Пак Божинови работи! Наказание за Валери!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Пак Божинови работи! Наказание за Валери!
Чалгата не прощава на никого. Язък за таланта дето имаше.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Това момче отдавна приключи с футбола.Дано поне е спестил някои лев след безбройните си трансфери
- BLUE CHAMPIONS
Останах шокиран още когато разбрах, че Спортинг купуват Валери от Парма. Поне разбрах за този отбор, че и скаути и мениджъри са много,много зле. А, че Валери си е такъв, това ние отдавна си го знаеме.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Типичния селяндур е тоя Валери. Чалгата, татуировките, прическите и курвите го интересуват повече от футбола, за това нищо няма да стане от него. Той е свършил с футбола и съвсем скоро ще го видим в А група. Добре, че беше Сашо Ангелов, че и до там нямаше да стигне тоя смешник.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
Тоя съвсем скоро, освен отбора, ще сменя и жената ! Кариерата му хич не върви, а половинката му е по-известна от него самия...да се чуди човек дали всъщност той не се ожени за нея, за да не го забравят хората ! А имаше талант, но уви...

За пръв път да видя от 20 мнения, всичките да са в една посока !
Някъде бях чел едно мнение на мениджър от апенините и той беше казал за Валери , че докато е бил в Лече е бил с 3 пъти по голям талант от Руни , но си нямал на идея какво е станало с този футболист , че да го загуби всичкия !
Мисля че това е точното изказване за Николери!
Някъде бях чел едно мнение на мениджър от апенините и той беше казал за Валери , че докато е бил в Лече е бил с 3 пъти по голям талант от Руни , но си нямал на идея какво е станало с този футболист , че да го загуби всичкия !
Колкото и да си талантлив и добър, ако имаш проблем в главата, трудно ще стане. Да ходи на психолози, че ако може и на хипноза, че поне да успее да завърши по някакъв начин кариерата си, а не на 27-28 години да спре с футбола.
Beck's написа:За пръв път да видя от 20 мнения, всичките да са в една посока !
Това не го ли беше казал Матеус, когато беше селекционер на България. А иначе, много се учудих когато го взеха в Спортинг ,той наистина е приключил с футбола отдавна. Предполагам, че следващата му дестинация ще бъде Русия или Полша а може би СерияБ.
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!
- Rainbow 1983
- Контакти:
никки1912 написа:Beck's написа:За пръв път да видя от 20 мнения, всичките да са в една посока !
Това не го ли беше казал Матеус, когато беше селекционер на България. А иначе, много се учудих когато го взеха в Спортинг ,той наистина е приключил с футбола отдавна. Предполагам, че следващата му дестинация ще бъде Русия или Полша а може би СерияБ.
Ще видиш че следващата дестинация ще е БГ и най - вероятно в Черноморец БС!
От всички човешки грехове Господ най - тежко наказва глупостта!!!
Long live Rock`n`Roll !!!
По - страшен от СПИНа , по - опасен от рака - сега за сега си остава ПРОСТАКА! - Радой Ралин.
Long live Rock`n`Roll !!!
По - страшен от СПИНа , по - опасен от рака - сега за сега си остава ПРОСТАКА! - Радой Ралин.
-