Манчестър Сити обявиха Адам Джонсън за продан, мнения?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blague
Контакти:

Re: Манчестър Сити обявиха Адам Джонсън за продан, мнения?

Мнениеот blague » 29 авг 2011 14:07

CSKA ME написа:
t0bl3ro_bg написа:За пореден път се изумен от глупостите, който този отбор прави.. Имаш Адебайор, купуваш Джеко, Имаш Тевез купуваш Агуеро.. Имаш Джонсън купуваш Насри и Милнър.. Имаш Яя Туре, искаш Де Роси.. Какво по дяволите е това, като си взел някой означава, че му даваш път да се развие, а точно обратното става тук.. Не е футбол това, просто трябва някой да забрани на Сити , Челси, ПСЖ , Анжи и Малага да спрат да прават такива гаври с футбола.. Как може Челси да подпишат фейърплей-а и да дадат за 2ма играчи 75 милиона, какъв фейърплей какво по дяволите е това.. Дано да фалират тези отбори, колкото се може по - бързо, знам че не е хубаво да се говори така, но това на нищо не прилича , вместо да наливат толкова пари, да помогнат на бедните хора, на пострадали от орагани и така нататък.. ВЪЗМУТЕН СЪМ !

Виж, за трансферната политика на Сити съм съгласен, но твоят отбор не ръси малко пари, прав ли съм?
Не мисля, че сравненията между Челси и Сити са много уместни, който е гледал английски футбол и Челси преди да дойде Абрамович, знае, че тимът се въртеше около петицата и отборът беше готов(за разлика от сити, които бяха във втората половина на класирането доста често), взеха се футболисти, които да се развиват и политиката на клуба в момента е такава. Не се сменя състав постоянно, не се привличат гръмки имена постоянно, които да стоят на скамейката. Ако приемем, че например Дрогба, Есиен, Ферейра, Ашли Коул и т.н. са в Челси от 5-6 години, колко такива футболисти могат да бъдат изредени за Сити в този период?

Лошото при неговия отбор е че САФ (според мен много противна личност) знае какво прави и какво иска. Не купува на кило. На САФ идеята е като се изправи срещу Барселона, да не го хване Паркинсона пак, да си тресе ръцете като луд. Ще видиш тази година няма кой да ги спре Манчестер Юнайтед.
Фен съм на Ливърпул.

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 29 авг 2011 14:08

Да, би паснал идеално на стила на игра на отбори, като Арсенал, Тотнъм и Ливърпул например, но в Челси липсват крилата и скоростта, нещо, което на Юнайтед примерно им е дори в резерв :)
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 29 авг 2011 14:10

blague написа:Лошото при неговия отбор е че САФ (според мен много противна личност) знае какво прави и какво иска.

1. Кое му е лошото не можах да разбера?
2. Значи хем е противна личност, хем знае какво прави и какво иска (демек супер треньор)... интересно мнение...
:mrgreen:

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 29 авг 2011 14:13

Точно това е човека за Ливърпул в момента ;) Много добро дясно крило,с голяма скорост,техничен и не на последно място с много
силен шут,с който наказва противника!Ако го продават наистина,ще се радвам да го привлечем :o
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 29 авг 2011 14:15

soad написа:
blague написа:Лошото при неговия отбор е че САФ (според мен много противна личност) знае какво прави и какво иска.

1. Кое му е лошото не можах да разбера?
2. Значи хем е противна личност, хем знае какво прави и какво иска (демек супер треньор)... интересно мнение...
:mrgreen:

Лошо е, че човека е фен на Ливърпул :)

А "противен" като гаден и гнусен, не противоречив :lol: :lol: :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 29 авг 2011 14:17

benquick написа:Точно това е човека за Ливърпул в момента ;) Много добро дясно крило,с голяма скорост,техничен и не на последно място с много
силен шут,с който наказва противника!Ако го продават наистина,ще се радвам да го привлечем :o

В Скай пише, че Сити очакват оферти за него до края на трансферния прозорец, а както всички знаят, явно не им е нужен, защото търка пейката често.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 29 авг 2011 14:29

blague написа:Лошото при неговия отбор е че САФ (според мен много противна личност) знае какво прави и какво иска. Не купува на кило. На САФ идеята е като се изправи срещу Барселона, да не го хване Паркинсона пак, да си тресе ръцете като луд. Ще видиш тази година няма кой да ги спре Манчестер Юнайтед.
Фен съм на Ливърпул.

Хубаво е че мислиш така, но аз не смятам това. Отбора е нов и тази форма ще е временна, до 10-12 кръг някъде, сега не е задължително да печелим купи, защото вече минахме друг велик клуб по титли. Сър Алекс остана, за да развие един нов отбор,който от догодина ще видим дали е силен да се бори с Барселона, защото това е неговата цел, да победи Барселона, за това не се отказа от Ман Юнайтед

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 29 авг 2011 15:00

Като цяло според мен не е толкова шокиращо.Явно Манчини иска да играе с по-разчупена халфова линия,а Джонсън си е типично крило и не му се вписва в начина на игра.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 29 авг 2011 15:01

страхотно крило ,със страхотна техника,както пише по-горе дано отиде в отбор като АРСЕНАЛ,ТОТНЪМ ще е много полезен
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
el pipita
Контакти:

Мнениеот el pipita » 29 авг 2011 15:17

дано отиде в Тотнъм :) :)

Върни се в “Футбол - Свят”