Любимият Ви футболист

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Любимият Ви футболист

Мнениеот niki87 » 19 ное 2010 17:25

Много са...Ще изброя: Боби Михайлов,Николай Тодоров-Кайзера,Тошко Зайцев,Марк Овермарс,Щефан Ефенберг,Оли Кан,Франк Рибери...

bojiTHEmaster
Контакти:

Мнениеот bojiTHEmaster » 19 ное 2010 17:30

nikoko написа:Да ти кажа, аз съм привърженик на произведеното в България, колкото и да не е качествено.
Моят любим футболист /повтарям- любим, не казвам, че е най-добрия/ е Ицо Йовов.
Дори и само заради гола му срещу Олимпик Марсилия, мача го гледах в един бар в Марсилия, няма да ти казвам какъв кеф беше.

Ицо ми е любимец дори и заради пропуска си срещу Удинезе!

Помня и един от първите му голове за Левски срещу Славия, също голям гол!!!
А, бе каквото и да си говорим Ицо винаги ме е радвал на терена с нестандартните си отигравания. Дано някой не го запомнят само с последните му мачове за Левски!
Ицо Йовов- Бижутер, Бижутер!

Евала брато, абсолютно еднакво мислим относно Ицо.
А другият ми любим футболист Сашо Александров. Никога не съм виждал футболист като него. Спомням си какво правеше Зидан и компания в мача срещу Ювентус. Пълен респект и за двамата!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 19 ное 2010 17:30

Георги Аспарухов. :) Имах щастието да гледам на живо този велик футболист. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 ное 2010 17:31

От близкото минало - Ривалдо, Роналдо, Малдини, Шевченко, Зидан, Анри, Батистута
В момента - Меси, Кака, Вия.

Това е само за чуждестранните футболисти, иначе има поне 20-30 левскари, които мога да ги посоча като "любими футболисти" :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 19 ное 2010 17:32

Колкото и да е трудно да се посочат само трима, ще опитам. Уточнявам, че изброявам само действащи футболисти, иначе става съвсем невъзможно.
1.Стивън Джерард - това е любимият ми футболист откакто гледам футбол, а това е доста време. Считам, че това е най-полезният за отбора си футболист в света за последните 10 години. Перфектен и в дефанзивен и в офанзивен план. Нелоша техника, страхотен демараж и бързина, силен удар и с двата крака, отличен при статични положения, добра игра с глава, уникален пас, особено от дълбочина. С две думи: човек-отбор.
2.Дидие Дрогба - това е най-силният нападател, който съм гледал от Ван Бастен насам, с уточнението, че го смятам за по-добър от Ван Бастен. Нечовешка физика, техничен, еднакво добър с двата крака, способен да отбележи от най-невъзможно положение. Ако играеше в някой от водещите национални отбори, отдавна да е взел Златната топка.
3.Бастиан Швайнщайгер - според мен най-добрият футболист на последното световно първенство. Способен сам да реши всеки мач, срещу всеки противник. Според мен Байерн отдавна му е тесен и е време да отиде в по-голям отбор.

Не поставям тук играчи като Меси, Роналдо, Торес и Вия, защото са изключително непостоянни и нямат лидерски качества. Това са футболисти, които могат да направят невиждана фиеста в мач, в който играта на отбора върви и да са напълно незабележими, когато играта на отбора куца.

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 19 ное 2010 17:33

Състав от любими футболисти:

М Боли

Д Алвеш---Пике-------Пуйол-------Евра
----------------Т Янчев--------------
-----------Шави------------Иниеста
Меси-------Бербатов-----------Вия

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Мнениеот Синя Гордост » 19 ное 2010 17:34

Captain Stottlemeyer написа:Георги Аспарухов. :) Имах щастието да гледам на живо този велик футболист. :)

От баща ми знам,че е било истинска привилегия да наблюдаваш Аспарухов. Щастливец си.
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 19 ное 2010 17:36

realist написа:3.Бастиан Швайнщайгер - според мен най-добрият футболист на последното световно първенство. Способен сам да реши всеки мач, срещу всеки противник. Според мен Байерн отдавна му е тесен и е време да отиде в по-голям отбор.

[offtopic]Басти и на мен ми е любимец,но какво значи Байерн да ти утеснее и да отидеш в по-голям клуб :shock: Байерн е един от 5-те най-големи отбора в историята на клубния футбол.Какъв по-голям отбор те гони,не знам :)[/offtopic]

Потребителски аватар
davod
Контакти:

Мнениеот davod » 19 ное 2010 17:37

Меси,Вия,Бейл,Орлин Старокин,Дани Алвеш,Торес,Педро,Ачо Ди Мария и още.
Последна промяна от davod на 19 ное 2010 17:39, променено общо 1 път.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 19 ное 2010 17:38

Гара Дембеле-не само защото сега е на мода,но е и истински професиоалист и определено възроди футбола в България-показа на свата ,че и тук има класни играчи
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - Свят”