Какъв според вас ще е финалът на ШЛ ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Какъв според вас ще е финалът на ШЛ ?

Мнениеот TodorT » 16 фев 2011 20:02

Не съм пророк и не знам какъв ще е финала.... Надявам се обаче финалът да е интересен и до там да достигнат най-добрите два отбора :)

Е, надявам се РЕАЛ да достигнат до последния мач и да го СПЕЧЕЛЯТ! :) 8-)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 фев 2011 20:14

megan fox написа:Мач с мач не си прилича! Милан са доста по-силни, когато са изправени до стената! А и каквото и да си говорим треньора на Милан сбърка снощи състава! Зеедерф не трябваше да играе, прекалено е бавен и натежал вече, за да се противопостави на бързаците от Тотнъм! Но Пато раздвижи нещата! Липсата на Пирло и Индзаги също бе ключова! ;)

acmilan написа:Ок,предполагам знаеш как Милан се представя в шампионата и когато няма такива проблеми в състава.Меган Фокс е много прав,снощи колкото и да нямаше голям избор Алегри,той направи 2 сериозни грешки още в началото,които предопределиха по-нататъшното развитие на мача.С указанията за начина на игра също не се справи.Но Милан си е Милан и на реванша всичко е възможно.

Забравяте нещо важно ...
Тотнъм също не бяха с оптималният си състав !
Нещо с което вероятно ще разполагат в реванша на Уайт Харт Лейн.
Понеже следя Висшата лига изскъсо ...
Мога най отговорно да заявя, че шанса на Милан е доста минимален ...
"Шпорите" вече няма за къде да бързат ( те си имат преднина ) ... та вероятно ще заложат на контраатаката.
А при наличието на Гарет Бейл и Лука Модрич в реванша .... това означава, че почти сигурно Милан ще трябва да топи не 1, а минимум 2 гола пасив ...
Щото положително ще получат гол в Лондон.

Чесно казано, ако беше Милан от преди 5-6 години, щях да се въздържа от прогнози ...
Но този Милан, просто не е способен да бие този Тотнъм при настоящият резултат ... и то в Лондон !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 16 фев 2011 20:18

Игра, нали ти е ясно, че Гарет Бейл може да бъде изкаран от играта още в първата минута на реванша, при това само на цената на жълт картон, а ако нарушението се извърши от по-опитен и хитър играч даже може картон да няма! ;)

От край време си го има това нещо във футбола - ако даден съперников играч е прекалено силен и отбора не може да се справи с него... просто го скъсваш от ритници, включително даже може и да го контузиш! Виждали сме не един и два подобни случая във футбола! ;)

Barcelona - Mes que un club

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 фев 2011 20:27

megan fox написа:Игра, нали ти е ясно, че Гарет Бейл може да бъде изкаран от играта още в първата минута на реванша, при това само на цената на жълт картон, а ако нарушението се извърши от по-опитен и хитър играч даже може картон да няма! ;)

Ами това е ясно ...
Само, че Гатузо и Фламини пропускат реванша ... :mrgreen:
Макар, че и Неста си е ренде ... :?
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 16 фев 2011 20:50

THE G.A.M.E написа:
megan fox написа:Игра, нали ти е ясно, че Гарет Бейл може да бъде изкаран от играта още в първата минута на реванша, при това само на цената на жълт картон, а ако нарушението се извърши от по-опитен и хитър играч даже може картон да няма! ;)

Ами това е ясно ...
Само, че Гатузо и Фламини пропускат реванша ... :mrgreen:
Макар, че и Неста си е ренде ... :?

Фламини пък защо? Той май не висеше с картон, а ако е висял значи съм го изблял този момент.

А в Милан има и други рендета. ;)

Barcelona - Mes que un club

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 фев 2011 20:55

megan fox написа:Фламини пък защо? Той май не висеше с картон, а ако е висял значи съм го изблял този момент.

То остави ... май за Фламини съм в грешка. :shock:
И аз не се сещам да са му показали някъв картон !
Макар, че за влизането му срещу Чорлука ... трябваше да му дадът не само картон, но и поне 2 г. условно !
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 16 фев 2011 21:42

От край време си го има това нещо във футбола - ако даден съперников играч е прекалено силен и отбора не може да се справи с него... просто го скъсваш от ритници, включително даже може и да го контузиш! Виждали сме не един и два подобни случая във футбола! ;)

кои слушаи айо мажеш дай пример

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 17 фев 2011 18:37

THE G.A.M.E написа:
megan fox написа:Фламини пък защо? Той май не висеше с картон, а ако е висял значи съм го изблял този момент.

То остави ... май за Фламини съм в грешка. :shock:
И аз не се сещам да са му показали някъв картон !
Макар, че за влизането му срещу Чорлука ... трябваше да му дадът не само картон, но и поне 2 г. условно !

Фламини получи картон за фаула срещу Чорлука. Не съм сигурен обаче дали висеше с картон преди това.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 18 фев 2011 11:38

Мегъне май само ти си виждал тея неща с изкарването на даден играч още в 1вата минута с цената само на жълт картон... Това за мен си е в сферата на фантазиите ;)
Според мен шансовете са 80:20 за Тотнъм.... Много зависи и как ще тръгне мача на Уайт Харт Лейн ;)

Върни се в “Футбол - Свят”