Испания - Саудитска Арабия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ZARAA
Контакти:

Re: Испания - Саудитска Арабия

Мнениеот ZARAA » 29 май 2010 23:50

Все си мисля че на Иниеста мястото му е в средата на терена,ако разчитат на 1 нападател ще има място и за него в центъра и мисля че там ще е много по-полезен,а на фланга да се даде шанс на Хесус Навас например.Иначе то и Арбелоа го мъчат отляво,но май е по-добрия вариант от Капдевия.

gRAf_DRAGOla
Контакти:

Мнениеот gRAf_DRAGOla » 30 май 2010 00:04

celer написа:Какъв е смисъла на тая статия?

Смисъла е, че много хора не са имали възможност да гледат мача, а в българските спортни медии не написаха нищо за него ;)

П.П.
Браво на автора :idea: Само Испания :)

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 30 май 2010 00:27

celer написа:Какъв е смисъла на тая статия?

Ми примерно аз не знаех как са завършили двата отбора и ми беше интересно да влезна,и да видя.Ето защо. :)

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 30 май 2010 00:57

ZARAA написа:Все си мисля че на Иниеста мястото му е в средата на терена,ако разчитат на 1 нападател ще има място и за него в центъра и мисля че там ще е много по-полезен,а на фланга да се даде шанс на Хесус Навас например.Иначе то и Арбелоа го мъчат отляво,но май е по-добрия вариант от Капдевия.

Добра идея е да го сложат в центара, но все пак 2мата нападатели са едни от най-добрите в света а имено Вия и Торес, никой себе уважаващ се трениор не би сложил един от тях резерва, а те си знаят и кътните зъби и са страшна двойка.А колкото до Навас трябва повече да играе за отбора, но го разбирам тепърва трябва да се доказва, нормално е да той да иска да си вкарва положенията, виж го в Севиля как играе за отбора и е много по-полезен. Според нещата които показаха Силва и Навас в този мач, Силва трябва да бъде титуляр, а Навас златната резерва :)
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Naruto_Uzumaki
Контакти:

Мнениеот Naruto_Uzumaki » 30 май 2010 02:47

Всички голове от двубоя --->>> http://..net/?p=51588

Върни се в “Футбол - Свят”