Как спечелих 50 лева и има ли "черно тото" в Англия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Как спечелих 50 лева и има ли "черно тото" в Англия
Тука има много заслепени хора! И на мен ми направи впечатление вчера,че Лийдс свършиха 10 минути по-късно от останалите.Убеден съм,че има някаква уговорка.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- samocskasamo
- Контакти:
W84me написа:Тука има много заслепени хора! И на мен ми направи впечатление вчера,че Лийдс свършиха 10 минути по-късно от останалите.Убеден съм,че има някаква уговорка.
6минути не се игра заради контузия,гледаите мачовете и тогава ги коментираите
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!
- hristo1306
- Контакти:
и аз го играх 2 / 1 без да чета по форумите. Коеф в "еврофутбол" беше 23, но условието ми беше 2 от 4 трябваше ми още един мач, но уви !
- football.total
- Контакти:
Пълни глупости си нанизал пич. Безмислица до небесата.
Хванал един мач на късмет обръщалка и айде черно тото. Все едно никога никой не е обръщал мач на полувремето.
Прочел някакво мнение в някакъв форум на някой си, то излезло вярно и айде този от къде бил знаел. А останалите му мнения верни ли са? Защо не заложи на всичките му прогнози. И този пич сигурно трябва да е станал милионер вече след вчерашният чутовен коефициент 26.
Е и аз съм ги хващал такива - хванах едно 2:3 на Байерн със Цървена Звезда преди години. Коефициента беше към 30 преди началото на мача. И изкарах не 50 лева ами 500 евро. Иии ще питаш от къде съм знаел за уговорката нали? Обръщалка от 2-1 за 2-3 и Байерн вкараха буквално с последния шут към вратата... Много просто - предната вечер го бях сънувал тоя резултат и си го играх. Той пък взе че излезе.
Странно нали? Или пък жестоката уговорка!
Хванал един мач на късмет обръщалка и айде черно тото. Все едно никога никой не е обръщал мач на полувремето.
Прочел някакво мнение в някакъв форум на някой си, то излезло вярно и айде този от къде бил знаел. А останалите му мнения верни ли са? Защо не заложи на всичките му прогнози. И този пич сигурно трябва да е станал милионер вече след вчерашният чутовен коефициент 26.
Е и аз съм ги хващал такива - хванах едно 2:3 на Байерн със Цървена Звезда преди години. Коефициента беше към 30 преди началото на мача. И изкарах не 50 лева ами 500 евро. Иии ще питаш от къде съм знаел за уговорката нали? Обръщалка от 2-1 за 2-3 и Байерн вкараха буквално с последния шут към вратата... Много просто - предната вечер го бях сънувал тоя резултат и си го играх. Той пък взе че излезе.
- samocskasamo
- Контакти:
football.total написа:Пълни глупости си нанизал пич. Безмислица до небесата.
Това се опитвам да му обясна.Кьсмета няма нищо общо с тотото.Да има много уредени мачове но ако стигат до него или до мен,всички букита ще фалират
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!
- red_HOOLIGANS
- Контакти:
Това си е късмет !! Един мач и веднага черно тото.Значи на мача между Динамо Загреб и Лион по-може да се съмняваш,ама на тоя мач Не !!! Припомни си Челси и Ман Ю !
E, това си е късмет. Във всички спортни форуми има подобни герои, като тоя чешит, дето е "предвидил" развръзката на Лийдс - Донкастър.
Винаги ще се намери някой да се направи на разбирач- >Казвам ви, тоя мач ще свърши така< или: >Не се чудете въобще, тука мача е - еди какво си<
Това, че понякога тия улучват, не означава, че имат "вътрешна информация".

Винаги ще се намери някой да се направи на разбирач- >Казвам ви, тоя мач ще свърши така< или: >Не се чудете въобще, тука мача е - еди какво си<

Това, че понякога тия улучват, не означава, че имат "вътрешна информация".

Всичко най хубаво на света, е синьо - факт !
Нищо не е било наредено. Просто си имал късмет. В интернет хиляди хора дават прогнози за уж ''уговорени мачове''. От време на време им вързва. 

Ето още един мач, който ще си струва за точен: Левски - Черно море 0:2
k_oleto написа:Ето още един мач, който ще си струва за точен: Левски - Черно море 0:2
0:5

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема