Е, надявам се РЕАЛ да достигнат до последния мач и да го СПЕЧЕЛЯТ!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
megan fox написа:Мач с мач не си прилича! Милан са доста по-силни, когато са изправени до стената! А и каквото и да си говорим треньора на Милан сбърка снощи състава! Зеедерф не трябваше да играе, прекалено е бавен и натежал вече, за да се противопостави на бързаците от Тотнъм! Но Пато раздвижи нещата! Липсата на Пирло и Индзаги също бе ключова!
acmilan написа:Ок,предполагам знаеш как Милан се представя в шампионата и когато няма такива проблеми в състава.Меган Фокс е много прав,снощи колкото и да нямаше голям избор Алегри,той направи 2 сериозни грешки още в началото,които предопределиха по-нататъшното развитие на мача.С указанията за начина на игра също не се справи.Но Милан си е Милан и на реванша всичко е възможно.
megan fox написа:Игра, нали ти е ясно, че Гарет Бейл може да бъде изкаран от играта още в първата минута на реванша, при това само на цената на жълт картон, а ако нарушението се извърши от по-опитен и хитър играч даже може картон да няма!![]()
THE G.A.M.E написа:megan fox написа:Игра, нали ти е ясно, че Гарет Бейл може да бъде изкаран от играта още в първата минута на реванша, при това само на цената на жълт картон, а ако нарушението се извърши от по-опитен и хитър играч даже може картон да няма!![]()
Ами това е ясно ...
Само, че Гатузо и Фламини пропускат реванша ...![]()
Макар, че и Неста си е ренде ...
megan fox написа:Фламини пък защо? Той май не висеше с картон, а ако е висял значи съм го изблял този момент.
megan fox написа:Игра, нали ти е ясно, че Гарет Бейл може да бъде изкаран от играта още в първата минута на реванша, при това само на цената на жълт картон, а ако нарушението се извърши от по-опитен и хитър играч даже може картон да няма!![]()
От край време си го има това нещо във футбола - ако даден съперников играч е прекалено силен и отбора не може да се справи с него... просто го скъсваш от ритници, включително даже може и да го контузиш! Виждали сме не един и два подобни случая във футбола!
THE G.A.M.E написа:megan fox написа:Фламини пък защо? Той май не висеше с картон, а ако е висял значи съм го изблял този момент.
То остави ... май за Фламини съм в грешка.![]()
И аз не се сещам да са му показали някъв картон !
Макар, че за влизането му срещу Чорлука ... трябваше да му дадът не само картон, но и поне 2 г. условно !
От край време си го има това нещо във футбола - ако даден съперников играч е прекалено силен и отбора не може да се справи с него... просто го скъсваш от ритници, включително даже може и да го контузиш! Виждали сме не един и два подобни случая във футбола! ;)
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта