Бербатов вкара два гола в ШЛ!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ebaef
Контакти:

Re: Бербатов вкара два гола в ШЛ!

Мнениеот ebaef » 22 окт 2008 02:17

Изображение

Това е от форума на redcafe.нет.....мисля че е забавно,там хората на дълго и широко описват защо Бербатов е полезен за отбора и защо е призната звезда в края на краищата,ама никаде не прочетох,не само във форумите ами и в публикациите на журналистите от острова че работата на Бербатов е да поеме топката от вратаря (евала на Гошо) да излъже целият противников отбор и да вкара..няколко пъти ако може..напротив възхищават му се на това че може да прибере топката и да отвори място на "бегачите" в отбора.....тълкувайте си го както искате...това беше малък анонс по повод изявите му в нац.отбор....повтарям отбор...един човек не прави отбор...бил той и гениален. А колкото до прословутия мързел..ми пак там ..на острова му се чудят как може привидно мързеливо да е толкова ефективен..и чистосърдечно си признават че трябва да свикнат с това...след като ги устройва...
Аре много се разписах нямах намерение...ама чета тука такива жалки малоумия че чак ми е тъжно....къв Левски....къв Цска....

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 22 окт 2008 02:23

Нали знаеш че пинчерите най-много се съскат , лаят и подскачат. ;)
Та и тук сме така, мъничетата се псуват, лаят, плюват едни други...и тук таме някой умен човек надрасъл и осъзнал собственото си нищожество току
се опита да налива акъл в тия кухи лейки.

Ама всуе.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 22 окт 2008 02:24

Абе Бербатов може да играе в ЮНАЙТЕД(моя любим клуб) а за националния да се крие като мишка :(( това ме дразни най-много....искам Сър Алекс да пуска повече Тевез ....че е по-млад и има перспектива за него :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Успех на Манчестър Юнайтед :D :D :D :D
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 22 окт 2008 02:49

aloha, явно не си най-умния човек за тази тема! Съжалявам, че ти го казвам, но е истина! Говорим за българин който играе в шампионската лига, и за голмайстора ни в националният отбор!....Много ми е интересно, да ми отговориш, и да ми посочиш, с кого може да играе в националния отбор, след като тактита ни е да не загубим, и да "мятаме" топката напред и ако стане нещо?!...........

koi4i

Мнениеот koi4i » 22 окт 2008 08:22

Алоха в манчо бербатов има с кой да играе ;) .Ако си гледал мача с грузия сигурно си видял,че берба седеше на центъра,защото наще не можеха да изнесът топката :) .
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 22 окт 2008 08:23

Берба продължава да пълни вратите в Европата!
не съм проверявал, но като се сложат и головете за Тотнъм и Баер, може да се получи много интересен коефицен гол/мач във всички евротурнири!
стискам палци, да вдигне най-сетне купа в Европата!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
red dragon
Контакти:

Мнениеот red dragon » 22 окт 2008 08:41

Бербата е велик!!!!!!!!!
Много жалко за тези, които все още не са го осъзнали. 8-)

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 22 окт 2008 08:52

Така да се бе изцепил и след мача на националите! ;)

red-fan
Контакти:

Мнениеот red-fan » 22 окт 2008 09:46

pi4ove,4eta vi glupostite i vi se 4udq na misleneto:koi i kakvi ste vie ta da komentirate Berbatov ? Ne igrael za Bulgariq,toy postoqnno go pravi,a dnes vsi4ki svetovni novini zapo4vat s :Bulgarskiqt napadatel,Bulgarskiqt geniy,,kapitana na Bulgarskiq nacionalen otbor i t.n,i t.n. Tozy 4OVEK e vkaral 41 gola v 63 ma4a za nay-slabiq nacionalen(dokolkoto e takuv)otbor v poslednite 30god.,pri nay-sme6nite trenyori i v kompaniqtq na redica "veliki"futbolisti.Stiga s tazi govejda zloba,za6toto tq e kato 4ervey,koyto izqjda otvutre edinstvenata ni ZLATNA QBULKA!

anons
Контакти:

Мнениеот anons » 22 окт 2008 09:57

Въпреки играта на Роналдо нашия пак вкара два......или по точно напук на Роналдо......
Който е гледал мача знае за какво става въпрос . ...........безумица е да центрираш непрекъснато в наказателното и да търсиш Руни.....като имаш висок играч като Бербатов. Именно това правеше Роналдо през целия мач.....Нито един негов пас към нашия......а може и да е наистина умишлено......

Върни се в “Футбол - Свят”