Атлетико Мадрид-Валенсия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Атлетико Мадрид-Валенсия

Мнениеот tevez » 05 фев 2012 13:01

Marcelo Bielsa написа:Bсе си мисля кой е най-благоприятния резултат за Билбао идва ми наум равенство или победа за Атлети ;) за да по-малко разтоянието до 3-то място май Валенсия трябва да пада!

[offtopic]Ако продължавате да допускате толкова голове,едва ли ще влезете в топ 4[/offtopic]

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 05 фев 2012 13:07

Труден мач за "Валенсия", но след вчерашните резултати ще имаме поне 4 точки аванс през "Леванте" и останалите, а и леко домакинство в следващия кръг. Важен мач за "Атлетико", за нас и равният е добре дошъл, щом преките конкуренти не побеждават и имаме преднина, не е проблем и ние да подаряваме по някоя точица. По-важно е представянето на "Камп Ноу", тук се надявам на 0:1, но и 1:1 или 0:0 е добре.

Ако това е съставът - добре, другият вариант е 4-4-1-1, за да може и Алба да си партнира с Жереми Матийо, грехота е един от най-желаните футболисти за следващия прозорец да седи на пейката.
Последна промяна от david_villa на 05 фев 2012 13:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Marcelo Bielsa
Контакти:

Мнениеот Marcelo Bielsa » 05 фев 2012 13:09

tevez написа:
Marcelo Bielsa написа:Bсе си мисля кой е най-благоприятния резултат за Билбао идва ми наум равенство или победа за Атлети ;) за да по-малко разтоянието до 3-то място май Валенсия трябва да пада!

[offtopic]Ако продължавате да допускате толкова голове,едва ли ще влезете в топ 4[/offtopic]

[offtopic]Почти се класирахме за ЕКТ в първата година на Биелса да не ставаме алчни![/offtopic]

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 05 фев 2012 14:19

"Спортинг" (Хихон) - "Осасуна" 1-0, още един гонещ "Валенсия" отбор се дъни, дам, равният ще ни дойде добре също!

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 05 фев 2012 14:20

david_villa написа:"Спортинг" (Хихон) - "Осасуна" 1-0, още един гонещ "Валенсия" отбор се дъни, дам, равният ще ни дойде добре също!

то ние не ги броим за живи Осасуна, вие се притеснявате от тях :o :?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 05 фев 2012 15:00

JackPackage написа:
david_villa написа:"Спортинг" (Хихон) - "Осасуна" 1-0, още един гонещ "Валенсия" отбор се дъни, дам, равният ще ни дойде добре също!

Отбор, който при победа идваше на 6 т. отстояние, не е за подценяване, с оглед слабата форма и идващите дербита за "Валенсия". То понеже много не ги брояха, имаха само 3 загуби до 17-ия кръг...

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 05 фев 2012 15:06

david_villa написа:
JackPackage написа:

Отбор, който при победа идваше на 6 т. отстояние, не е за подценяване, с оглед слабата форма и идващите дербита за "Валенсия". То понеже много не ги брояха, имаха само 3 загуби до 17-ия кръг...

Те и Бетис почнаха много силно - виж ги сега... Леванте и те - и сега нямат победа от 8-9 мача....аз затова и не се притеснявам въобще от тях - просто не могат да смогнат на темпото на отбор като Валенсия :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 05 фев 2012 16:35

Точно от това се притеснявам. След "Реал" и "Барса", "Валенсия" сякаш е най-стойностният отбор като качество заедно с "Атлетико", защото има вариативност. И абсолютен фаворит за третото място. Този тим може да бие 5-6 поредни мача, но може и да не спечели нито един (сега сме в серия 0 от 4 и 1 от 6). С оглед програмата, е напълно възможно негативната поредица да се увеличи на 2 победи от 10, например. Те не могат с нашето темпо, ама и ние не налагаме никакво темпо вече. :) А разликата намалява.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 05 фев 2012 19:13

Лично аз ще съм доволен и на хикс.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 05 фев 2012 21:41

Alineación del Atlético ante el @valenciacf: Courtois; Juanfran, Miranda, Godín, Filipe Luis; Gabi, Tiago; Diego, Adrián, Arda; Falcao.

11 del VCF: Alves Miguel Rami Ruiz Mathieu Albelda Tino Pablo Piatti Jordi Alba Soldado

Без да знам схемата, това ми се вижда като някакво 4-2-3-1. Любопитното е, че по начина, по който са публикувани, Матийо и Алба са разменили позициите си и французинът ще заздравява отзад. Алба ще помага на тарана Солдадо, а Пиати вероятно ще заеме ролята на Жонас, Пабло Ерн. отдясно вместо Фегули.

Върни се в “Футбол - Свят”