Летен трансферен прозорец 2025

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Летен трансферен прозорец 2025

Мнениеот 1914.1902 » 28 юни 2025 10:18

Хофенхайм привлече японски бранител от шампиона на Белгия

Германският футболен тим Хофенхайм подписа договор с японския защитник Коки Мачида от белгийския шампион Роял Юнион СЖ. 27-годишният Мачида, който е изиграл 17 мача за националния тим на Япония, е парафирал "дългосрочен контракт", съобщиха от клуба от Бундеслигата без да дават подробности.

Списание "Кикер" разкри, че Хофенхайм се е съгласил да плати около 4,5 милиона евро за играча, като евентуално сумата може да се увеличи до над 5 милиона евро с бонусите.

"В Коки Мачида открихме централен защитник, който притежава точно качествата, които търсехме на тази позиция. Той има международен опит с японския национален отбор и беше с огромен принос за спечелването на шампионската титла на Роял Юнион СЖ миналия сезон. Коки е безкомпромисен защитник, който никога не се страхува от предизвикателствата", каза спортният директор на Хофенхайм Андреас Шикер.

Мачида първоначално се присъедини към белгийския отбор под наем от Кашима Антлърс през 2022-ра, като през следващата година си осигури постоянен трансфер. Общо той изигра 114 мача за тима.

"За мен преминаването в Хофенхайм и в Бундеслигата е следващо ниво в кариерата ми", каза японецът в изявление.

Миналия сезон Хофенхайм завърши точно над зоната на изпадащите в първенството на Германия.

Изображение

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 28 юни 2025 21:58

ChelseaFUN написа:
KOPScousers написа:
ChelseaFUN написа:
KOPScousers написа:Е при нас 1 на 5 трансфера е провал, при вас 1 на 5 е успех. Смисъл, Енцо, Кайседо, Палмър и донякъде Кукурея... на фона на колко провали откак чичо Роман си тръгна? Привлякохте супер много плява в последните години, буквално пазарихте на килограм. Не сте зле колкото Манчо в закриването на играчи, ама и вие не лъжете. :mrgreen:

Педро Нето за мен също е успех, човека напоследък вкарва яко и почва да навлиза в ритъм.
А Джаксън, колкото и да е тъп и да го мразя е с много по-добра статистика от вашите централни нападатели и може да се нарече горе-долу успех.

Кои нападатели? Ние миналия сезон едни 70-80% от мачовете ги играхме с Диас и Гакпо като фалшиви деветки. Чат-пат Дарвин беше титуляр в началото на сезона и Жота, когато не беше в лазарета (демек по-голямата част от всеки сезон, в който е в клуба). Миналия сезон практически нямахме централен нападател и въпреки това ако искаш може да сравним статистиката на Нико Джаксън с тези на Диас и Гакпо? Щото Салах няма смисъл, него можем да го сравняваме с цялата ви атака взета заедно. :lol:

ПП. Джаксън 10г/3а
Диас 17г/8а
Гакпо 18г/7а

Между другото Дарвин е с 14 участия за гол, което е едно повече от Джаксън, а Жота е с 13, което е... еми равно. Кои са много по-добрите му статистики? :lol:

Защо сравняваш само миналия сезон. Ето ги , откакто тоз идиот се присъедини към нас.
Джаксън:
17 гола 6 асистенции миналия сезон
13 гола 6 асистенции този сезон
Общо: 30 гола, 12 асистенции
Жота:
15 гола 5 асистенции миналия сезон
9 гола и 4 асистенции този сезон
Общо 24 гола, 9 асистенции
Нунез:
18 гола 15 асистенции миналия сезон
7 гола 7 асистенции този сезон
25 гола, 22 асистенции
И като както знаем, че Нунез идва при вече работещата, обиграна машина при вас, а онзи тъпак идва в нашия цирк, който се мъчи да изгради нещо. За мен е много по-впечатляващо, че е постигнал тези резултати при нас. А при вас сигурно щеше да е х2, а ако вашия си вкарваше всички положения и при него головете може би щяха да са х3.

Жота миналия сезон: 1711 минути
Жота този сезон: 1832 минути

Джаксън миналия сезон: 3534 минути
Джаксън този сезон: 2505 минути

Нунез най-големия му проблем е завършващия му удар. Всичко друго, преса, движение, позициониране му е супер. И е много бърз за такова високо говедо като него. Но не сравнявай здрав Жота с Джаксън, обидно е.

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 29 юни 2025 00:09

Забравил си какво е да си младеж ;)
ИзображениеИзображение

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 29 юни 2025 13:54

Изображение

Ако приемем, че Куня е сигурен за МанЮ.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 29 юни 2025 14:18

Как ако приемем, те не го ли обявиха официално?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 29 юни 2025 14:46

Обявиха го на 1 юни, но в последно време се пише за проблем с плащането му, със заем и на траншове ...но това може и да са само слухове.
ИзображениеИзображение

Върни се в “Футбол - Свят”