Стоичков-роден за победител!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- battlestar31
- Контакти:
Re: Стоичков-роден за победител!!!
Голям футболист но като трениор не му върви засега осра националите два пъти
изпадна със селта в испания сега във африка отбора му е втори май вече
може пък и да стане добър трениор

-
THE G.A.M.E
За съжеление, Стоичков ще е живият пример, как от гениален футболист....не става добър треньор !
Но това е можеби......щото не е добър човек !
П.П.
Много велики футболисти са кофти характери.....например :
Гаскойн, Ромарио, Ефенберг, Ди канио.....и най големият - Марадона.....и още мн. др. !
Но никой, повтарям НИКОЙ от тях.............НЕ СИ Е ПОЗВОЛИЛ ДА ПЛЮЕ СТРАНАТА СИ, РОДЪТ СИ, И НАРОДА СИ ! ! !
Ето за това..........Ицо в България, ще си остане завинаги N 2 .......след ГУНДИ !
П.П.
Гаскойн, Ромарио, Ефенберг, Ди канио.....и най големият - Марадона.....и още мн. др. !
Но никой, повтарям НИКОЙ от тях.............НЕ СИ Е ПОЗВОЛИЛ ДА ПЛЮЕ СТРАНАТА СИ, РОДЪТ СИ, И НАРОДА СИ ! ! !
Ето за това..........Ицо в България, ще си остане завинаги N 2 .......след ГУНДИ !
THE G.A.M.E написа:За съжеление, Стоичков ще е живият пример, как от гениален футболист....не става добър треньор !
П.П.
Само да ти кажа два факта
1. Ефенберг показа среден пръст на собствените си привърженици на световното в Щатите, което е един вид плюене по народа
2 Само преди два месеца Марадона каза това което всички в Аржентина очакваха да чуят - яжте ми ...
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
-
THE G.A.M.E
ros написа:THE G.A.M.E написа:За съжеление, Стоичков ще е живият пример, как от гениален футболист....не става добър треньор !
П.П.
Само да ти кажа два факта
1. Ефенберг показа среден пръст на собствените си привърженици на световното в Щатите, което е един вид плюене по народа
2 Само преди два месеца Марадона каза това което всички в Аржентина очакваха да чуят - яжте ми ...
Ти един среден пръст.......за който междудругото се извини няколко пъти....за обида ли го имаш ?
що се отнася до Марадона.....той това го каза на журналята......не на аржентинският народ !
Ицо така и, нито веднъж не се извини за простотиите си......за съжеление !
Много ясно, че селянията му пречи на този човек кво се чудите и с треньорската му кариера е същото. ГУНДИ е номер 1 защото е бил човек преди всичко а не селчо като Стойчков.
- Gunners
- Контакти:
Със Селта имаше голям малшанс накрая на първенството, иначе щеше да ги спаси
Най-големият български футболист за мен. Трябва да уважаваме такива хора като него прославили България, защото заради ей такива тиквеници, които го хулят сме на това дередже, не умеем да почитаме легендите си, а чакаме да само да се издънят, че да има на какво да се смеем.
Най-големият български футболист за мен. Трябва да уважаваме такива хора като него прославили България, защото заради ей такива тиквеници, които го хулят сме на това дередже, не умеем да почитаме легендите си, а чакаме да само да се издънят, че да има на какво да се смеем.

- deepblue1963
Gunners написа:Със Селта имаше голям малшанс накрая на първенството, иначе щеше да ги спаси![]()
А той как се отнася към Гунди,я го питай!Даже името му не произнася,сякаш е нещо гнусно.А,забравих-за 20хил.лева данъци орева орталъка и се разсърди на България дотам,че не искаше да стъпва тук.Сякаш е притрябвал на някой.И като стъпи-загроби нац.отбор в две квалификации.Айде,моля!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Как да уважаваш така наречените легенди като те непрекъснато се излагат, те сами явно не се уважават с това поведение което показват псувни и тупаници е браво голяма легенда я бързо при 200 кг човек за лечение той ще ги оправи ще ги уважи хехее 
Какво е осрал-та той няма загуба начело на нац. отборbattlestar31 написа:Голям футболист но като трениор не му върви засега осра националите два пътиизпадна със селта в испания сега във африка отбора му е втори май вече
може пък и да стане добър трениор
![]()
[offtopic]Тук искам да спомена,че не съм фен на ЦСКА,а на Левски,за да не почнат спекулации пак
Стоичков някога директно да е обиждал родината си ?? Или очаквате извинение,след като всички го гаврите за лошия му английски ?
Това е чувството,което в нас гори ..