Къде е грешката с Катар?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bai Momchil
Контакти:

Re: Къде е грешката с Катар?

Мнениеот bai Momchil » 10 дек 2010 16:49

medenka написа:
bai Momchil написа:Кво ревете не мога да ви разбера. Катар е на +1 час от нас. Другите кандидатури бяха на +7/8 или на -10 часа.

Аре сега се замислете по кое време ви е по-удобно да гледате мачове 8-9-10 вечерта или сутрините и по нощите?

Супер яко е че точно Катар спечели - най-добрата кандидатура от нашата камбанария.

По кое време ще се провежда ми е все тая, важното че ми е в гледаем час.

Най-важно е на мен да ми е добре. Е, да ама не. Много ли ще ти е приятно да гледаш припаднали играчи по терена или мачове с качество на игричките от квартала? Или като не можеш да си позволиш да пътуваш, защо пък наякой друг да се чуства удобно и да се весели?

Докато гледаме само от нашата камбанария и не погледнем по-далеч от носа си, все ще сме си на този хал.

По-добре отколкото да не мога да го гледам изобщо и да разчитам на репортажи - справка Япония и Ю.Корея.
Естественно, че гледам от моята камбанария.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 10 дек 2010 17:49

12 години са толкова много време, че тогава технологиите ще са много, много по-напред от днес и е несериозно да се дискутира каквото и да е било за световното Катар.

Хайде сега се върнете 12 години назад през 1998 и я сравнете технологично с днес.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 10 дек 2010 18:25

Aми нормално е избирането на Катар. Световни Първенства има от 100 и горница години не може всичките да са все в Англия, Франция и Германия. И другите са хора като тях. А и още повече че в Катар като най-богатата държава в света може да го организира перфектно. Е има климатици от слънчева енергия не разхищават природни ресурси а пари, пък там те са в излишък. Гледах как правят голф игрище насред пустинята. Представете каква организация направиха с поливането на тревата, която съхне под 50 градусовата жега, а най-ценното там е водата.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 10 дек 2010 18:32

Аз бях донякъде за Катар, заради това, че с парите, които разполага арабската държава, това СП може да е най-високо технологичното.
СП се проведе при температури около нулата. Защо пък да няма и при жеги от около 26~30 градуса? Идея е това и да се провеждат вечерта. 20-22, 22-00, 00-02 като начални часове си изглежда окей, особено пък за държавите от Западна Европа.
А иначе сега проверих, какво е било времето в Катар от 15 юни до 15 юли тази година: максималните температури са се движили от 38~50 градуса.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Nevertheless
Контакти:

Мнениеот Nevertheless » 10 дек 2010 18:36

Похвално е, че се търси разнообразие и смяна на традиционните домакини на световни първенства. Всичко е въпрос на лев и за жалост и в случая е така. Доказали са, че ще инвестират камиони с пари и са спечелили домакинството. Ще осигурят инфраструктура, стадиони и всичко необходимо. Отделен е въпросът дали някой някъде се е гушнал стотинки за да подкрепи избирането на Доха.. Арабите, ако нямаха петролец и съответно "зелено" .. , за никакъв чеп не стават .
5 години, като студент, учих с един катарец. Абсолютен цървул..даскалите го "избутаха" само защото плащаше образованието си (пък може и на тях да е кихал нещо)..
Мисълта ми е че парата върти света и нищо не трябва да ви учудва ..

Потребителски аватар
redex
Контакти:

Мнениеот redex » 10 дек 2010 18:38

що се карате като 2012 е краят на света

Потребителски аватар
ЛАЗО ЛЕВСКАРА
Контакти:

Мнениеот ЛАЗО ЛЕВСКАРА » 10 дек 2010 19:19

redex написа:що се карате като 2012 е краят на света

А така кажи им го :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 дек 2010 19:33

Ама, каква грешка ?
Ако ни видят от ФИФА какви ги пишем .... ще ни осъдят ! ... :lol:

Да вземеш 2-3 милиарда евро, не е грешка, а дарба ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 10 дек 2010 19:34

galin56 написа:Aми нормално е избирането на Катар. Световни Първенства има от 100 и горница години не може всичките да са все в Англия, Франция и Германия. И другите са хора като тях. А и още повече че в Катар като най-богатата държава в света може да го организира перфектно. Е има климатици от слънчева енергия не разхищават природни ресурси а пари, пък там те са в излишък. Гледах как правят голф игрище насред пустинята. Представете каква организация направиха с поливането на тревата, която съхне под 50 градусовата жега, а най-ценното там е водата.

Нека да уточним някой неща!
1. Световни първенства има от 1934г- по мои сметки 76 години, ти как ги видя над 100 не знам
2. Ето и домакинствата
1930- Уругвай
1934- Италия
1938 Франция
1950 Бразилия
1954 Швейдария
1958 Швеция
1962- Чили
1966- Англия
1970Мексико
1974 ФРГ - респективно Германия
1978 Аржентина
1982 Испания
1986 Мексико
1990 Италия
1994 САЩ
1998 Франция
2002 Япония и Южна Корея
2006 Германия
2010 ЮАР
Англия са били един път домакин, а Франция и Германия по 2 пъти, но същото важи и за Мексико! Забеляза ли, че РУсия никога не е била домакин? Сигурно и Китай не може да организира едно СП, а? И не забравяй, че е тъпо да сравняваш Катар с Германия, Англия и Франция. Колкото и пари да налеят арабите във стадиони, то не могат да пренастроят слънцето на 30 градуса например. Аз искам следващото СП да е на Антарктида, там никога не е било, а е цял континет нека е разнообразие.
3. Катар да е най-богатата държава в света ми звучи откровено казано като фантастика! Имат доста пари покрай петрола, но най богатата в света?????????
За финал:
Искам следващите Зимни олимпийски игри да са в КАТАР! По следващите в Египет да речем и всички следващи да са на екватора, а СП по футбол температурите трябва да или над 40 градуса по Целзий или под 20....
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 дек 2010 00:32

Преди време разправяха същото и за Мексико.Колко горещо било в Монтерей,Гуадалахара и т.н. Дрън-дрън...Всички участвуваха,изиграха си го и толкоз.

Върни се в “Футбол - Свят”