Хора, осъзнайте се Порто и Дортмунд нямат шанс!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Хора, осъзнайте се Порто и Дортмунд нямат шанс!

Мнениеот smoothc » 02 юни 2011 22:28

dxl написа:Дортмунд изиграха един много силен сезон, но на мускули и самоинициатива. Наистина са без опит. Дори Юрген Клоп каза, след като биха Байерн в Мюнхем, че много от неговите футболисти не са били заченати, при последната победа на Дортмунд в Мюнхем (повече от 20 години).
Тепърва ще се доказват в Бундеслигата. (Имам предвид играчите, защото отбора си е фактор - до известна степен). Стига не до 1/8 ми се струва по реално.

Колкото до Порто - тази година като нищо можеха да стигнат до 1/2 финал на ШЛ. Този отбор, в тази си форма, според мен би се справил с отбори, като Челси, Манчестър Ю., може би дори и Реал.

ПС: И преди някои да се "посмее" на написаното от мен, нека свали фенските си очила и така да погледне на нещата.

Брат два пъти 5-1 доказва само едно-Слаба конкуренция! А ако правиш аналог между ШЛ и ЛЕ и логиката ти,че щом Порто маже в ЛЕ това ще бъде така и в ШЛ,значи си сериозно заблуден човек!

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 02 юни 2011 22:28

smoothc написа:
magga написа::? Ти гледал ли си Порто и Дортмунд,че много говориш ? И какво трето място за немците в групата :? За да станеш шампион на Германия май ти трябва малко класа,а за Порто няма какво да коментирам,както им казват "Малката Барселона" :lol:

"Малката Барселона"ти ме уби брат хаха :mrgreen: Къде ги четеш тези измишльотини незнам просто :mrgreen: Честно да ти кажа "Малката Барселона" по-скоро би прилягало най-добре на Barcelona B ,ако си гледал поне 10 мача на Б-отбора,защото аз да...и често да ти призная направо се изумих ...и с голям кеф бих искал да гледам мач между Барса и Барса Б истинско шоу ще бъде гарантирам ти!
Барса-Порто е финала за Суперкупата-резултат 4-1 гарантирам ти!

Искаш ли да хванем бас, че резултатът между барса и порто далеч няма да е 4-1 ? А ще е оспорван мач със сигурност?

ПП: при условие, че Порто не разпродадат звездите / треньора си.

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 02 юни 2011 22:30

Tommi написа:И двата отбора имат сили да излязат от групите си, даже някой от двата отбора може да се промъкне и до 1/4 финал, но нямат никакъв шанс за спечелване на титлата. Порто има добро нападение, но в другите линии отстъпва доста на отборите, които имат претенции за финал. Борусия Д е по-балансиран отбор, но също няма класата на европейските грандове.

[offtopic]Какво означава подписа ти?[/offtopic]

Потребителски аватар
luddeN
Контакти:

Мнениеот luddeN » 02 юни 2011 22:31

Flash1912 написа:
smoothc написа:
magga написа::? Ти гледал ли си Порто и Дортмунд,че много говориш ? И какво трето място за немците в групата :? За да станеш шампион на Германия май ти трябва малко класа,а за Порто няма какво да коментирам,както им казват "Малката Барселона" :lol:

"Малката Барселона"ти ме уби брат хаха :mrgreen: Къде ги четеш тези измишльотини незнам просто :mrgreen: Честно да ти кажа "Малката Барселона" по-скоро би прилягало най-добре на Barcelona B ,ако си гледал поне 10 мача на Б-отбора,защото аз да...и често да ти призная направо се изумих ...и с голям кеф бих искал да гледам мач между Барса и Барса Б истинско шоу ще бъде гарантирам ти!
Барса-Порто е финала за Суперкупата-резултат 4-1 гарантирам ти!

Искаш ли да хванем бас, че резултатът между барса и порто далеч няма да е 4-1 ? А ще е оспорван мач със сигурност?

ПП: при условие, че Порто не разпродадат звездите / треньора си.

Ако визираш играта, че ще е оспорвана, жестоко се лъжеш. Барса ще ги смачка, но резултата няма да е повече от 2 гола разлика в полза на Барса.
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 02 юни 2011 22:31

Брат, поясни само за какво 5-1х2 става въпрос, че не схванах. (Не се майтапя).

Аз не правя аналогии между двата турнира - просто не малко мачове съм гледал на Порто този сезон и не всички са били от ЛЕ, така че на база това е твърдението ми.

И мерси за определението. ;)
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 02 юни 2011 22:32

smoothc написа:
dxl написа:Дортмунд изиграха един много силен сезон, но на мускули и самоинициатива. Наистина са без опит. Дори Юрген Клоп каза, след като биха Байерн в Мюнхем, че много от неговите футболисти не са били заченати, при последната победа на Дортмунд в Мюнхем (повече от 20 години).
Тепърва ще се доказват в Бундеслигата. (Имам предвид играчите, защото отбора си е фактор - до известна степен). Стига не до 1/8 ми се струва по реално.

Колкото до Порто - тази година като нищо можеха да стигнат до 1/2 финал на ШЛ. Този отбор, в тази си форма, според мен би се справил с отбори, като Челси, Манчестър Ю., може би дори и Реал.

ПС: И преди някои да се "посмее" на написаното от мен, нека свали фенските си очила и така да погледне на нещата.

Брат два пъти 5-1 доказва само едно-Слаба конкуренция! А ако правиш аналог между ШЛ и ЛЕ и логиката ти,че щом Порто маже в ЛЕ това ще бъде така и в ШЛ,значи си сериозно заблуден човек!

Момче, в момента състава на Порто мога да кажа, че в никакъв случай не е по-слаб от този от 2004-та. Много добре комплектован отбор, чудесен треньор /какво като не е Моу/, много силни индивидуалности, а и за да мачкаха така конкуренцията, която липсваше в ЛЕ, със сигурност мястото им е едно стъпало по-нагоре, а именно ШЛ, а от там нататък казах всичко в предишния си коментар. :)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 юни 2011 22:34

MQplaya написа:
Tommi написа:И двата отбора имат сили да излязат от групите си, даже някой от двата отбора може да се промъкне и до 1/4 финал, но нямат никакъв шанс за спечелване на титлата. Порто има добро нападение, но в другите линии отстъпва доста на отборите, които имат претенции за финал. Борусия Д е по-балансиран отбор, но също няма класата на европейските грандове.

[offtopic]Какво означава подписа ти?[/offtopic]

[offtopic]Победих в ето тази форумна игра gong/viewtopic.php?f=46&t=76481 :)[/offtopic]
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 02 юни 2011 22:35

Ако някой си мисли,че Порто са Малката Барса....просто да се насочи към друг спорт!
1.Разликата в класите е огромна 2.Стилът на Порто няма нищо общо със стила на Барселона,ама нищо общо! Хората ,които виждат прилика в стиловете им заслужават Оскар за футболна тъпота и футболно слабоумие!

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 02 юни 2011 22:36

Борусия ще прави фурооор :twisted:
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

to6ko_toki4a
Контакти:

Мнениеот to6ko_toki4a » 02 юни 2011 22:37

dxl написа:Брат, поясни само за какво 5-1х2 става въпрос, че не схванах. (Не се майтапя).

Аз не правя аналогии между двата турнира - просто не малко мачове съм гледал на Порто този сезон и не всички са били от ЛЕ, така че на база това е твърдението ми.

И мерси за определението. ;)

Става въпрос за това, че Порто биха Спартак Москва в четвъртфинала и Виляреал на полуфинала на Лига Европа с по 5:1 в домакинските си мачове

Върни се в “Футбол - Свят”