Час по история (10) - Загубата на загубите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

theprideofplovdiv
Контакти:

Re: Час по история (10) - Загубата на загубите

Мнениеот theprideofplovdiv » 02 яну 2010 14:27

Как да не се смея като някой ми каже,че Манчестър не е най-калитарския отбор в света?Как може 2 нелепи финала да спечелят за 10 години?Как може тая година да 4 отбора да си вкарат автогол срещу тях в първенството,как може да имат такъв слаб отбор и в момента да са на второ място с победи на Арсенал и Ман Сити по ицяло късметлийски начин?Аз си го обяснявам така-Фъргюсън е човек роден с повече късмет отколкото с качества.Не успорвам качествата му,но определено е голям късметлия(меко казано) и за това ме отвръщава Манчестър Юнайтед и той самия също.Както се казва съдбата ще си го върне и аз лично с чиста злоба пожелавам на Манчестър да ги затрият някой ден,защото един отбор е велик с постоянството и с труда си,а не с късмета в големите мачове.Затова великите в Европа са Реал,Милан,Барселона,Байерн и Ювентус!

Потребителски аватар
twizted
Контакти:

Re: Час по история (10) - Загубата на загубите

Мнениеот twizted » 02 яну 2010 18:08

theprideofplovdiv написа:Как да не се смея като някой ми каже,че Манчестър не е най-калитарския отбор в света?Как може 2 нелепи финала да спечелят за 10 години?Как може тая година да 4 отбора да си вкарат автогол срещу тях в първенството,как може да имат такъв слаб отбор и в момента да са на второ място с победи на Арсенал и Ман Сити по ицяло късметлийски начин?Аз си го обяснявам така-Фъргюсън е човек роден с повече късмет отколкото с качества.Не успорвам качествата му,но определено е голям късметлия(меко казано) и за това ме отвръщава Манчестър Юнайтед и той самия също.Както се казва съдбата ще си го върне и аз лично с чиста злоба пожелавам на Манчестър да ги затрият някой ден,защото един отбор е велик с постоянството и с труда си,а не с късмета в големите мачове.Затова великите в Европа са Реал,Милан,Барселона,Байерн и Ювентус!

За Юнайтед не знам, но теб дребничката ти злоба със сигурност ще те затрие, ако не се лекуваш :twisted: Как можело, как не можело- ами може и се нарича висока класа и борбен дух- това, което липсва в особено голяма степен на отборчето от Мадрид- толкова много пари и звезди и както винаги-посредствени!

Върни се в “Футбол - Свят”