Най-вълнуващата вечер в историята на ШЛ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

realist
Контакти:

Re: Най-вълнуващата вечер в историята на ШЛ

Мнениеот realist » 08 дек 2011 10:09

от Gonzi_407 на 08 Дек 2011 08:38

Очертава се интересна пролет - представяте ли си полуфинали Базел-АПОЕЛ и цска Москва-Зенит

Втората двойка е невъзможна, защото на този етап от турнира не могат да се паднат отбори от една държава, както и отбори, които са били в една група. Иначе и на мен ми харесаха развръзките, с изключение на една група. Според мен хърватите грозно се продадоха и почерниха името си завинаги. Никой не може да ме убеди, че Лион са толкова силни, нито Динамо толкова слаби. Французите биха точно с толкова, колкото им трябваше, дори Аякс да бяха загубили само с един гол. Радвам се, че този път ШЛ ще е толкова разнообразна. Обикновено са по 4 английски и испански, а сега са само по 2. Нищо чудно да има изненадващ шампион. Тази развръзка направи Лига Европа невероятно силна и интересна. Вижте само какви отбори продължават там: Ман Юн, Ман Сити, Порто, Валенсия, Атлетико М, 4-те водеши холандски отбора, Шалке и т.н. Ще е интересно.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 08 дек 2011 10:11

Уейн Рууни написа:СТИГА С ТОВА ТОТО ! КОЙ ЩЕ КАЖЕ НА ЛИОН ДА БИЕ 7:1 ?!? БЯХА ПЕРФЕКТНИ ! ЮНАЙТЕД ИЗФУКА ЗЛАТНА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПРОДЪЛЖАВАНЕ НАПРЕД, СИТИ И АЯКС - СЪЩО ! АЯКС ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ОПЪНАТ НА РЕАЛ И ДА ВЗЕМАТ ПОНЕ ТОЧКА И ЩЕШЕ ДА Е ДРУГО ! ГЛУПАЦИ ! КОЙ ЩЕ УГОВОРИ МАЧ В .. ШЛ? ТОВА ДА НЕ ТИ Е Б ГРУПА?

[offtopic]Модератори, съжалявам за главните букви, но ми омръзна от тея "разбирачи"[/offtopic]

Пич сериозно ли? Ти гледа ли мача на Лион? За другите двубои нямам претенции, ама аз гледах мача на Лион с Динамо само второто полувреме, щото като видех че Аякс губят, се усетих накъде ще идат нещата в другия мач и то... виж изгледай реакциите на вратаря при головете

deladog

Мнениеот deladog » 08 дек 2011 10:15

urkoto написа:
Уейн Рууни написа:СТИГА С ТОВА ТОТО ! КОЙ ЩЕ КАЖЕ НА ЛИОН ДА БИЕ 7:1 ?!? БЯХА ПЕРФЕКТНИ ! ЮНАЙТЕД ИЗФУКА ЗЛАТНА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПРОДЪЛЖАВАНЕ НАПРЕД, СИТИ И АЯКС - СЪЩО ! АЯКС ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ОПЪНАТ НА РЕАЛ И ДА ВЗЕМАТ ПОНЕ ТОЧКА И ЩЕШЕ ДА Е ДРУГО ! ГЛУПАЦИ ! КОЙ ЩЕ УГОВОРИ МАЧ В .. ШЛ? ТОВА ДА НЕ ТИ Е Б ГРУПА?

[offtopic]Модератори, съжалявам за главните букви, но ми омръзна от тея "разбирачи"[/offtopic]

Опа, ето ги и дежурните апологети, които да ни обяснят не как видите ли ние нищо не разбираме и нямаме право да се съмняваме, защото всичко в европейския футбол е чисто и кристално! Смях в залата, май глупаците не сме ние!

Пак казвам, ТОТО!!!

