Прав си,но не мислите ли че си правят реклама по този начин.Тук клубът ги задължава да отидат и да се снимат,но мислите ли е са такива всички в живота - съмнявам се.[/quote]
Дали ще доживеем някой от БГ първенството да направи нещо , без значение дали ще бъде лична инициатива или "насилствено" от страна на някой клуб ? Едва ли,наш'те са жалки и не мислят за нищо друго освен за себе си. Иначе имат пари да слагат на Преслава в ци.. гърдите, а нямат да дадат на някой дом за деца или пенсионери. Сигурен съм че има съвестни и то не малко, явно не искат да парадират с това ! Браво на Бербатов за това че направи фондация, дано и други последват примера му. Като имаш милиони, може да отделиш десетина хилки да направиш децата щастливи. Ако и държавата беше нормална, сигурно нямаше да бъдем на тоя хал.
Ето защо Манчестър Юн.и Барселона са Велики!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ето защо Манчестър Юн.и Барселона са Велики!
tornadoto_96 написа:Това, което правят е страхотно, но искам да попитам автора на темата дали мисли, че само Барса и Юнайтед правят това?
Приятелю,иска ми се колкото се може повече отбори да проявяват такива благородни инициативи,да помагат на деца в тежко положение,но на този етап Манчестър Юнайтед и Барселона са най-активни в тази кауза като двата отбора са единни и си сътрудничат към фондацията УНИЦЕФ,и както спомена Фокс,фланелките от финала ще бъдат разпродадени на търг и средствата ще отидат в различни фондации подпомагащи именно такива деца в неравностойно положение!
- bekono
- Контакти:
cantonaFAN написа:Всичко това е страхтоно , невероятно , нямам думи .
Но защо винаги се намира някой тъпак който да развали темата
Защото всеки има достъп до интернет и форуми като този. Според мен трябва да се минава някакъв тест, за да можеш да се регистрираш и пишеш в подобни форуми. Тогава 80% от тези, които само развалят темите няма да ги има.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

- david_villa
- Контакти:
Естествено, че много отбори имат подобни практики. Това е едно от най-характерните неща за играчите на "Валенсия", казвам го, защото знам какво става с моя отбор.
smoothc написа:tornadoto_96 написа:Това, което правят е страхотно, но искам да попитам автора на темата дали мисли, че само Барса и Юнайтед правят това?
Приятелю,иска ми се колкото се може повече отбори да проявяват такива благородни инициативи,да помагат на деца в тежко положение,но на този етап Манчестър Юнайтед и Барселона са най-активни в тази кауза като двата отбора са единни и си сътрудничат към фондацията УНИЦЕФ,и както спомена Фокс,фланелките от финала ще бъдат разпродадени на търг и средствата ще отидат в различни фондации подпомагащи именно такива деца в неравностойно положение!
Евала страхотна иницатива, но не смятам, че може да се определи кой е най-активен или не. Както Франки сам спомена, няма отбор,който да няма собствена фондация. Аз като фен на Реал Мадрид, мога да ти кажа, че този отбор постоянно участва в различни благотворителни инициативи както в Испания, така и по света -купува скъпа техника за детски отделения в различни болници, построи училище за таланти в Хаити след земетресенията и т.н., има си и своя специална фондация . Просто тези неща не са скандални, няма да предизвикат интерес и затова много не се пише за тях, и хората не знаят за тях. Сигурен съм,че и при останалите водещи отбори е така. Респект за Барселона, респект за Юнайтед, евала, че си направил такава хубава тема, преди всичко първо сме хора

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Няма смисъл в таква тема да си ги... мерим... клубовете.
Много се говори, а малко се прави (Фифа и УЕФА). Според мен такива неща трабва да са задължителни, като всички приходи да отиват за домове и пр.
Един мини-турнин с участието на Реал, Барса, Ман., Байерн, Милан, Пул или който и др. отбор да е от топ10 ще донесе огромни приходи, но... твърде рядко се прави и номера минава само с една таква фотосесия, подарени фланелки и автографи.
Казвам, че номерът минава, защото на фона на милионите, които вземат играчите е жалко...
Иначе за клубовете - Байерн е клуб, който има голяма история, свързана с благотворителност. През 2004-та играчи и офиц. лица от клуба събраха 600,000 евро и бяха използвани за ремонти след цунамито в Шри Ланка.
Сега на лято ще играят благотворителен мач в Япония, като приходите ще и ремонти след земетресението.
Преди години бяха безвъзмезден заем на Мюнхем 1860 (м/у двата отбора има огромна вражда). Наскоро пак се обсъждаше нещо такова, като дори фенове на 1860 бяха заляли офисите на Байерн със синя боя.
Същото беше и когато Санкт Паули беше пред фалит и изваждане от проф. футбол, както и с първият отбор на ван Бомел. Както и трансферът на Александър Циклер от Динамо Дрезден за 2,3 млн. марки, който поприницп е оценен на много по-малко пари, но тогава Динамо са в много лошо финансово състояние.
Много се говори, а малко се прави (Фифа и УЕФА). Според мен такива неща трабва да са задължителни, като всички приходи да отиват за домове и пр.
Един мини-турнин с участието на Реал, Барса, Ман., Байерн, Милан, Пул или който и др. отбор да е от топ10 ще донесе огромни приходи, но... твърде рядко се прави и номера минава само с една таква фотосесия, подарени фланелки и автографи.
Казвам, че номерът минава, защото на фона на милионите, които вземат играчите е жалко...
Иначе за клубовете - Байерн е клуб, който има голяма история, свързана с благотворителност. През 2004-та играчи и офиц. лица от клуба събраха 600,000 евро и бяха използвани за ремонти след цунамито в Шри Ланка.
Сега на лято ще играят благотворителен мач в Япония, като приходите ще и ремонти след земетресението.
Преди години бяха безвъзмезден заем на Мюнхем 1860 (м/у двата отбора има огромна вражда). Наскоро пак се обсъждаше нещо такова, като дори фенове на 1860 бяха заляли офисите на Байерн със синя боя.
Същото беше и когато Санкт Паули беше пред фалит и изваждане от проф. футбол, както и с първият отбор на ван Бомел. Както и трансферът на Александър Циклер от Динамо Дрезден за 2,3 млн. марки, който поприницп е оценен на много по-малко пари, но тогава Динамо са в много лошо финансово състояние.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
Поредния грозен пи ар ...
Alexx написа:Поредния грозен пи ар ...
Ти не си наред с главата!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
- Middlesbrough
- Контакти:
megan fox написа:Alexx написа:Поредния грозен пи ар ...
Ти не си наред с главата!
и аз тва щях да напиша :Д
закво им е на такива отбори такъф ПР :Д
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Не харесвам такъв тип благотворителност.