Бербатов ще играе в ПАОК
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- damyanov1963
Re: Бербатов ще играе в ПАОК
Бербатов е този, който тези, които сега най-много го хвалят наричаха с един епитет от женски род, докато играеше при тях.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
hristo1306 написа:Насо , както и да го наричаш и Боби, както и да го наричате, играха полуфинал на световно първенство.
Полуфинал на какво бре ? На сантасе ли ??? Други нямаше ли в този отбор ? Нещо за голмайстор на първенството защо не спомена ???? А другите в отбора ? За тебе не съществуват - нали ??? сВиня прашинка !!!!!
Типично за привърженик на аматьорски отбор.Злоба, злоба и..злоба.

Пишеш за тях-отговарям ти за тях.
Стоичков, Костадинов и Туньо ги уважавам.
Велики БЪЛГАРСКИ футболисти.
Та , кой беше Бербатов?

- obi4am_pirin
- Контакти:
Бербатов предизвика срив в системата на ПАОК само няколко часа, след като трансферът му бе официално оповестен. Привържениците на отбора демонстрираха огромен интерес към фланелката с името на българина, което доведе до срив на онлайн магазина на клуба. В ПАОК са получили толкова много предварителни поръчки за фланелката на Бербо, че системата не може да ги обработи и в момента е блокирана.
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
obi4am_pirin написа:Бербатов предизвика срив в системата на ПАОК само няколко часа, след като трансферът му бе официално оповестен. Привържениците на отбора демонстрираха огромен интерес към фланелката с името на българина, което доведе до срив на онлайн магазина на клуба. В ПАОК са получили толкова много предварителни поръчки за фланелката на Бербо, че системата не може да ги обработи и в момента е блокирана.
А за пейки получили ли са заявки?

- obi4am_pirin
- Контакти:
Мистри написа:obi4am_pirin написа:Бербатов предизвика срив в системата на ПАОК само няколко часа, след като трансферът му бе официално оповестен. Привържениците на отбора демонстрираха огромен интерес към фланелката с името на българина, което доведе до срив на онлайн магазина на клуба. В ПАОК са получили толкова много предварителни поръчки за фланелката на Бербо, че системата не може да ги обработи и в момента е блокирана.
Пейки за фенове като теб
damyanov1963:
obi4am_pirin написа:Мистри написа:obi4am_pirin написа:Бербатов предизвика срив в системата на ПАОК само няколко часа, след като трансферът му бе официално оповестен. Привържениците на отбора демонстрираха огромен интерес към фланелката с името на българина, което доведе до срив на онлайн магазина на клуба. В ПАОК са получили толкова много предварителни поръчки за фланелката на Бербо, че системата не може да ги обработи и в момента е блокирана.
Пейки за фенове като теб
Нещо умно да кажеш и по темата?
Що ли питам.

Мистри написа:hristo1306 написа:Насо , както и да го наричаш и Боби, както и да го наричате, играха полуфинал на световно първенство.
Полуфинал на какво бре ? На сантасе ли ??? Други нямаше ли в този отбор ? Нещо за голмайстор на първенството защо не спомена ???? А другите в отбора ? За тебе не съществуват - нали ??? сВиня прашинка !!!!!
Типично за привърженик на аматьорски отбор.Злоба, злоба и..злоба.![]()
Та , кой беше Бербатов?
А ти кой беше, че питаш?
tochavos написа:Мистри написа:hristo1306 написа:Насо , както и да го наричаш и Боби, както и да го наричате, играха полуфинал на световно първенство.
Та , кой беше Бербатов?
А ти кой беше, че питаш?
Аз съм, не бях, а ти си интелигентнонедостатъчен и злобен.

Чакайте сега !
ПАОК гръцки отбор ли е или не е ?
Гърция фалирала държава ли е или не е ?
Уточнявайте ги тези неща вие, соросоидите, защото веднъж говорите със злоба за "фалирала" Гърция, а после се прехласвате по трансфера на Бербатов там ...
ПАОК гръцки отбор ли е или не е ?
Гърция фалирала държава ли е или не е ?
Уточнявайте ги тези неща вие, соросоидите, защото веднъж говорите със злоба за "фалирала" Гърция, а после се прехласвате по трансфера на Бербатов там ...

[center]
[/center][center]
...
...
[/center]

Мистри написа:tochavos написа:Мистри написа:hristo1306 написа:Насо , както и да го наричаш и Боби, както и да го наричате, играха полуфинал на световно първенство.
Та , кой беше Бербатов?
А ти кой беше, че питаш?
Аз съм, не бях, а ти си интелигентнонедостатъчен и злобен.Ори си нивата и сей.
1. Дума "интелигентнонедостатъчен" няма.
2. Няма нищо лошо да имаш нива. Аз за съжаление нямам, а и не разбирам нищо от земеделие.
3. Не знам дали съм злобен, но не обиждам нито Бербатов, нито хората във форума, за разлика от теб.