Кашчей написа:И какво е смешното в имената на тези отбори?
На мен по са ми смешни Грасхопърс и Го Ахед Ийгълс, със значението на имената им.
Ми няма нищо смешно ,ама на някой им звучели смешно..
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
На мен по са ми смешни Грасхопърс и Го Ахед Ийгълс, със значението на имената им.
storm написа:Кашчей написа:И какво е смешното в имената на тези отбори?
Ми няма нищо смешно ,ама на някой им звучели смешно..
falcon написа:Кашчей написа:И какво е смешното в имената на тези отбори?
Ей го българина веднага да се заядеПосле се чудиме що сме на това дередже.
falcon написа:Добре бе тук не става въпрос да преведеме всяко име от съответния език който се говори в страната от която е и чак тогава да определяме дали е смешно или неПросто тези имена на нас ни звучат интересно или смешно и няма нужда да се задълбаваме да си ги превеждаме или да им изучаваме историята от която произлизат.
Кашчей написа:falcon написа:Кашчей написа:И какво е смешното в имената на тези отбори?
Ей го българина веднага да се заядеПосле се чудиме що сме на това дередже.
На това дередже сме, защото има мислене, като вашето-смешни имена на отбори... И кое е смешното на името БАТЭ.., че то ЦСКА е по-смешно, защото е празна абревиатура, за разлика от белорусите.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост