Надценени и подценени футболисти

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Надценени и подценени футболисти

Мнениеот MCMXIII » 03 яну 2011 17:40

UNBEATABLE написа:Защо пък да не струва 90 млн?

Щом РМ казват значи струва :lol: Когато Португалия станат световни или европейски шмпиони с Роналдо, ще почерпиш една лимонада!
П.П. Никой футболист според мен не струва 90 млн. Има късмет момчето, че е красив и продават фланелки с неговото име. Бизнес какво да се прави. Да е жив и здрав и винаги Португалия с/у Германия ;)
П.П.П. Никъде и никога няма да кажа, че е слаб играч!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 03 яну 2011 17:44

MCMXIII написа:
L_Messi написа:Изчетох почти всички мнения по темата и съм изумен как може да се твърди, че играчи като Роналдо и Лампард са надценени, след като те са безценни за отборите, в които играят и са сред играчите с най-голям принос за успехите на тези отбори. Роналдо, макар и лично на мен да не ми харесва, е един супер-талант, машина за голове... изобщо не намирам смисъл да му изреждам качествата, които са безспорни. Лампард е най-резултатният полузащитник в Англия за последните 10 години. Контузи се и сините от Лондон, които са най-добрият отбор в Англия, нямаха победа цял месец.

Това шиле Роналдо е супер надценен! Той наистина е много добър играч, за мен бе удоволствие да гледам как играе К Р с Португалия с/у Германия по разни форуми! Има качества, но досега не ме е убедил с нищо че струва над 90 млн. или нещо такова :lol: За манекен е безценен, така казват жените :lol:

За Лампард си прав, добър играч е. Може би най- ценният на Челси. Обаче имаше един Балак в този отбор, който го изгониха и сега без него е различно. Дори имаше една идея че Лампард е толкова добър в Челси, защото му оставаше да върши малко от черната работа! Нещо в националният му е по- тегаво.

90-те милиона предполагам вече са "избити" от продажби на фланелки и артикули на Реал, с името на Роналдо и на практика това не е цена, която да отговяря само на футболните му качества. За Балак съм съгласен с теб, но даже и за него прочетох мнения, че е бил много надценяван, както и да е.
Колкото до Лампард - статистиката му в Челси е достатъчно впечатляваща, а националният отбор на Англия не може да е критерий, защото там провалите са нещо обичайно :D

di4o
Контакти:

Мнениеот di4o » 03 яну 2011 18:09

samocskasamo написа:А подценен за тази година номер 1 е Милито-дори не влезе в троиката за Златната топка-голям смях

+1 и Снайдер ... за жалост
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 03 яну 2011 19:44

Милито и Снайдер спечелиха всичко на клубно ниво и пак не бяха номинирани то верно си е подценяване от всякъде !

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 03 яну 2011 20:11

Ballancee написа:Милито и Снайдер спечелиха всичко на клубно ниво и пак не бяха номинирани то верно си е подценяване от всякъде !

А колко пъти трябва да коментираме, че в годините на Световно първенство успехите на клубно ниво отиват на заден план?! :?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 03 яну 2011 20:51

megan fox написа:
Ballancee написа:Милито и Снайдер спечелиха всичко на клубно ниво и пак не бяха номинирани то верно си е подценяване от всякъде !

А колко пъти трябва да коментираме, че в годините на Световно първенство успехите на клубно ниво отиват на заден план?! :?

Добре де Меси и той ли стана световен шампион с Испания или Европейски със Барселона през 2010г. ,че присъства в номинацийте , или просто го слагаме защото е футболист на Барселона и да покажем на целият свят каква школа има този тим нека да не са 2-ма нека са 3-ма кандидатите за Златната Топка ??

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 03 яну 2011 21:39

Ballancee написа:
megan fox написа:

Добре де Меси и той ли стана световен шампион с Испания или Европейски със Барселона през 2010г. ,че присъства в номинацийте , или просто го слагаме защото е футболист на Барселона и да покажем на целият свят каква школа има този тим нека да не са 2-ма нека са 3-ма кандидатите за Златната Топка ??

Имам теория по въпроса, но определено няма да ти хареса. Друг е въпроса до колко има шанс да е вярна...