Еми то лошият пример си е заразителен, защо и ние да не дадем още нещо освен славянската азбука на света?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 08 дек 2011 10:26

Мдаааа, Базел, са изхарчили 1/3 от излишъка на Швейцария в инвестиция Осминафинал. Борусия се изсмяха на 5-те млн. евро предложени им от Олимпиакос(шото повече не могат да кихнат, криза ги гони) и свалиха гащите на Марсилия. Путин беше провел разговор в неделя към 21,37 с поругалските си колеги, заявявйаки им, че Лисабон ще стане Хирошима и Нагасаки на 3та степен, ако Хълк и компания вкарат на Зенит. Пък ония от Виляреал са егати шматките, как ще откажат 4-те млрд. от шейха на Сити?!
Най-интересно ми беше, как нагласиха осминафинала Реал-Лион преди 2г. Французите бяха толкова слаби, пък изхвърлиха мадридчани.
Последна промяна от fcb_bg на 08 дек 2011 10:29, променено общо 1 път.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 08 дек 2011 10:31

realist написа:
от Gonzi_407 на 08 Дек 2011 08:38

Очертава се интересна пролет - представяте ли си полуфинали Базел-АПОЕЛ и цска Москва-Зенит

Втората двойка е невъзможна, защото на този етап от турнира не могат да се паднат отбори от една държава, както и отбори, които са били в една група. Иначе и на мен ми харесаха развръзките, с изключение на една група. Според мен хърватите грозно се продадоха и почерниха името си завинаги. Никой не може да ме убеди, че Лион са толкова силни, нито Динамо толкова слаби. Французите биха точно с толкова, колкото им трябваше, дори Аякс да бяха загубили само с един гол. Радвам се, че този път ШЛ ще е толкова разнообразна. Обикновено са по 4 английски и испански, а сега са само по 2. Нищо чудно да има изненадващ шампион. Тази развръзка направи Лига Европа невероятно силна и интересна. Вижте само какви отбори продължават там: Ман Юн, Ман Сити, Порто, Валенсия, Атлетико М, 4-те водеши холандски отбора, Шалке и т.н. Ще е интересно.

Предложението ми бе в кръга на шегата :) Лигата няма да стане по-интересна, мисля че големите просто ще играят там с резервите, защото първенството ще бъде много по-важно. Но пък е удобен момент за по-малките които ще отчетат страхотни приходи от ТВ права, билети и т.н. а нищо чудно и да вземат скалпа на някой от "големите" излезли да поритат с резервите
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 08 дек 2011 10:31

Наистина това беше една невероятна вечер.Страхотни мачове,невероятни обрати и резултати и страхотни изненади. :)
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 08 дек 2011 10:34

Никой не може да ме убеди че опитен играч като Ярко Леко ще си изпроси втори жълт картон още в 28-та минута при нормални обстоятелства. вратаря на Динамо просто правеше път на топката към вратата си, не скочи за нито една висока топка при корнери или центрирания, беше просто уникален :o Уефа е длъжна да разследва този мач ако твърди че феърплея означава нещо!

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 08 дек 2011 10:43

Платини калсира Марсилия и Лион баси и гаврата

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 08 дек 2011 10:49

единствения отбор който игра феърплей снощи беше Реал. всички останали могат само да се срамуват от победите или загубите си. ако това е най-вълнуващата вечер в Шампионската лига ..предпочитам А група :evil:

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 08 дек 2011 10:58

terata написа:

Пич сериозно ли? Ти гледа ли мача на Лион? За другите двубои нямам претенции, ама аз гледах мача на Лион с Динамо само второто полувреме, щото като видех че Аякс губят, се усетих накъде ще идат нещата в другия мач и то... виж изгледай реакциите на вратаря при головете

Вижте само 3тото попадение - става 1:2, изпълняват център, топката попада в централния защитник, който "случайно си я повежда по-дълго и резултатът набъбва. Смях! Никой не може да ме убеди, че хърватите играха в тоя мач.
Само Левски!

Върни се в “Футбол - Свят”