Thsmith написа:то като останат по малко от 7 човека от един отбор и прекратява мача... тоя кво е раздавал картони вместо просто да прекрати мачаа?
Абсолютно. Там без правила ли играят, не знам...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Thsmith написа:то като останат по малко от 7 човека от един отбор и прекратява мача... тоя кво е раздавал картони вместо просто да прекрати мачаа?
batmanlevski написа:този ако свири на мач на литекс може и 60 червени да им изкара
Локомотив1926 написа:batmanlevski написа:този ако свири на мач на литекс може и 60 червени да им изкара
То значи ще изгони и цялата публика![]()
![]()
![]()
Tommi написа:Thsmith написа:то като останат по малко от 7 човека от един отбор и прекратява мача... тоя кво е раздавал картони вместо просто да прекрати мачаа?
Madridist написа:Tommi написа:Thsmith написа:то като останат по малко от 7 човека от един отбор и прекратява мача... тоя кво е раздавал картони вместо просто да прекрати мачаа?
Между другото и аз това си го помислих първоначално. Но след това се замислих, че може мачът да е завършил и след това съдията да е започнал да им вади картоните
kronos написа:Локомотив1926 написа:batmanlevski написа:този ако свири на мач на литекс може и 60 червени да им изкара
То значи ще изгони и цялата публика![]()
![]()
![]()
Публиката + полицията![]()
Тъкмо да се съберат 60 човека
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта