Вратаря на английския национален отбор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Вратаря на английския национален отбор
Джо Харт и Бен фостър-днес направи много силен мач и спаси поне 5 гола
- South_Park
според мен вратаря на Бирмингам е най - добрия , н е се сещам за името му
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
- TheBest007
- Контакти:
South_Park написа:според мен вратаря на Бирмингам е най - добрия , н е се сещам за името му
Бен Фостър ли?
Момчета ако сравняваме английските вратари с тези в Германия, Италия, Испания, Холандия, Русия и др. аз добър вратар от Албиона не зная! Щом по едно време имаха идея да натурализират онзи от Арсенал испанецът - просто невероятно
Става въпрос за периода от 1986 година насам! Преди това е възможно, да са имали такива
Става въпрос за периода от 1986 година насам! Преди това е възможно, да са имали такива
[center]
[/center]
[/center]Re: Вратаря на английския национален отбор
MCMXIII написа:Момчета ако сравняваме английските вратари с тези в Германия, Италия, Испания, Холандия, Русия и др. аз добър вратар от Албиона не зная! Щом по едно време имаха идея да натурализират онзи от Арсенал испанецът - просто невероятно![]()
+1
Щом бяха стигнали да натурализират Алмуния значи положението е трагично, но сега мисля, че откриха своя вратар за много години напред и това е Джо Харт.
Червени_шампиони написа:2.Стивън Харпър
Ако говориш за Харпър вратаря на Нюкясъл, та той е на 36 год. и е титуляр едва от както Нюкясъл изпаднаха в Чемпиъншип.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!