бундеслигата изпревари Серия А в ранглистата на УЕФА.[/center]

Може би го считаш за невярно?

Знам,че Германия измести Италия от 3-тото място и от сезон 2012-2013 ще има 4 отбора в ШЛ.Просто казвам,че рано или късно Италия ще си върне 3-тото място.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 25 фев 2011 19:54

DmG написа:Запомнете едно : Калчото НИКОГА няма да задмине английското , НИКОГА ! А както върви немското със своето " НЕ на дълговете " , скоро ще им дишате прахта . За испанското незнам , всичко зависи дали грандовете ще дадът на другите от тортата наречена ТВ права , ако не го направят всички други испански отбори ще западнат .

:lol: :lol: :lol: Ама то до ония ден нямаше футбол в Англия,20 години калчото беше номер 1,сега си тръгнал да ми говориш тъпотии разни...ти знаеш ли 20 години,колко много време е? Че сега сте били пред Италия,ами и това скоро ще се промени - спокойно!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 25 фев 2011 19:58

durex ,кое в смисълът на изречението: Бундеслигата изпревари Серия А в ранглистата на УЕФА не разбираш?

LaRgO написа:Знам,че Германия измести Италия от 3-тото място и от сезон 2012-2013 ще има 4 отбора в ШЛ.Просто казвам,че рано или късно Италия ще си върне 3-тото място.

Сега вече се разбрахме ;) Кой какво ще си връща/губи като място в ранглистата, ще покаже бъдещето!
Последна промяна от MCMXIII на 25 фев 2011 20:59, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 25 фев 2011 20:01

MCMXIII написа:
LaRgO написа:Знам,че Германия измести Италия от 3-тото място и от сезон 2012-2013 ще има 4 отбора в ШЛ.Просто казвам,че рано или късно Италия ще си върне 3-тото място.

Сега вече се разбрахме ;) Кой какво ще си връща/губи като място в ранглистата, ще покаже бъдещето!

Да,всичко с времето си.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 25 фев 2011 21:09

durex написа:
DmG написа:Запомнете едно : Калчото НИКОГА няма да задмине английското , НИКОГА ! А както върви немското със своето " НЕ на дълговете " , скоро ще им дишате прахта . За испанското незнам , всичко зависи дали грандовете ще дадът на другите от тортата наречена ТВ права , ако не го направят всички други испански отбори ще западнат .

:lol: :lol: :lol: Ама то до ония ден нямаше футбол в Англия,20 години калчото беше номер 1,сега си тръгнал да ми говориш тъпотии разни...ти знаеш ли 20 години,колко много време е? Че сега сте били пред Италия,ами и това скоро ще се промени - спокойно!

Къде е нямало футбол до преди 20 години хахахахахахах

Англия е родината на футбола. Там се практикува от преди над 150 години...

По-скоро можем да кажем, че мимолетната слава на калчото, която беше заради измисленото наказание на английските отбори приключи...

Мястото на най-корумпираното първенство на света е само надолу, в миманса...

Догодина да не ви мине и Франция, че така като гледам малко остава...

Не го приемай като заяждане, ама говориш пълни глупости...

Излишно е да казвам, че Чемпиъншип има по-голяма посещаемост от калчото...

Не на всеки му се гледат поръчкови съдии и уредени мачове, каквито има от край време в калчото...

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 25 фев 2011 21:19

Какво спечелиха германските отбори в последните 5 години ... НИЩО !.. :)
Какво ще спечелят германските отбори от това, че са с 4 отбори ? ... ПАК НИЩО .. :) Тей като 4-ия ще отпада почти винаги от квалификационния рунд... Няма как Италия да бъде по слаба от Германия, разберете го... И на национално и на клубно ниво италианските отбори са мачкали немските и ако някой извади статистика ще си проличи точно това.. Как може немското първенство да е толкова силно, като за цели 10 години имат 1 трофей....Защо немските отбори едвам стигат до 1/2 финал в Европа ? ... Нали им е силно първенството, дефакто и отборите трябва да са силни.. А с изключение на миналата година ,аз не си спомням немски отбор на 1/2 фаза в ШЛ...
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 25 фев 2011 21:24

Ами в пряка битка за място в ШЛ Вердер победи Сампдория...

Излишно е да казвам в каква криза е Вердер...Мач в Бундеслигата едва ли някой помни кога спечелиха за последно...

Също така и италиански отбор на финал в Купата на Уефа не е имало сигурно от 10 години, ако не и повече...

Потребителски аватар
durex
Контакти:

!

Мнениеот durex » 25 фев 2011 21:28

Frankie Lampard написа:
durex написа:

Къде е нямало футбол до преди 20 години хахахахахахах

Англия е родината на футбола. Там се практикува от преди над 150 години...

По-скоро можем да кажем, че мимолетната слава на калчото, която беше заради измисленото наказание на английските отбори приключи...

Мястото на най-корумпираното първенство на света е само надолу, в миманса...

Догодина да не ви мине и Франция, че така като гледам малко остава...

Не го приемай като заяждане, ама говориш пълни глупости...

Излишно е да казвам, че Чемпиъншип има по-голяма посещаемост от калчото...

Не на всеки му се гледат поръчкови съдии и уредени мачове, каквито има от край време в калчото...

Стига с тези поръчкови съдии и прочие,че ми омръзна да повтаряте едно и също нещо! С какво може да те заплени английският футбол с всичко друго но не и с техника! 22 бягат като шашави,това е футболът в Англия и нищо повече,докато в Италия разчитат на защитната игра,контрааатаката и най-вече на техниката,която тутакси лиспва в Англия. Ами това,че Англия е измислила футбола още повече говори зле за тях,защото за толкова много години те имат една единствена световна титла...Да не говорим,че Италия като национално ниво е 5-пъти над Англия,единствено по клубно май сме на едно равнище (говорим за спечелени КЕШ),иначе добре,че имате хубави стадиони иначе съм сигурен,че нямаше да има такава посещаемост,а това,че Чемпиъшим имал по-голяма посещаемост,те по-голяма глупост не бях чел скоро! Аз ви казвам,в момента има спад в Италия,но тепърва ще се вдигаме и ще сме отново там където ни е мястото,т.е. на ВЪРХА!!!
Последна промяна от durex на 25 фев 2011 21:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 25 фев 2011 21:30

Frankie Lampard написа:Ами в пряка битка за място в ШЛ Вердер победи Сампдория...

Излишно е да казвам в каква криза е Вердер...Мач в Бундеслигата едва ли някой помни кога спечелиха за последно...

Също така и италиански отбор на финал в Купата на Уефа не е имало сигурно от 10 години, ако не и повече...

Ами то тъпата Купа на Уефа ни изяжда хляба,защото италианските отбори не се хвърлят там,докато немците точно там играят много силно и като отпадаме още в групите и на 16-тина финалите,как няма да ни минат немците. Последно Интер спечели Уефа през 98...това са близо 13 години без титла в Уефа

Върни се в “Футбол - Свят”