Жребият за Мондиал 2014
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Жребият за Мондиал 2014
общо взето не ми пука за това световно
- anihilator
- Контакти:
Група H: 1. Белгия, 2. Алжир, 3. Русия, 4. Република Кор Група С: 1. Колумбия, 2. Гърция, 3. Кот Д`Ивоар, 4. Япония. ей тези две групи просто не са ми интерсни
Нищо против отборите но малко с повече разум и идея да ги бяха рапределили в урните
Доста странна политика тази година от фифа 

MCMXIII написа:1913 написа:MCMXIII написа:kingofpop написа:Мен може да ме мислите за луд, но исках мачовете да са посред нощ![]()
Замислте се колко спомени ще останат и как след 10 години ще разказвате стояхме до 5-6 часа да гледам мондиала и т.н....естествено някой от вас са го преживели това преди 19 години в САЩ, ама аз тогава съм бил лапенце и не помня![]()
Някои сме гледали мачове през 86- а
България-Корея беше от 01:00 и малко след гола на Пламен Гетов съм заспал. Събудих се след изравняването...
Бяше як дъжд. В МеХико де. Бях пионерче тогаз![]()
Нека има хубави мачове в Бразилия!
И аз бях 14 годишно пионерче, но въпреки, че се ядосвахме от хикса той ни класира за осминафинала с домакините.
Гледам СП от 82 и още мога да издекламирам състава на групите и си спомням всичко от това световно, в което Италия се измъкна на магия с 3 хикса от групите, но после във вторите групи победи фаворитите Аржентина и Бразилия в един от най яките мачове според мен, на полуфинала Полша и на финала тотално надигра ФРГ.
Група А: 1. Бразилия, 2. Мексико. Надявам се Камерун да покажат част от стария си блясък спомням си тяхна победа над Аржентина и то с 9 човека и един от най великите мачове на СП четвъртфинала с Англия през 90г.
Група В: 1. Холандия, 2. Чили. Очаквам Испания да е дотук.
Група С: Може да стане всичко, но най вероятно 1. Колумбия 2. Япония.
Група D: 1. Уругвай 2. Италия. Трите харесвани от мен отбора са тук, очаквам Англия да отпадне. Мечтания за мен финал на първенството е Уругвай-Италия.
Група E: 1. Швейцария, 2. Еквадор. Дано Франция да са до тук, надявам се Хондурас да се представи добре, помня ги още от СП 82 с равни срещу домакина Испания и Сев.Ирландия.
Група F: 1. Аржентина, 2. Босна и Херцеговина, Иран или Нигерия, може да е всеки.
Група G: Много равностойна група, очаквам Португалия да изгърми.
Група H: Белгия имат индивидуалности, но имат ли отбор, Русия са загадка може да тръгнат добре, но може и да се издънят, Република Корея много опитни на СП и изобщо няма да е изненада ако продължат.
И аз се надявам да има хубави мачове и много положителни емоции.

