Фаворит за "Златната топка"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Фаворит за "Златната топка"
Ми те от Фифа не обявиха ли снощи че Форлан ще вземе Златната топка.Нали се обединиха със Франс Футбол и ще дават едно отличие което ше го връчи Фифа.
buffon написа:Ми те от Фифа не обявиха ли снощи че Форлан ще вземе Златната топка.Нали се обединиха със Франс Футбол и ще дават едно отличие което ше го връчи Фифа.
Правя леко уточнение. Форлан спечели "Златната топка" за най-добър футболист на Мондиала. Аз имах предвид, тази,която се дава от Франс футбол в края на годината. Иначе си прав за обединяването:
Две от най-популярните индивидуални футболни награди ще бъдат обединени, съобщи на пресконференция в Йоханесбург Сеп Блатер - Президент на ФИФА.
Отличията “Златната топка“ на Франс футбол и “Играч на годината“ на ФИФА спират да съществуват. Новата обединяваща награда ще се нарича “Златната топка на ФИФА“. Първото връчане на новата награда ще стане на 10 януари 2011 в Цюрих, където се намира централата на ФИФА, съобщава БНР.
Победителят ще бъде определян с гласуване, в което ще участват и журналисти, и селекционери и капитани на националните отбори.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Според мен ще е Снайдер или Форлан. И двамата отбелязаха важни голове по време на световното и по време на евротурнирите. Да не говорим, че Снайдер направи и требъл, а докрая на годината може да спечели и суперкупите на Европа и Италия и свтовното клубно първенство. Касияс заслужава, ама не тази година. Реал не направиха нищо, въпреки че подобриха клубния си рекорд за най-много отбелязани голове в примиера. (ако не греша
) Иниеста и Шави също като Касияс заслужават я, но не този сезон. Да не говорим, Иниеста изтърпя сериозна контузия и липсваше дълго от терените. Меси беше основен играч за Барса и Аржентина, но може би няма да получи втора златна топка поред, за да има и за другите.
Също така да не омаловажаваме и факта, че не спечели ШЛ и не игра дори полуфинал на СП. Аз тайничко се надявам обаче Томас Мюлер да се докопа до някоя топка пък било то и бронзова, защото определено има много хляб в момчето. 
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Бижутера написа:Аз съм за Швайнщайгер....години наред е пренабрегван, а той е сърцето и душата на байерн мюнхен....последния му сезон бе феноменален, защо да не я получи той този път тая златна топка?
И Швайнщайгер, и Лам я заслужават, ама ще са поредните големи футболисти, които никой не вижда, защото не вкарват голове. Швайнщайгер пак някои хора са го чували, ама Лам е от 5-6 години най-добрият германски футболист, и капитан стана, и не се сещам някой журналист да е казал нещо за него, само като си приказвам с приятели или по форумите може човек да разбере, че и други са го забелязали.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
- Бижутера
- Контакти:
защо написа:Бижутера написа:Аз съм за Швайнщайгер....години наред е пренабрегван, а той е сърцето и душата на байерн мюнхен....последния му сезон бе феноменален, защо да не я получи той този път тая златна топка?
И Швайнщайгер, и Лам я заслужават, ама ще са поредните големи футболисти, които никой не вижда, защото не вкарват голове. Швайнщайгер пак някои хора са го чували, ама Лам е от 5-6 години най-добрият германски футболист, и капитан стана, и не се сещам някой журналист да е казал нещо за него, само като си приказвам с приятели или по форумите може човек да разбере, че и други са го забелязали.
защото всички гледат само нападателите, а тия зад тях които вършат черната работа остават на заден план...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
fr3ak_boy написа:Касияс заслужава, ама не тази година. Реал не направиха нищо, въпреки че подобриха клубния си рекорд за най-много отбелязани голове в примиера. (ако не греша)
Грешиш 5 гола не достигнаха за да го подобрят, вкараха 103
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]
Снайдер заслужава най-много ! Касияс , че е много добър , така е ! Но холандеца спечели требъл , игра на финал на световното ( един от голмайсторите на световното ) нищо , че го загуби ! Момчето заслужава най-моного
А тия дето казват , че Меси ще е
Леко са в заблуда 
А тия дето казват , че Меси ще е
- Jorkorazporko
Ще е лудост ако я спечели друг освен Уесли Снайдер! Направи страхотен сезон в Интер и беше най - добрия футболист на световното!
- ace_ventura
- Контакти:
Jorkorazporko написа:Ще е лудост ако я спечели друг освен Уесли Снайдер! Направи страхотен сезон в Интер и беше най - добрия футболист на световното!
+1
и аз съм на това мнение
Hey you! Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight.
Don Diego!!!
И Снайдер направи добър сезон, но ...
И Снайдер направи добър сезон, но ...
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.