"Taзи свиня майка" е направила доста повече неща-за разлика от твоят жалък и мизерен животецAnalBreaker написа:Тоя го оприличавам като една свиня майка на цяла Аржентина. Сещате ли се като беше станал буквално шапар и го оперираха да му смъкнат килата, че си заминаваше? Да не говорим за наркозависимостта му. Но все пак цяла Аржентина милее за тоя селяк. Бяха ми разправяли, че Мерлин Менсън си събул гащите на един негов концерт наг*зил се на публиката и си вкарал пръста сещате се къде. А публиката полудяла и изпаднала в дилириум. Та тоя е същия с неговата Аржентина
Марадона обяви състава за първия мач в ЮАР !!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Марадона обяви състава за първия мач в ЮАР !!
SHAKOMINATORA написа:Верон още ли рита топка? Ужасно слаб футболист..
Във футбола има можещи и не можещи.
Иначе прогнозирам за първият мач
Аржентина - Нигерия 2-0
-
AnalBreaker
- Контакти:
Явно съм те наранил дълбоко. Извинявай, мило другарче, повече няма да правя така! Няма смисъл да намесваш моя живот в темата. Аз да съм казал нещо за тебе??? Да съм споменал нещо за интересите ти???
[offtopic]П.П. Не вярвам да го боли патката Марадона за някой от БГ.[/offtopic]
[offtopic]П.П. Не вярвам да го боли патката Марадона за някой от БГ.[/offtopic]
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
-
SHAKOMINATORA
- Контакти:
Tommi написа:SHAKOMINATORA написа:Верон още ли рита топка? Ужасно слаб футболист..
Верон е изключително класен играч, явно си го гледал само в Ман Юн и Челси
Първото нещо за което се сещам като чуя името му е "класа"
-
AnalBreaker
- Контакти:
Верон е най-НЕсполучливия трансфер в цялата история на Манчестъ Юнайтед!
Един ИСТИНСКИ българин !
-
psyhara666
- Контакти:
За мен с добър трениор са фаворити,но тоя им разказа играта.Аз бих казал Милито задължително,ами каде са камибиасо,Санети? Остави наи-добрите си халфове,нека го видим и Верон трябва да е станал много по-добър от преди,като слушам отзивите
, но евала му права, имаше 1 мач Аржентина-Бразилия писах го 2-2 първо полувреме краен.С малка сума взех 400 лв., само благодарение на Марадона- велик играч и смешен трениор
Две грозни неща ми се набиват в очите преди световното. Страшно много контузии в последния момент и изключително странен подбор на футболисти. Аржентина не прави изключение 
AnalBreaker написа:Верон е най-НЕсполучливия трансфер в цялата история на Манчестъ Юнайтед!
[offtopic]Като споменахте Ман Ю,изведнъж се сетих за най-красивия човек в света-Люк Чадуик
[/offtopic]Според мене Верон вече няма място в националния на Аржентина
Аржентина има най-добрите футболисти като единици може би само Испания и Бразилия са им някаква конкуренция но Аржентина е номер 1 във това отношение... и как е възможно да не пусне Диего Милито ..и да не повикаш Камбиасо може би футболистите във най-добра форма през целият изминал сезон.... както и Игуайн.......ако Хидинк беше треньор Аржентина печелеше Мондиала от рас ама Дон Диего ще го провали тотално....... Аржентина ще е голямо разочарование на Световните финали.... помнете ми думата........ !
- vladitol
- Контакти:
Отначало,като прочетох Шави Ернандес си казах:,,Абе той не беше ли Испанец" ама то пише нашият 
Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,