CSKA ME написа:t0bl3ro_bg написа:За пореден път се изумен от глупостите, който този отбор прави.. Имаш Адебайор, купуваш Джеко, Имаш Тевез купуваш Агуеро.. Имаш Джонсън купуваш Насри и Милнър.. Имаш Яя Туре, искаш Де Роси.. Какво по дяволите е това, като си взел някой означава, че му даваш път да се развие, а точно обратното става тук.. Не е футбол това, просто трябва някой да забрани на Сити , Челси, ПСЖ , Анжи и Малага да спрат да прават такива гаври с футбола.. Как може Челси да подпишат фейърплей-а и да дадат за 2ма играчи 75 милиона, какъв фейърплей какво по дяволите е това.. Дано да фалират тези отбори, колкото се може по - бързо, знам че не е хубаво да се говори така, но това на нищо не прилича , вместо да наливат толкова пари, да помогнат на бедните хора, на пострадали от орагани и така нататък.. ВЪЗМУТЕН СЪМ !
Виж, за трансферната политика на Сити съм съгласен, но твоят отбор не ръси малко пари, прав ли съм?
Не мисля, че сравненията между Челси и Сити са много уместни, който е гледал английски футбол и Челси преди да дойде Абрамович, знае, че тимът се въртеше около петицата и отборът беше готов(за разлика от сити, които бяха във втората половина на класирането доста често), взеха се футболисти, които да се развиват и политиката на клуба в момента е такава. Не се сменя състав постоянно, не се привличат гръмки имена постоянно, които да стоят на скамейката. Ако приемем, че например Дрогба, Есиен, Ферейра, Ашли Коул и т.н. са в Челси от 5-6 години, колко такива футболисти могат да бъдат изредени за Сити в този период?
Лошото при неговия отбор е че САФ (според мен много противна личност) знае какво прави и какво иска. Не купува на кило. На САФ идеята е като се изправи срещу Барселона, да не го хване Паркинсона пак, да си тресе ръцете като луд. Ще видиш тази година няма кой да ги спре Манчестер Юнайтед.
Фен съм на Ливърпул.