Срам за Английския Футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sl321

Re: Срам за Английския Футбол

Мнениеот sl321 » 17 мар 2012 13:20

MCMXIII написа:
Pichichi написа:Ако Клевърли го броите за голям футболист то Икер Муниаин от Билбао не знам какви похвални
епитети да ползвам за него, само на 19г. има вече 86 мача за Атлетик !!!
Прави дебют на 16 г. за първия отбор на Атлетик в евротурнирите.

Обаче Муниани не го дават по Диема. Сиреч не е толкоз добър ;)

Така де! :lol: :lol:
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 17 мар 2012 13:24

Някой ще гледа ли днес това мега дерби, Евъртън-СЪНДЪРланд? :) :)
Аз него ще гледам,но после ми е големия проблем.От 17.00 се засичат Уигън-УБА :lol: и Фул ъм-Су онзи .Много кофти чудя се кой да избера :roll: :lol:

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 17 мар 2012 13:36

Гледай Гранада - Хихон. Милиарди зрители по целия свят тръпнат в очакване на тоя мач!
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 17 мар 2012 13:39

sl321 написа:Някой ще гледа ли днес това мега дерби, Евъртън-СЪНДЪРланд? :) :)
Аз него ще гледам,но после ми е големия проблем.От 17.00 се засичат Уигън-УБА :lol: и Фул ъм-Су онзи .Много кофти чудя се кой да избера :roll: :lol:

Аз се готвя за 20:00 когато излизат в хипер-мега-яко дерби Гранада и Спортинг Хихон.Жалко че от 16:30 ще гледам Бундеслигата и ще изпусна тези прекрасни мачове...
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 17 мар 2012 14:18

MagicMoments написа:
sl321 написа:Някой ще гледа ли днес това мега дерби, Евъртън-СЪНДЪРланд? :) :)

Аз се готвя за 20:00 когато излизат в хипер-мега-яко дерби Гранада и Спортинг Хихон.Жалко че от 16:30 ще гледам Бундеслигата и ще изпусна тези прекрасни мачове...

Всъщност мача ще е много интересен, но головете няма да са много. :(
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 17 мар 2012 14:38

Awesome написа:Гледай Гранада - Хихон. Милиарди зрители по целия свят тръпнат в очакване на тоя мач!

Недей,че според него такъв двубой няма да се гледа заради пропагандата на диема. :x

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 17 мар 2012 16:41

megan fox написа:
Alexx написа:E то какво разбира един от най-успешните мениджъри щом го налага. :)

Ох..., виж никой не отрича качествата на САФ и неговите успехи, НО годинките вече си казват своето и САФ почна да допуска все повече грешки. Вече не е онзи брилянтен спец. Дали старческа деменция, умора или някаква друга причина Фърги вече не е същият! Така че не приемай всичките му решения за правилни!
Аз лично ще си позволя да стигна още по-далеч и да кажа, че САФ вече е изкуфял старец (лично мнение), така че вече оправданията с решенията на Фърги нямат онази тежест, която имаха преди няколко години... ;) А това, че МЮ е начело във ВЛ първо говори зле за самата ВЛ и второ не се дължи на САФ, а е ВЪПРЕКИ него! Просто другите са много зле + Манчини е абсолютен некадърник.

П.П. Същият този най-успешен мениджър държи голмайстора на ВЛ за миналият сезон на пейката..., та какво викаш разбирал САФ? :? :roll: :lol: :lol: :lol:

3 финала за 4 години в ШЛ дали доказват твоите думи. Загубените бяха срещу твоята наистина изключитлно силна Барселона. Ако нямаше толкова брилянтен отбор вероятно щеше да вземе поне още 1 ШЛ. Да, с Карик, Парк, Андерсон, Рафаел, Чик Чирик и т.н.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 17 мар 2012 17:52

Както казах успехите последните години не са благодарение на САФ, а ВЪПРЕКИ него. В МЮ имат невероятни играчи, фантастични във всяко едно отношение, било то задържане на топката, отнема ан топката, организиране на атаките, реализиране на атаките. Играчи като Ван Дер Сар (ок, вече е пенсионер, но имаше големи заслуги за трите финала), Видич, ГИГС, Скоулс, Нани, РУНИ, останалите им съотборници също не са слабаци, но определено не са от тази класа, поне по мое мнение, та с такива фантастични играчи и малко късмет при жребиите (тук-там и в мачовете) защо да не играете 3 финала? ;)

Проблема за вас е, че Ван Дер Сар вече го няма, на Гигс и Скоулс годините вече почнаха много да им тежат, Рио е постоянно контузен и вече не е същият и неменуемо щеше да последва спад в играта на отбора ви, спад, който наблюдаваме този сезон. Но срещу това нещо САФ не може да направи нищо. Вратари като холандеца не се намират под път и над път, те са единици и играят в големите отбори и тези отбори си ги пазят и не ги дават. Истински добър креативен плеймейкър също не се намира лесно, а тези, които ги знаем или не се продават или струват прекалено скъпо за Юнайтед (все пак ония дебили Глейзър не искат да дават кинти а отбора, а заради арабите в Сити цените скочиха нереално много), за защитата имате млади надежди като Смолинг, но им трябва време, за да придобият опит. Така че това нещо независеше от САФ и спада е логичен. Но САФ допуска други грешки, кдъе тектически в някой мачове (примерно финалите с нас), къде бърка състава, къде просто се инати като магаре и твърдо държи да пренебрегва голмайстора на ВЛ за миналият сезон и точно за тези грешки няма никакво обяснение. Но въпреки тях сърдитото старче си остава гениален мениджър и натрупаният му опит + фантастичните играчи, с които разполага до преди фиаското в ЕКТ този сезон замазваха повечето му грешки и косури. Този сезон обаче нещата вече излязоха наяве. И не виждам какво толкова се палиш като ти се казва, че този сезон е провал за вас, дори и да спечелите титлата в Англия, защото то само тя ви остана като възможен трофей. За всички останали вече отпаднахте, а не мисля, че това е приемливо за отбор от ранга на Юнайтед.

И да, знам, че един отбор не може само да печели, не ми излизай с този довод. Защото има загуби и загуби. Едно е да паднете от нас или пряк конкурент, друго е да падате от отборчета като Базел и не се сещам кой ви отстрани за разните там купи дето ги имате в Англия...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 18 мар 2012 03:00

Alexx написа:
Awesome написа:Гледай Гранада - Хихон. Милиарди зрители по целия свят тръпнат в очакване на тоя мач!

Недей,че според него такъв двубой няма да се гледа заради пропагандата на диема. :x

Не.Казвам че двубой като Уигън-Уест Бромич ще се гледа заради пропагандата,а липсата на такава прави така че да не се гледа Гранада-Хихон.Нещо или не си разбрал или се правиш на неразбрал.

Потребителски аватар
Thug Life
Контакти:

Мнениеот Thug Life » 18 мар 2012 21:13

Следващия сезон очаквайте същата "доминация" от страна на английските отбори :lol:
[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/11/55/5d27f598c4191155.jpg[/rimg]

Върни се в “Футбол - Свят”