Група А: 1. Бразилия, 2. Хърватия, 3. Мексико, 4. Камерун.
Група В: 1. Испания, 2. Холандия, 3. Чили, 4. Австралия.
Група С: 1. Колумбия, 2. Гърция, 3. Кот Д`Ивоар, 4. Япония.
Група D: 1. Уругвай, 2. Коста Рика, 3. Англия, 4. Италия.
Група E: 1. Швейцария, 2. Еквадор, 3. Франция, 4. Хондурас.
Група F: 1. Аржентина, 2. Босна и Херцеговина, 3. Иран, 4. Нигерия.
Група G: 1. Германия, 2. Португалия, 3. Гана, 4. САЩ.
Група H: 1. Белгия, 2. Алжир, 3. Русия, 4. Република Корея.
Eто аз как виждам нещата:
От група А излизат Бразилия и Камерун/Мексико... Хърватите нещо не ме впечатляват и т.н. За мен нямат силите да продължат
От група В ще излезе Чили и някой между Холандия и Испания очаквам тук да има изненада, а и съдийски рамена, за да са Чили втори и да играят със селесао (целта е бразилците да минат по-леко напред)
В група С за мен е кристално ясно, че Колумбия и Кот д'ивоар ще продължат. Колумбийците са феноменални и ще спечелят групата с лекота, а африканците са с много балансиран състав. Гърците според мен ще се издънят, защото ще бъдат смачкани игрово от тези два съперника. Япония няма класата от предни първенства и за мен са аутсайдер.
В група D Коста Рика са аутсайдер, но могат да объркат нечии сметки. Пристрастно казвам, че за мен Англия и Уругвай ще излязат.
В група Е за мен швейцарците са сигурни първи и битката ще е между Еквадор и Франция за второто място. Хондурас нямат нужната класа.
В група F може пак да стане изненада. Аржентина изглеждат супер фаворит в групата, но Босна и Нигерия са здрави отбори и може да надхитрят гаучосите. Все пак очаквам Южноамериканците и балканците да продължат, а супер орлите да летят обратно към черния континент.
И идва най-интересната по мое мнение група G. Единият продължаващ за мен е Германия. Не, че нещо, ама нали знаете футболът е проста игра, играят 22 човека и накрая Германия печели. Сега идва въпросът кой ще е следващия след тях. САЩ за мен са аутсайдери заради треньора. Клинсман за мен е рядко срещан некадърник като наставник. Идва битка между Гана и Португалия, но смятам, че Африка ще има още един представител извън групите в лицето на Гана.
Последната група за мен е кристално ясно - 2та европейски тима ще продължат. Белгийците имат страхотно поколение, а дон Фабио си знае работата. Всичко ми изглежда точно в тази група.
Група В: 1. Испания, 2. Холандия, 3. Чили, 4. Австралия.
Група С: 1. Колумбия, 2. Гърция, 3. Кот Д`Ивоар, 4. Япония.
Група D: 1. Уругвай, 2. Коста Рика, 3. Англия, 4. Италия.
Група E: 1. Швейцария, 2. Еквадор, 3. Франция, 4. Хондурас.
Група F: 1. Аржентина, 2. Босна и Херцеговина, 3. Иран, 4. Нигерия.
Група G: 1. Германия, 2. Португалия, 3. Гана, 4. САЩ.
Група H: 1. Белгия, 2. Алжир, 3. Русия, 4. Република Корея.
Eто аз как виждам нещата:
От група А излизат Бразилия и Камерун/Мексико... Хърватите нещо не ме впечатляват и т.н. За мен нямат силите да продължат
От група В ще излезе Чили и някой между Холандия и Испания очаквам тук да има изненада, а и съдийски рамена, за да са Чили втори и да играят със селесао (целта е бразилците да минат по-леко напред)
В група С за мен е кристално ясно, че Колумбия и Кот д'ивоар ще продължат. Колумбийците са феноменални и ще спечелят групата с лекота, а африканците са с много балансиран състав. Гърците според мен ще се издънят, защото ще бъдат смачкани игрово от тези два съперника. Япония няма класата от предни първенства и за мен са аутсайдер.
В група D Коста Рика са аутсайдер, но могат да объркат нечии сметки. Пристрастно казвам, че за мен Англия и Уругвай ще излязат.
В група Е за мен швейцарците са сигурни първи и битката ще е между Еквадор и Франция за второто място. Хондурас нямат нужната класа.
В група F може пак да стане изненада. Аржентина изглеждат супер фаворит в групата, но Босна и Нигерия са здрави отбори и може да надхитрят гаучосите. Все пак очаквам Южноамериканците и балканците да продължат, а супер орлите да летят обратно към черния континент.
И идва най-интересната по мое мнение група G. Единият продължаващ за мен е Германия. Не, че нещо, ама нали знаете футболът е проста игра, играят 22 човека и накрая Германия печели. Сега идва въпросът кой ще е следващия след тях. САЩ за мен са аутсайдери заради треньора. Клинсман за мен е рядко срещан некадърник като наставник. Идва битка между Гана и Португалия, но смятам, че Африка ще има още един представител извън групите в лицето на Гана.
Последната група за мен е кристално ясно - 2та европейски тима ще продължат. Белгийците имат страхотно поколение, а дон Фабио си знае работата. Всичко ми изглежда точно в тази група.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Най-хубави са световните първенства, на които мачовете се играят във вечерните часове за България.
Така никой няма да бяга от работа, за да гледа мач. А и друго си е вечер да седнеш с биричка в ръка, да изгледаш някой интересен мач.
Още отсега си планирам да взема голяма плазма за мондиала. Сегашната ми 42" вече ми се струва малка ...
Бразилия и изобщо латиноамериканските страни са страхотни. Там красотата на природата е съчетана с красотата на жените, свободата и прекрасния климат. Абе, с две думи рай и футбол в държава, в която футболът е религия.
Завиждам на тези, които ще отидат до Бразилия следващото лято !
Плажът на Копакабана, знойни бразилки, футбол и ... български президент, заради който ще ви се размине, ако направите някоя беля по време на престоя си.
Абе, направо приказка !
Така никой няма да бяга от работа, за да гледа мач. А и друго си е вечер да седнеш с биричка в ръка, да изгледаш някой интересен мач.
Още отсега си планирам да взема голяма плазма за мондиала. Сегашната ми 42" вече ми се струва малка ...
Бразилия и изобщо латиноамериканските страни са страхотни. Там красотата на природата е съчетана с красотата на жените, свободата и прекрасния климат. Абе, с две думи рай и футбол в държава, в която футболът е религия.
Завиждам на тези, които ще отидат до Бразилия следващото лято !
Плажът на Копакабана, знойни бразилки, футбол и ... български президент, заради който ще ви се размине, ако направите някоя беля по време на престоя си.

Абе, направо приказка !

[center]
[/center][center]
...
...
[/center]

- South_Park
favaca8888 написа:първото световно което имам спомени е мексико 86-та.
италия 90-та и лудото лято 94-та са последните истински световни и се радвам, че съм бил роден да ги видя.
франция 98- ма с нагласения финал, 2002-ра южна корея копеле 1/2 финал и неуспешния опит 2006-та в страната на комерса и 2010 в страната на черното тото просто ме отвратиха от този форум. Кого по дяволите да гледам ??
Примадоната Роналдо, гнома Меси, тичащата Германия, Неймар, просто няма футболисти които да ми правят кеф да ги гледам.На времето имаше величия, личности като Валдерама, Игита, Ромарио, Марадона, Каниджа, Роже Мила, Линекер, Томас Равели, Барези, Баджо, Тото Скилачи, толкова са много че се сещам поне за още 20 имена ( Мишел Прюдом, Клинсман, Матеус, Савичевич, Ечевери, Батистута, Хорхе Кампос, Малдини, Денис Бергкамп, Хаджи, Гаскойн, Беланов,Раул, Гойкоечея, Зидан, Донадони, Ван Бастен, Валтер Дзенга, Финиди Джордж, Рай, Рой Кийн, Диего Симоне, , Джей Джей Окоча, Чилаверт,и т.н. и т.н.) а тези тук могат просто да им дишат прахта.
И като личности, и като характер и като хора които си заслужават да изглеждаш мач само заради тях.
AGAINST MODERN FOOTBALL
+10000000000

[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
[center]
[/center]

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
MCMXIII написа:[center][/center]
Англетата

Едно е сигурно Белгия са на финал 

[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
Доста глупави групи. Половината първенство ще е изпълнено с безумни мачове. Колумбия като какви са водач на група?