Според мен това беше направено, за да бъде спечелена наградата от някой м/у Иниеста и Шави! На всички ни е ясно, че Меси направи слабо световно, с Барса спечели само 2 трофея, а за голмайсторският приз се полага Златна обувка, кояво вече му я дадоха. Та ако не бяха включили Меси, то тогава вече в тройката трябваше да е някой измежду Снайдер и Форлан и тогава можеше да се объркат сметките и трофея да не отиде при Иниеста или Шави! - ест всичко това е само предположение и най-вероятно не е вярно. :)

П.П. Нека не забравяме, че тройката бе излъчена след анкета м/у националните селекционери и капитаните на националните отбори. Каквото и да си говорим всеки футболен човек поне ще се замисли дали да не включи в неговата си тройка аржентинеца след феноменалният му голов сезон. ;) 47 гола не се вкарват всеки сезон и мнозина специалисти биха искали да имат играч, който да вкарва толкова и е нормално да гласуват за него. Все пак Меси си е Меси! Той си блести вече няколко сезона, докато Снайдер и Форлан имаха проблясък само в рамките на един сезон и сега отново са посредствени! Отделно, че наградата се дава за представяне в една КАЛЕНДАРНА година, а не в един сезон. От началото на новият сезон и холандеца, и уругваеца са много слаби!

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 03 яну 2011 21:45

-
Последна промяна от Rodn1 на 23 юни 2011 20:41, променено общо 1 път.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 03 яну 2011 21:59

Според мен това беше направено, за да бъде спечелена наградата от някой м/у Иниеста и Шави! На всички ни е ясно, че Меси направи слабо световно, с Барса спечели само 2 трофея, а за голмайсторският приз се полага Златна обувка, кояво вече му я дадоха. Та ако не бяха включили Меси, то тогава вече в тройката трябваше да е някой измежду Снайдер и Форлан и тогава можеше да се объркат сметките и трофея да не отиде при Иниеста или Шави! - ест всичко това е само предположение и най-вероятно не е вярно

С това изказване в мен все повече се натрапва мисълта сякаш ,че всичко започва и свършва с Барселона и ще е престъпление ,ако не играч на Барселона вземе приза. Меси може да има не 40 , ако ще 80 гола но само погледни приноса на Снайдер и Милито към това което стори Интер миналата година смея да твърдя ,че приноса на Милито беше много по-голям от този на Меси. Милито вкара във всеки ключов мач за Интер , гледай сега :
- Гол срещу Динамо Киев който напрактика спаси Интер от отпадане още във групите
-Гол срещу Челси в Милано който даде огромно психологическиопредимство на тима
-Гол срещу ЦСКА в Милано
- Изключително важен гол срещу Барселона в Милано макар, и от засада
-Два гола на финала с Байерн Мюнхен
Отделно май имаше и доста решаващи голове и във първенството + голове срещу преките противници ( Милан,Рома , Ювентус) и като си направим равносметка сякаш приноса на Милито е по-голям от този на Меси. Който май ,май нямаше гол във т.н ''голям мач'' .

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 03 яну 2011 22:10

Ballancee написа:С това изказване в мен все повече се натрапва мисълта сякаш ,че всичко започва и свършва с Барселона и ще е престъпление ,ако не играч на Барселона вземе приза. Меси може да има не 40 , ако ще 80 гола но само погледни приноса на Снайдер и Милито към това което стори Интер миналата година смея да твърдя ,че приноса на Милито беше много по-голям от този на Меси. Милито вкара във всеки ключов мач за Интер , гледай сега :
- Гол срещу Динамо Киев който напрактика спаси Интер от отпадане още във групите
-Гол срещу Челси в Милано който даде огромно психологическиопредимство на тима
-Гол срещу ЦСКА в Милано
- Изключително важен гол срещу Барселона в Милано макар, и от засада
-Два гола на финала с Байерн Мюнхен
Отделно май имаше и доста решаващи голове и във първенството + голове срещу преките противници ( Милан,Рома , Ювентус) и като си направим равносметка сякаш приноса на Милито е по-голям от този на Меси. Който май ,май нямаше гол във т.н ''голям мач'' .

Ок, но нали разбираш, че не аз решавам кой да спечели трофея (не, че щях да го дам на Снайдер, ако аз решавах ;) ), а и това беше само едно предположение, което няма никаква гаранция, че е вярно. Но, ако допуснем, че е вярно... замисли се с какво Барселона е заслужила такова отношение?! Дали "вината" за това не е стила, който практикува отбора... и дали не би било хубаво, ако повечко отбори практикуваха този стил?! ;) Романтизма във футбола ще се завърне, а самият футбол ще стане много по-приятен за наблюдаване. ;)

Върни се в “Футбол - Свят”