terata написа:Гледах го мача, наистина направи добри спасявания. Дано от лятото го видим в по-голям клуб!
Ще отиде.ФК борне не можаха да вземат Меси и ще се пробват за Никито
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
terata написа:Гледах го мача, наистина направи добри спасявания. Дано от лятото го видим в по-голям клуб!
Hristo_Stoichkov написа:Пиша следното по скоро като реакция от коментара по обяд по Дарик радио на един дразнещ син журналист :
Честно взех да се дразня вече с вашите комплекси с тоя Михаилов.Нещата се повтарят както бе преди със шампионската титла на М. Христов с Кайзерслаутен в Германия.Големи приказки голямо нещо.Всички сини журналисти и сини фенове виждайки някой минал през Левски и направил "нещо" в чужд клуб след това да се натяква по начин все едно е на крачка от златна топка футболиста.Имам чуството че се опитвате да правите някаква надпревара , в която едва ли някой ден ще спечелите - ако ме разбирате какво точно искам да кажа.Аз като цяло се радвам на успехите на всички БЪЛГАРИ в чужбина но когато се натяква по грозния начин по който се опитва да го прави един дразнещ тип от Гонг ми става по скоро тъпо и жалко усещането.
TodorT написа:Страшен мач направи момчето.... абсолютно заслужени поздравления! Успех му желая... дано след някоя друга година го видим като страж на някой гранд

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта