В защита на Христо Стоичков!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Бижутера
- Контакти:
Re: В защита на Христо Стоичков!
еми като не може да го говори английския да си вземе преводач!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Btovfan80 написа:birabecks написа:Само че си забравил,че Стоичков игра доста време в Щатите,има си къща в Чикаго и т.н.В САЩ май говорят английски.Аз също съм бил в чужбина - Англия и Австралия.Английският език е лесен и при добро желание,може да го научиш за 6-8 месеца говоримо.
Приятелю, в щатите и в Австралия се говори оста по-различен английски от този в Англия! Явно не си много добре запознат! И за мене не е важно как говори, а как изпълнява задълженията си като треньор! За първи сезон - второ място не е никак зле(дори беше в битка за титлата)!
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
какво толкова сте се вторачили в английския на Ицо.доколкото виждам в България работят Сръбски специалисти които след 3 години работа ползват преводач.
Бижутера написа:еми като не може да го говори английския да си вземе преводач!
Това беше идеята на поста ми - човекът се опитва да се справи сам! Досега не видях статия, написана от африканските журналисти, че не му разбират какво говори! Само нашите се правят на интересни!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
birabecks написа:Приятелю,както казах бил съм и в Англия,и в Австралия.Разликата не е чак толкова голяма,като изключим диалекта на жителите на Бризбейн и Канбера.Освен това съм завършил езикова гимназия.Така че съм много добре запознат,да не кажа прекалено добре.Освен това,никога не съм оспорвал качествата на Стоичков като футболист,той е най-добрия.Какъв треньор е,тепърва ще се разбере.Все пак беше треньор и на Националния отбор,всички знаем какво стана.В ЮАР нещата му потръгнаха и това е добре.Лошото е,че е уникален галфон.И ще е най-добре наистина да си вземе преводач.Едва ли ще му е проблем,като знаем финансовите му възможности.Така хем ще говори на родния си език и ще подчертае своята идентичност,хем няма да дава поводи на разни диджеи да си правят хитове за негова сметка.
Чети по-внимателно! Казваш ми, че Стоичков е бил доста време в Сащ и си бил в Австралия(и Англия)! На всичкото отгоре се изтъкваш, че си завършил "Езикова гимназия"! Точно това споменавам по-горе, че е трудно за човек, който не е изучавал езика - за една година да го научи перфектно само по слух!
Nightfate написа:
Nightfate написа:
- Бижутера
- Контакти:
Btovfan80 написа:Бижутера написа:еми като не може да го говори английския да си вземе преводач!
Това беше идеята на поста ми - човекът се опитва да се справи сам! Досега не видях статия, написана от африканските журналисти, че не му разбират какво говори! Само нашите се правят на интересни!
те и тия в юар толко разбират английски...оня черния също ги плете едни фрази, та нема накъде...
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Btovfan80 написа:birabecks написа:Приятелю,както казах бил съм и в Англия,и в Австралия.Разликата не е чак толкова голяма,като изключим диалекта на жителите на Бризбейн и Канбера.Освен това съм завършил езикова гимназия.Така че съм много добре запознат,да не кажа прекалено добре.Освен това,никога не съм оспорвал качествата на Стоичков като футболист,той е най-добрия.Какъв треньор е,тепърва ще се разбере.Все пак беше треньор и на Националния отбор,всички знаем какво стана.В ЮАР нещата му потръгнаха и това е добре.Лошото е,че е уникален галфон.И ще е най-добре наистина да си вземе преводач.Едва ли ще му е проблем,като знаем финансовите му възможности.Така хем ще говори на родния си език и ще подчертае своята идентичност,хем няма да дава поводи на разни диджеи да си правят хитове за негова сметка.
Чети по-внимателно! Казваш ми, че Стоичков е бил доста време в Сащ и си бил в Австралия(и Англия)! На всичкото отгоре се изтъкваш, че си завършил "Езикова гимназия"! Точно това споменавам по-горе, че е трудно за човек, който не е изучавал езика - за една година да го научи перфектно само по слух!
Колега,май ти не си чел внимателно. Каква 1 година,кви 5 лева..? Стоичков играе 3 години в Щатите - от 2000 до 2003 г,в Чикаго Ф и в ДиСи Юнайтед.В ЮАР е отскоро.Смея да твърдя,че един средноинтелигентен човек би научил английски език за година,поне дотолкова,че да не му се смеят...Хайде да са две.Явно няма смисъл да спорим.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
-
blue_ power1
- Контакти:
difeza написа:какво толкова сте се вторачили в английския на Ицо.доколкото виждам в България работят Сръбски специалисти които след 3 години работа ползват преводач.
Да,това е най големият майтап,тия сърби са много зле,от горделивост ще се скапят горките...
birabecks написа:Колега,май ти не си чел внимателно. Каква 1 година,кви 5 лева..? Стоичков играе 3 години в Щатите - от 2000 до 2003 г,в Чикаго Ф и в ДиСи Юнайтед.В ЮАР е отскоро.Смея да твърдя,че един средноинтелигентен човек би научил английски език за година,поне дотолкова,че да не му се смеят...Хайде да са две.Явно няма смисъл да спорим.
Прав си - няма смисъл! Върви ти с твоя перфектен английски, да станеш треньор в Англия!
Nightfate написа:
Nightfate написа:
- captain_drifuss
- Контакти:
Ицо стоичков си е уредил живота, вие си уредете вашия и не злобейте толкова