Отново расистки обиди към Хълк в Москва

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Отново расистки обиди към Хълк в Москва

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 сеп 2015 22:16

1palq4o1 написа:Ми и аз това казвам-всички са черни и точка!

Имаш на предвид, че не се радваш когато тъмнокож играч вкара гол за твоят отбор ? :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 27 сеп 2015 22:17

Да кажеш на черен, че е черен не е расизъм, а факт! Мен ако ми кажат, че съм бял, да се обиждам ли? Дали на негрото бананата, ми да дадат на мене луканка, а?
Кво ми ги защитавате тия печки, дошли от майната си, бабите им берат корени за чорба и правят магия за добър риболов, че и имат претенции? Ако не му отърва-да си ходи на бананата и да лови риба с пирогата! Оня боклук от Шалке-ние викаме:" Бий чорбата по главата, бий,бий,бий!", той решил, че му дюдюкаме и ни наказаха, брей! Поне да го бяхме нахранили, деева и маймунека...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 27 сеп 2015 22:17

diplomat написа:
1palq4o1 написа:Написах ти защо ги забраниха, и това не е защото пречеха на НЕчерните.

Точно заради това ги забраниха. Да не би зрителите и феновете на ШЛ да са предимно чернокожи? :?: Вувузелата не може да пречи на расова основа - звукът или те дразни, или не. Не виждам как цветът на кожата може да промени това.

На черните не им пречеше, даже се кефеха-пречеше на НЕчерните, които заплашиха, че няма да се проведе ШЛ и затова ( по финансови причини ) забраниха тея сФирки.
Не съм убеден, че в Африка не ги използват и в момента!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 27 сеп 2015 22:17

Кажете бре, кой ще вземе малко небели вкъщи?
Има ги в повече около Халите, може и туземци-от Филиповци например?
А стига сте се правили в нета на някакви. :mrgreen:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 27 сеп 2015 22:19

THE G.A.M.E написа:
1palq4o1 написа:Ми и аз това казвам-всички са черни и точка!

Имаш на предвид, че не се радваш когато тъмнокож играч вкара гол за твоят отбор ? :roll:

Радвам се, но sin4ec ме изпревари с обяснението-той си остава черен-какво като е от моя отбор?!?!?!?!!?!?
Това е факт, както е факт, че аз съм бял или, че някой е индианец!!!
Само негрите, обаче се обиждат-явно наистина са подчовеци и се срамуват самите те от това!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 27 сеп 2015 22:20

diplomat написа:
гражданин от село написа:
THE G.A.M.E написа:
гражданин от село написа:И защо се опитваш да наложиш твоите критерии за нормална държава на другите?Защо въобще си мислиш, че твоето мнение и разбиране за нещата е вярно?

Това не е мое мнение, това е мнение на мнозинството в световен мащаб.

Мнозинството винаги е право, а малцинството са длъжни да се съобразяват с тези, които са повече от тях.
Така функционира светът, инак - анархия и съдбата на динозаврите.

Пита ли Китай и Индия?

Индия не са ли мангали? :?: Или щото са партия с Русия, няма проблем. Същата работа и с мюсюлманите - щом са с Русия, няма проблем. Предполагам, че ако изведнъж негрите паднат на колене пред Путин, ще се окаже че няма един расист в цялата Федерация и всички ще се радват на новите си роби.

Щото говори за мнозинство, а на мангалите никой официално не им е отнел правото на глас.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 27 сеп 2015 22:21

1palq4o1 написа:
diplomat написа:
1palq4o1 написа:Написах ти защо ги забраниха, и това не е защото пречеха на НЕчерните.

Точно заради това ги забраниха. Да не би зрителите и феновете на ШЛ да са предимно чернокожи? :?: Вувузелата не може да пречи на расова основа - звукът или те дразни, или не. Не виждам как цветът на кожата може да промени това.

На черните не им пречеше, даже се кефеха-пречеше на НЕчерните, които заплашиха, че няма да се проведе ШЛ и затова ( по финансови причини ) забраниха тея сФирки.
Не съм убеден, че в Африка не ги използват и в момента!

И тука си имаме подобие на вувузелите - пиротехника, бомбички, факлички и други простотии. Ето това вече наистина пречи на хората, на футболистите, на стюарди, полицаи, на момчетата, които гонят топките извън терена. Значи ние сме същите орангутани като черните.

sin4ec написа:Да кажеш на черен, че е черен не е расизъм, а факт! Мен ако ми кажат, че съм бял, да се обиждам ли? Дали на негрото бананата, ми да дадат на мене луканка, а?
Кво ми ги защитавате тия печки, дошли от майната си, бабите им берат корени за чорба и правят магия за добър риболов, че и имат претенции? Ако не му отърва-да си ходи на бананата и да лови риба с пирогата! Оня боклук от Шалке-ние викаме:" Бий чорбата по главата, бий,бий,бий!", той решил, че му дюдюкаме и ни наказаха, брей! Поне да го бяхме нахранили, деева и маймунека...

Черен можеш да го наречеш и това е нормално. Но защо толкова много искаш да го наричаш негър, след като те свързват това с времената си на робство? :?:

Приятно ли ще ти е разни чужденци да ти викат "гяур", при това с огромна злоба? :?:

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 27 сеп 2015 22:22

Ясно."Революционери" сте само по форумите.Стреляте "на месо" с клавиатурата.
Затова сте роби в живота. :lol:
Последна промяна от Мистри на 27 сеп 2015 22:23, променено общо 1 път.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 27 сеп 2015 22:23

Същата работа е и с циганите-като чуя "РОМ" и първо се сещам за питие, а после ми се обръщат червата, като се замисля, че с тая толерастия ни се качиха на глвите, изср.ха се отгоре, че го и размазаха!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 27 сеп 2015 22:23

Щом е нормално на чернокожите да им се вика "негри", нормално ли е на българите да се казва "гяури? И двата термина идват от времената на робство.

Върни се в “Футбол - Свят”