Жребий Шампионска Лига

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

milka

Re: Жребий Шампионска Лига

Мнениеот milka » 20 дек 2012 13:39

финалo няма да мине без немски отбор, гаранция

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 20 дек 2012 13:39

Галатасарай - Шалке изглежда като най-скромната двойка. Аз лично "миньорите" ги исках за Валенсия, но уви. Германците сега са в труден период, но пък до момента в турнира се представят отлично и им давам предимство, макар че Галатасарай са ми по-симпатични и ще съм именно за турците.
Селтик - Ювентус на пръв поглед е най-неравностойната двойка. Двата отбора направиха страхотни мачове в груповата фаза през 2001/02 - 3-2 за Юве в Торино (Ст. Петров тогава вкара първия гол за гостите) и 4-3 за Селтик в Глазгоу. Дано и този път да се получи такова зрелище и "детелините" поне малко да затруднят съперника.
Арсенал - Байерн е единствената двойка, която познах, и хич не съм доволен. "Баварците" са фаворит, а Арсенал в сегашното си състояние не могат да се противопоставят успешно, освен ако през зимата не бъде направена някаква сериозна селекция, което силно ме съмнява. Е, този път поне не се паднаха с Барселона. :mrgreen:
Шахтьор - Дортмунд очаквам да бъдат двубоите с най-красив футбол. И двата отбора дорук играят прекрасно - хем зрелищно, хем ефективно. Силно се надявах да не се срещнат, защото ще е жалко някой от тях да отпадне толкова рано. Не мога да кажа кой ще продължи, но аз лично съвсем леко предпочитам украинците.
Милан - Барселона си е класика. Милан напоследък се разиграха, но и този сезон до момента е отличен за Барселона. "Каталунците" са по-вероятният краен победител в двойката, но Милан може да бие абсолютно всеки.
Реал М - Ман Юн е двубой, който много ми се гледаше, и се радвам, че наистина се получи. Има предпоставки за огромно зрелище - едва ли някой е забравил последния сблъсък между тях през сезон 2002/03 (3-1 за Реал и 4-3 за Ман Юн).
Валенсия - ПСЖ е с предимство за французите, но като цяло не съм особено недоволен и мисля, че "прилепите" може да натрият носа на един от най-харчещите отбори. Така де, още в мачовете с Порто се видя, че ПСЖ все още не са чак такова страшилиище, каквото се очаква да станат евентуално в близко бъдеще.
Порто - Малага е горе-долу равностойна двойка, в която също може да видим красив футбол. Аз ще стискам палци за испанците.

Като заключение бих казал (без да се заяждам), че има напълно реален шанс след този кръг да няма нито 1 английски отбор.
Последна промяна от Udoji90 на 20 дек 2012 13:41, променено общо 2 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 20 дек 2012 13:40

В крайна сметка тоя турнир не ми пука, аз си чакам другия жребии :mrgreen:

Потребителски аватар
PhilippeCoutinho
Контакти:

Мнениеот PhilippeCoutinho » 20 дек 2012 13:43

Юве хич не са сигурни срещу Селтик,Барса пък срещу Милан да не говорим. Реал и Юнайтед е черешката на тортата,много голям мач ни чака.Байерн гледам ги слагате със сигурност на 1/4 финал,ама аз не мисля така :roll:

durex написа:В крайна сметка тоя турнир не ми пука, аз си чакам другия жребии :mrgreen:

И аз,и аз :lol:
[wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/70ed75d219271c3fa5426e601ee9c908/tumblr_merb5e0M6h1r5vp1oo1_250.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 20 дек 2012 13:44

turbogena написа:
durex написа:Милан тази година ще бие Барселона според мен.

:shock:
Може да ги бият по някакво чудо в първия мач на Меаца. Но да ги отстранят някак си не мисля ,че е възможно :shock:
Вярно е ,че Милан е голям отбор и заслужава уважение ,но в това си състояние не виждам как ще създадат проблеми на най-силния отбор на планетата.

Ето,още един индивид,който говори по инерция,без дори и грам да се замисли,че до март има толкова много време и всичко ще е коренно различно за всеки един отбор(в сравнение със сега) :oops:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 20 дек 2012 13:45

Реал М - Ман Юнайтед 50/50 преди първия съдийски сигнал ;)

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 20 дек 2012 13:48

какво се радваш като без английски съдия в този мач Реал ще ви прегазят като куцо пиле домат.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 20 дек 2012 13:50

smoothc написа:
turbogena написа:
durex написа:Милан тази година ще бие Барселона според мен.

:shock:
Може да ги бият по някакво чудо в първия мач на Меаца. Но да ги отстранят някак си не мисля ,че е възможно :shock:
Вярно е ,че Милан е голям отбор и заслужава уважение ,но в това си състояние не виждам как ще създадат проблеми на най-силния отбор на планетата.

Ето,още един индивид,който говори по инерция,без дори и грам да се замисли,че до март има толкова много време и всичко ще е коренно различно за всеки един отбор(в сравнение със сега) :oops:

И какво толкова ще стане - Милан ще се възродят ,ще поведат в Серия А ,ще започнат да играят извънземен футбол с наличните си футболисти :lol: ,а Барса ще изпадне в най-голямата си дупка. Меси ,Шави и Иниеста ще се контузят накуп.
Дори като се сетя ,че Алегри им е треньор ми става смешно. Просто този сезон Милан не може да се мери с големите.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 20 дек 2012 13:52

hajitsu написа:Ще ги бием много! ;)

Възможно е...но също така е възможно и обратното :)

milka

Мнениеот milka » 20 дек 2012 13:53

Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”