metodito написа:Лично за мен битката между Пул, Тотнъм и Сити за "подножието на върха" ще е най-интересна, а Арсенал, Юнайтед и Челси, ако сменят Боаш обаче ще се бият за златото.
И не виждам аргументите на другите пред съра.
Ти си лууууд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
metodito написа:Лично за мен битката между Пул, Тотнъм и Сити за "подножието на върха" ще е най-интересна, а Арсенал, Юнайтед и Челси, ако сменят Боаш обаче ще се бият за златото.
И не виждам аргументите на другите пред съра.
bez-nick написа:Ти си лууууд![]()
![]()
по-голяма глупост не бях чувал, Челси и Ман Ю щели да се борят за златото
![]()
![]()
![]()
май някой не е изтрезнял
, Ман Сити е без никаква конкуренция за първото място, най-класния отбор с най-класните футболисти в момента, ако не са те, Висшата лига щеше да падне до нивото на португалското първенство, ще пребият всички, по-лесна им е програмата дори, приемат всички топ отбор - Арсенал, Ливърпул, Челси, Ман Ю, Тотнъм, само ще пребиват
metodito написа:bez-nick написа:Ти си лууууд![]()
![]()
по-голяма глупост не бях чувал, Челси и Ман Ю щели да се борят за златото
![]()
![]()
![]()
май някой не е изтрезнял
, Ман Сити е без никаква конкуренция за първото място, най-класния отбор с най-класните футболисти в момента, ако не са те, Висшата лига щеше да падне до нивото на португалското първенство, ще пребият всички, по-лесна им е програмата дори, приемат всички топ отбор - Арсенал, Ливърпул, Челси, Ман Ю, Тотнъм, само ще пребиват
Хм... ще ти припомня това мнение през май, да се посмеем...
bez-nick написа:Този и в по-миналия кръг станаха поредица от странни резултати и то в много съмнителни мачове, цял свят залагаше на тези отбори и това първенство, тъй като то е единственото актуално в момента, другите са в пауза, манипулирани според мен резултати от големите букмейкърски къщи, страшно много пари са спечелили от тези странни резултати, вероятно става въпрос за десетки милиарди
Ще разследват ли Висшата лига след уговорените мачове?
Потребители, разглеждащи този форум: bubka и 7 госта