galin56 написа:Aми нормално е избирането на Катар. Световни Първенства има от 100 и горница години не може всичките да са все в Англия, Франция и Германия. И другите са хора като тях. А и още повече че в Катар като най-богатата държава в света може да го организира перфектно. Е има климатици от слънчева енергия не разхищават природни ресурси а пари, пък там те са в излишък. Гледах как правят голф игрище насред пустинята. Представете каква организация направиха с поливането на тревата, която съхне под 50 градусовата жега, а най-ценното там е водата.
Нека да уточним някой неща!
1. Световни първенства има от 1934г- по мои сметки 76 години, ти как ги видя над 100 не знам
2. Ето и домакинствата
1930- Уругвай
1934- Италия
1938 Франция
1950 Бразилия
1954 Швейдария
1958 Швеция
1962- Чили
1966- Англия
1970Мексико
1974 ФРГ - респективно Германия
1978 Аржентина
1982 Испания
1986 Мексико
1990 Италия
1994 САЩ
1998 Франция
2002 Япония и Южна Корея
2006 Германия
2010 ЮАР
Англия са били един път домакин, а Франция и Германия по 2 пъти, но същото важи и за Мексико! Забеляза ли, че РУсия никога не е била домакин? Сигурно и Китай не може да организира едно СП, а? И не забравяй, че е тъпо да сравняваш Катар с Германия, Англия и Франция. Колкото и пари да налеят арабите във стадиони, то не могат да пренастроят слънцето на 30 градуса например. Аз искам следващото СП да е на Антарктида, там никога не е било, а е цял континет нека е разнообразие.
3. Катар да е най-богатата държава в света ми звучи откровено казано като фантастика! Имат доста пари покрай петрола, но най богатата в света?????????
За финал:
Искам следващите Зимни олимпийски игри да са в КАТАР! По следващите в Египет да речем и всички следващи да са на екватора, а СП по футбол температурите трябва да или над 40 градуса по Целзий или под 20....
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!