Вижте сектора на Звезда след издънка в Европа и шампионата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
VesMil
Контакти:

Re: Вижте сектора на Звезда след издънка в Европа и шампионата

Мнениеот VesMil » 30 авг 2010 21:26

Това тук не може да стане! А и Сърбия си е Сърбия, те на Хамериканците скочиха ,пък к'во остава за друго.
Жалко но Сърбия са далече ,далече преди нас във всяко едно отношение.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 30 авг 2010 21:30

tzloko написа:
cska_90 написа:Това няма да го видиш тука скоро!!!И не заради нас-защото преди бяхме на всеки мач-бяхме и след 0-3 с Минъор,бяхме и след 0-2 от Литекс, бяхме и след Берое и след Пирин и след Мездра и след Минъор-бяхме навсякъде и винаги с отбора!!Проблема не е в нас-бойкотиращите, а в тези дето сега се правят на големи фенове-тези които идват само на дербитата и в ЛЕ!Там е проблема!

Хайде бе няма да го видиш скоро? Хайде кажи ми кога Локомотив Пловдив са бойкотирали след загуби? Дори и когато губим пеем ''Винаги с вас'' !

По темата: Феновете на Звезда и Партизан съм ги признал, няма такива.

Не говоря за това-а за атмосферата-никога не сте създавали такава!!
А и бойкота при нас НЯМА нищо общо със загубите!
Изображение

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 30 авг 2010 21:34

Делийе са най-големите за мен. Отборът последните години е в невероятна криза- не са ставали шампиони от доста сезони, огромни финансови дългове, доста слабо представяне и в евротурнирите, но феновете на Звезда никога не са бойкотирали отбора, дори и за един мач. Миналата година, Звезда бяха толкова зле, че в много мачове футболистите излизаха с GSM номер на фланелките,на който феновете да пращат SMS и да помагат на отбора. Сигурен съм,че Звезда дори и да изпаднат от елита, тези хора от снимките и клипчетата пак ще са там. За да потвърдят една от най-популярните песни на агитката, в която се пее, че "дори и на небето да ида , пак ще продължи да свети моята Цървена Звезда" Изображение
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 30 авг 2010 21:34

Сърбите в това отношение(патротизъм) нямат равни за съжаление!! :|
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 30 авг 2010 21:36

Madridist написа:Делийе са най-големите за мен. Отборът последните години е в невероятна криза- не са ставали шампиони от доста сезони, огромни финансови дългове, доста слабо представяне и в евротурнирите, но феновете на Звезда никога не са бойкотирали отбора, дори и за един мач. Миналата година, Звезда бяха толкова зле, че в много мачове футболистите излизаха с GSM номер на фланелките,на който феновете да пращат SMS и да помагат на отбора. Сигурен съм,че Звезда дори и да изпаднат от елита, тези хора от снимките и клипчетата пак ще са там. За да потвърдят една от най-популярните песни на агитката, в която се пее, че "дори и на небето да ида , пак ще продължи да свети моята Цървена Звезда" Изображение

Аб еи гробарите не са по-лоши!
Изображение

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 30 авг 2010 21:41

Гробарите също са много големи, просто както сам каза, сърбите по отношение патриотизъм нямат равни. Да,наистина им окастриха държавата , но аз лично не мога да се сетя друг народ от Източна Европа, който през Втората Световна Война беше срещу Хитлер, после не се дадоха и на Сталин, а в края на 20 век отказаха да се подчинят и на новия световен лидер от САЩ. 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 30 авг 2010 21:44

Сравнение между Цървена Звезда и ЦСКА не може да се прави.
Феновете на отбора и отношенията между тях и футболистите са много различни, а според мен това е много важно и определящо за добрия амбиянс в един отбор.
LIVERPOOL RULZZ

Потребителски аватар
Kerer
Контакти:

Мнениеот Kerer » 30 авг 2010 21:46

Това се казва Фенове на Отбора.Не Да псуват Ръководството и да казват Оставка въпреки проблемите на Звезда Феновете подкрепят и не псуват както ние правим
Дунав ЗАВИНАГИ

Червени Шивачки Не Струвате !

LS1914LS
Контакти:

Мнениеот LS1914LS » 30 авг 2010 21:47

cska_90 написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=B8uygbDB0zk[/youtube]

Ние такова нещо даже и в Европа не правиме!! :evil:

Епа много ясно че не правите. Не откривате топлата вода, вие винаги сте били жалки :lol:
Но има и нещо позитивно в поста ти - поне си признаваш :)

Също и ми е непонятно как може да съществуват българи, които да изпитват душевен оргазъм когато се кланят на някой друг :roll: Ние тва не можеме, тука тва го нема, те са много по-големи от нас и т.н., еми вие кво правите освен да си чешите клавиатурата и да пускате малоумни коментари гъзолизци такива?
Последна промяна от LS1914LS на 30 авг 2010 21:49, променено общо 1 път.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 30 авг 2010 21:48

Истината я каза Масаба.България не е футболна страна!Кога ще съберете 30 000 на Герена или на В.Левски(сега ЦСКА играе там) срещу Видима или Калиакра!Никога този отбор с който са играли Цървена Звезда е малко над нивото им,Там хората не ги интересува дали отбора пада или печели,защото те са с него и в добрите и лошите моменти докато тук при една загуба на Левски и ЦСКА оревавате орталъка правите бойкото,искате оставка на треньора,плюете си футболистите и сте 500 на мач срещу отбори като Видима(без да се обиждат тяхните фенове).Като купите абонаментна карта за сезона и всеки мач стадиона е пълен(не само в Лига Европа мачовете)тогава може да се наречете истински фенове.За мен такава агитка като на Звезда и Партизан няма да има в България.Мисленето е друго! :)
Последна промяна от Parmalat на 30 авг 2010 21:49, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Футбол - Свят”