Манчестър Сити е новия шампион на Англия !!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Манчестър Сити е новия шампион на Англия !!!
Честита титла на Манчестър Сити !!На феновете на юнайтед да изберат друг клуб след тази нулева година !!
Benfica Lisboa
Юнайтед ще се върне много,много по-силен! Всички помним как Юнайтед изгуби титлата преди 2 сезона в последните кръгове от Челси,и по какъв начин си я върна.Такива отбори много,важното е да се задържиш на върха дълго време,а харизмата на Юнайтед я има,и ще продължава да я има.
[wrapimg=]http://i.imgur.com/5Q1hB.gif[/wrapimg]
Честита титла на Сити
Такава драма не бях гледал скоро,но съдбата си го върна на Манчо заради финала с Байерн(М) 1999г

Такава драма не бях гледал скоро,но съдбата си го върна на Манчо заради финала с Байерн(М) 1999г
- vks1
- Контакти:
Голям мач,голяма драма.Честито на феновете на Сити.
Канарче!
- DerrickRose
- Контакти:
Жалко за Юнайтед,просто ненавиждам отбори като ПСЖ,Малага,Сити,и Челси.
[wrapimg=]http://www.bulgariaspurs.com/files/signatures/signature5.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/da4c4fc014d6af038ca8c480e3fd9be7/tumblr_mf2xgvU6Ye1qg0x4wo6_r1_250.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/da4c4fc014d6af038ca8c480e3fd9be7/tumblr_mf2xgvU6Ye1qg0x4wo6_r1_250.gif[/wrapimg]
DerrickRose написа:Жалко за Юнайтед,просто ненавиждам отбори като ПСЖ,Малага,Сити,и Челси.
Щото ги ненавиждаш,за това ще играете в Лига Европа

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- mertezaker
- Контакти:
Avanti_Ragazzi на 13 Май 2012 19:37
Аз подкрепям Евъртън в Англия и Лацио в Италия, но съм ИСТИНСКИ ФЕН само и единствено на ЛЕВСКИ!!! Това е моят истински отбор на сърцето, такъв съм роден, такъв и ще умра ЛЕВСКАР. И просто не мога да си представя как може българин да изпитва такава любов към чужд отбор, каквато изпитвам аз към Левски. Без да ми се сърдите, но за мен това е невъзможно!!!
Че то вчера един колега във форума подкрепяше Германия във волейболния мач...

- фифи перото
cantonaFAN написа:Avanti_Ragazzi написа:Аз подкрепям Евъртън в Англия и Лацио в Италия, но съм ИСТИНСКИ ФЕН само и единствено на ЛЕВСКИ!!! Това е моят истински отбор на сърцето, такъв съм роден, такъв и ще умра ЛЕВСКАР. И просто не мога да си представя как може българин да изпитва такава любов към чужд отбор, каквато изпитвам аз към Левски. Без да ми се сърдите, но за мен това е невъзможно!!!
Е като не изпитваш такава любов към чужд отбор,кво ми получаваш оргазъм при тая титла на Сити,и изписа цели романи тук
А ти какво си лепнал това петно на аватара си?

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
CTAHKO написа:DerrickRose написа:Жалко за Юнайтед,просто ненавиждам отбори като ПСЖ,Малага,Сити,и Челси.
Щото ги ненавиждаш,за това ще играете в Лига Европа![]()
![]()
Другия сезон и вие ще сте там споко

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.