Златната топка 2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Re: Златната топка 2011

Мнениеот JohnnieWalker » 26 окт 2011 07:41

Frankie Lampard написа:Аз бия я дал на Шави, иначе победителят е ясен - Меси...

Абсолютно съгласен :!:

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 26 окт 2011 07:47

Thsmith написа:Много ми е интересно какво правят играчи като Абидал и Алексис Санчес, Ди натале и етк в номинациите

Ди Натале е уникален играч, 2 години подред голмайстор на Сериа А, на 31 години и играе в Удинезе ;) Заслужава го !

Но за Санчез, Абидал, Кедира и тем подобни съм съгласен ;)

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 26 окт 2011 08:06

Сега звъннах на треньора и капитана на Зимбабве и казаха, че са чували само Меси и К.Роналдо и ще гласуват за тях! Тая измислена награда още ли вълнува някои? Само като видиш номинираните - Карлес Пудела? Та той има двадесетина мача хаха! Касияс ? Сещам се за 5 причини да го няма, а той присъства всяка година! Когато Барса му вкара повече даже му дават разни награди! Единствения му свестен мач беше на финала за купата на краля! И на мен ми е гадно, че Абидал имаше проблеми, но това не е причина да е номиниран за най-добър футболист, през годината! А гласуването на всички капитани и треньори членове на фифа цепи тъпометъра ! Ясно е, че Меси ще я спечели, щом и миналата година му я дадоха, където беше жив зян и всички му се смяха на световното и 1/2 финала с/у Интер . Абсурдна награда, която деградира напълно с новите си правила за избор!

ПП 6 футболиста от Баварската машина, а от актуалния шампион на Германия К*Р! ХАХА
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
LoVeGeRi
Контакти:

Мнениеот LoVeGeRi » 26 окт 2011 08:25

Много ми е интересно, как ще получи Меси златната топка..Роналдо завърши сезона с 40 попадения и изпревари легендите Уго Санчес и Телмо Сараонандия – Сара в Испания. Головете като цяло са 53, а на Меси са 52 гола, Което ще рече , че Роналдо е Голмайстор и в Европа. Писна ми да гледам нагласени работи... Също така , как има толкова много играчи на Бейерн , като миналият сезон бяха пълна дупка , а няма играчи на Борусия Дортмунд... Това още един път доказва тезата ми , че всичко тука е "ПУНТА МАРА" и сега дори и Баба Илийка от Долни Воден да вземе Златната топка няма да се учудя ;) ;) ;)
All I Think About Is You

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 26 окт 2011 08:43

LoVeGeRi написа:Много ми е интересно, как ще получи Меси златната топка..Роналдо завърши сезона с 40 попадения и изпревари легендите Уго Санчес и Телмо Сараонандия – Сара в Испания. Головете като цяло са 53, а на Меси са 52 гола, Което ще рече , че Роналдо е Голмайстор и в Европа. Писна ми да гледам нагласени работи... Също така , как има толкова много играчи на Бейерн , като миналият сезон бяха пълна дупка , а няма играчи на Борусия Дортмунд... Това още един път доказва тезата ми , че всичко тука е "ПУНТА МАРА" и сега дори и Баба Илийка от Долни Воден да вземе Златната топка няма да се учудя ;) ;) ;)

И за това Роналдо взе златната обувка, а Меси, който спечели ШЛ, титлата и суперкупата на Европа ще спечели златната топка ;)

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 26 окт 2011 09:10

LoVeGeRi написа:Много ми е интересно, как ще получи Меси златната топка..Роналдо завърши сезона с 40 попадения и изпревари легендите Уго Санчес и Телмо Сараонандия – Сара в Испания. Головете като цяло са 53, а на Меси са 52 гола, Което ще рече , че Роналдо е Голмайстор и в Европа. Писна ми да гледам нагласени работи... Също така , как има толкова много играчи на Бейерн , като миналият сезон бяха пълна дупка , а няма играчи на Борусия Дортмунд... Това още един път доказва тезата ми , че всичко тука е "ПУНТА МАРА" и сега дори и Баба Илийка от Долни Воден да вземе Златната топка няма да се учудя ;) ;) ;)

Роналдо се "изсра" отгоре на слаби отбори и в мачове без значение... Във всички важни мачове беше дупка както винаги ....

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 26 окт 2011 09:28

Роналдо !

Потребителски аватар
Invader
Контакти:

Мнениеот Invader » 26 окт 2011 09:40

1. Меси
2. Роналдо
3. Суарез
Изображение

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 26 окт 2011 09:56

mtaraduda написа:

И за това Роналдо взе златната обувка, а Меси, който спечели ШЛ, титлата и суперкупата на Европа ще спечели златната топка ;)

Напълно съм съгласен, че за това има златна обувка, но един смешник така взе златна топка само с голове с/у отбори, които защитници са по бавни от "четвъртите в света" :mrgreen:

ПП А тва леке Неймар пък защо са го сложили? Сега, тоя ще ни го натрапват като гелосания и гнома пф
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 26 окт 2011 09:58

Пуйол пък защо е номиниран като игра 10на мача целия сезон, всичко е ала бала
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998