ЕВРО 2012 - разпределение по урни на финалистите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Re: ЕВРО 2012 - разпределение по урни на финалистите

Мнениеот pesho_1913 » 16 ное 2011 11:29

Очаква ни едно зрелищно първенство. Всеки мач ще е интересен..
С оглед показаното от немците срещу Холандия вчера, смятам, че те ще са основен конкурент на Испания за трофея.. :)
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 16 ное 2011 11:40

pesho_1913 написа:Очаква ни едно зрелищно първенство. Всеки мач ще е интересен..
С оглед показаното от немците срещу Холандия вчера, смятам, че те ще са основен конкурент на Испания за трофея.. :)

Обективно погледнато е обратното,даже кокер шпаньолите са след Холандия и Италия, мен ако питаш. Рижавите са в 3-та глуха както винаги,домакините макс 1/4 финал.Без изненади ще е. Всички играят- Германия печели!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
Nightfate
Контакти:

Мнениеот Nightfate » 16 ное 2011 11:50

KategorieC написа:
pesho_1913 написа:Очаква ни едно зрелищно първенство. Всеки мач ще е интересен..

Обективно погледнато е обратното,даже кокер шпаньолите са след Холандия и Италия, мен ако питаш. Рижавите са в 3-та глуха както винаги,домакините макс 1/4 финал.Без изненади ще е. Всички играят- Германия печели!

Че Германия играе прекрасен красив футбол и доста им симпатизирам определено последно време Германия нищо не печели.Дано детронират Испания обаче !
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид

YNWA

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 ное 2011 12:03

Гледайки пробутването на домакините в първа урна, все си мисля, че отборите в останалите урни се молят, те да им са "водачи" на групите ... :lol:

Иначе само се заблуждаваме, че няма аудсайдери ...
Такива са Чехия, Гърция, Русия, Ейре и двата домакина.
Все пак, очаквам Украйна да успеят да минат групата, но до там :!:

На Англия зависи, как ще им тръгне ...
Но те така или иначе все някак си успяват да прескочат групите, а от там им започват проблемите.
Испания определено е големият фаворит и си мисля, че със сигурност ще са на полуфинал !
Италия са си редовните - костеливи орехи, но пък те на Европейските не се предствят толкова добре, за разлика от Световните.

В заключение, независимо от групите си мисля, че на полуфиналите ще са Испания, Португалия, Германия и Холандия.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 16 ное 2011 12:20

3 oтбора са фаворити Испания,Германия,Италия като един финал Испания-Германия ще бъде чудесно за хората които харесват красивия футбол,може би и Англия ще се намеси в четворката ако Капело налага младото поколение имат страхотни играчи само трябва да станат и отбор, дано да намалят наказанието на Руни, с него шансовете на англичаните стават много по големи.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 16 ное 2011 12:44

Очаквам интересно и равностойно първенство.На пръв поглед големите фаворити са Испания,Германия и Холандия,но Италия и Португалия също имат добри отбори,които могат да победят всекиго.Англия и Франция са традиционни сили,но отстъпват сериозно на останалите фаворити.Останалите отбори ще имат своите мигове на първенството,но на полуфиналите очаквам да са Испания,Германия,Холандия и Италия.Разбира се,жребият също е много важен и е възможно и някой от по-непретенциозните отбори да стигне до финалната четворка,но не очаквам големи изненади.Иначе домакините ми се струват най-слабите отбори и не смятам,че могат да излязат от групите.Ейре и Гърция също нямат особени шансове за това.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 16 ное 2011 13:27

Определено не е честно отбори като Полша и Украйна да са в първа урна, а тимове като Германия и Италия да са във втора ;) Но знаем, че Европейското е един голям бизнес и домакините ще бъдат бутани, очаквам поне единият домакин да прескочи групите :roll:
Определено могат да се получат страхотни двубои с историческа натовареност, например Полша и Русия в една група, Англия с ирландците или немците в група с Полша, Гърция и Франция :roll: Класически двубой като Германия - Англия или Германия - Русия поне в групите няма как да има :roll:
Изображение

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 16 ное 2011 13:44

Тия Португалия къде ги слагате, не знам. Макар и с Роналдо, Нани и Пепе, редовно ядат бой. Не ги виждам срещу Германия, Испания или Холандия. Към последните три бих добавил Италия. Отбор, който може да бие с по 1:0 на мъка, а после да отнсе "фаворитите".
Франция също имат играчи, които могат да поднесат някаква изненада, но чак за титла, малко трудно.

Англия? По-малко отбори, по-голям шанс. Въпреки това предполагам пак ще го отнесат здраво някъде. Криво-ляво ги теглят Рууни, Лампард и Тери. Този път обаче се съмнявам някой да ги нареди сред фаворитите, като в ЮАР.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 16 ное 2011 14:17

Интересни групи, най оспорваната според мен ще бъде втората. Винаги има разделяне на слаби и фаворити, този път няма да е по различно. За отбори като Ейре, Гърция, Полша и още няколко, мисля си че целта е излизане от групите което не е никак малко. За първи път от как гледам футбол,(повече от 25 години) ще стискам палци за Германия. Мисля си че това е върха в момента, бръз и динамичен футбол, с много пасове и комбинации, преса още в половината на противника и красиви голове, какво може да иска повече един фен. Лично аз смятам че и този път прехвалените отбори на Англия, Италия,Португалия и франция ще бъдат на трибуните по време на финала. Стискам палци, дано е възможно такова развитие в групите ,за да гледаме Германия и Испания на финала.

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 16 ное 2011 15:00

Полша, Германия, Швеция, Франция . Такава група ми се иска :lol:
Изображение Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”