Студена бира и мека възглавница вместо "Копа Америка"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

runnersa
Контакти:

Re: Студена бира и мека възглавница вместо "Копа Америка"

Мнениеот runnersa » 02 юли 2011 17:50

С тия безумни часове на мачовете като вчера наистина е по-добре мека възглавница отколкото Копа Америка :)

Потребителски аватар
BoB0
Контакти:

Мнениеот BoB0 » 02 юли 2011 18:03

Никъв шанс просто да гледам мач в 4 часа през работни дни. Максимум финала да изгледам, като и той не е много сигурен... Да не говорим, че просто латинотата толко са привикнали към европейския стил и като се върнат в националните си отбори и играят с некви млади звезди, още не дошли в Европа не знаят кво се случва. Много, много назад са просто от Европа.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 02 юли 2011 19:04

Мисля,че е рано ,да се правят крайни изводи за турнира,все пак това е първи мач,има още 5 мача в тази група ,+още 12 така,че след този първи кръг образно казано,всичко ще си дойде на мястото! Отборите ще се "отпуснат" играта ще стане още по-динамична и ще има доста голове и шоу за феновете! Спокойно ,Копа Америка винаги е била интересно състезание,и сега няма да е изключение!

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 02 юли 2011 20:26

Ревлю. Аржентина са слаби и на базата на това отписа цял турнир , я се стягай.

И стига правил реклами на някакъв смешен блог.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
keano_sj

Мнениеот keano_sj » 02 юли 2011 22:08

Ревлю. Аржентина са слаби и на базата на това отписа цял турнир , я се стягай.

И стига правил реклами на някакъв смешен блог.

ЕТО КЪДЕ СА ПУБЛИКУВАНИ СТАТИИТЕ ОТ РЕКЛАМИРАНИЯ БЛОГ:

http://football24.bg/articles/search/te ... 0%B5%D0%B2

http://sport.webcafe.bg/id_472445978

http://www.sport1.bg/sport1/node/221483

http://www.temasport.com/Analysis/view/ ... lysis:1229

http://sportline.bg/news/76453/%D1%87%D ... 0%BB%D1%81
%D0%BA%D0%BE-%D0%BC%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D1%84%D1%83%D1%82%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%B0-%D0%B8-%D0%B1%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B0

Тебе къде те публикуват, ве ,олигофрен!!! :lol:

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 02 юли 2011 23:49

keano_sj От това което съм чел,писано от теб,личи че си интелигентен човек с интересен изказ.Във никакъв случай не не заслужаваш обиди и агресивно поведение както правят някои колеги тук във форума към теб.
И въпреки че харесвам стила ти,почти винаги съм противоположното мнение и аз знам защо е така-просто аз не харесвам Английския футбол а ти го обичаш.И точно за тук някъде е дразнещото в твоите писания.Не че ти харесваш нещо което аз ( или някой друг не) ,но по начина по който пишеш, излиза че това не е ТВОЯ гледна точка,а е просто поредната "ИСТИНА" във вид на свободно написани няколко изречения.
Всичко е Ок.Няма лошо.Всеки си има вкус и виждане към света,и в този смисъл не е лошо да знаеш, че това което пишеш е просто гледната точка на един фен и че тя може да е много далеч от реалността.Всъщност когато говорим за вкус, реалността във всеки един от нас е различна,така че с това което пишеш можеш да ме убедиш по-скоро това че си интересен и интелигентен човек,който е зарибен по английския футбол,от колкото че нещата които пишеш са много ценни и верни.
Моята гледна точка е че ако трябва да говорим за тактика,точно в Англия много често се играе махленски футбол с добри изпълнители.Точно на това което много хора се кефят-а именно, непрестанните атаки към двете врати и директния футбол в Англия,правят така, че в много моменти думата "тактика" изглежда е абсолютно непонятна за участващите в мача.В момент в който двата отбора се затворят и започнат да се уповават само на тактиката, много голям процент почитатели на футбола казват че мача е бил скучен.А феновете на английския футбол са толкова много не за друго, а защото в повечето мачове се случва по скоро първия вариант за който споменах по горе.
В италианския футбол тактиката е най-важното нещо ,а големия процент почитатели на футбола казват че футбола там е скучен.
Във южна америка футбола е съвсем различен от европейския ,но пък има особен чар.Да,има неща които на нас са ни странни,но пък в никакъв случай не може да се каже че е грозен и слаб.( това е според мен).
Последна промяна от sl321 на 06 юли 2011 14:18, променено общо 2 пъти.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 04 юли 2011 10:43

Това е един от най-тъпите турнири.Още преди да е почнал знам кои отбори ще са на финал. Европа е класи над Ю. Америка.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 04 юли 2011 12:05

smoothc написа:Мисля, че е рано да се правят крайни изводи за турнира - все пак това е първи мач, има още 5 мача в тази група + още 12, така че след този първи кръг образно казано всичко ще си дойде на мястото! Отборите ще се "отпуснат", играта ще стане още по-динамична и ще има доста голове и шоу за феновете! Спокойно, Копа Америка винаги е била интересно състезание - и сега няма да е изключение!

Подкрепям мнението ти. На СП 2010 първият кръг също беше изпълнен с един от друг по-скучни мачове (и то много повече заради по-големия брой отбори), но постепенно отборите се разкрепостиха и започнаха зрелищата. И тук очаквам подобно развитие.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
el_galaktiko
Контакти:

Мнениеот el_galaktiko » 06 юли 2011 18:53

Alexx написа:Това е един от най-тъпите турнири.Още преди да е почнал знам кои отбори ще са на финал. Европа е класи над Ю. Америка.

я сподели със нас кои ще са на финала да може поне някои лев да изкараме от "тъпия" турнир
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”