Ман Сити - Стоук
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- unist_gp
- Контакти:
Re: Ман Сити - Стоук
Напред Граждани! Дано Вила и Сити оставят всичко останало зад себе си. А Ливърпул задмине Маню! Малко жалко за Арсенал и Челси, но едните май сами не могат да си повяват, докато джърсис ще се прецакат с отсъствието на Дрогба,Калу,Есиен и ко. по време на турнира за купата на африканските нации през януари в Ангола.

- Бижутера
- Контакти:
Надявам се франсенал да бие днес вила, защото съм заложил за тях 
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- modor
- Контакти:
Браво Мартине
Започвай да мачкаш наред 
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Аз се надявам точно на обратното,защото съм заложил за ВилаБижутера написа:Надявам се франсенал да бие днес вила, защото съм заложил за тях
За мача вчера какво мога да кажа освен един брилянтен Марто и един Сток Сити-дано Манчини го налага,защото се вижда,че Марто има място в отбора
- unist_gp
- Контакти:
„Всеки път когато отбележа, съм изпратен на скамейката!", заяви с ирония българският национал на официалния сайт на своя клуб.
"Сега не е моментът да говоря за своето положение. През изминалите 6 месеца с мен се случиха твърде много неща. Може би в бъдеще ще говоря едно към едно. Но това, което той (б.р. Хюз) правеше с мен, мисля, бе нечестно", допълни врачанинът.
Петров критикува отбраната на тима по време на бившия мениджър. "Знаем, че можем да играем по-добре, но сме тренирали едва 4 дни с новия мениджър", твърди Петров.
"Мисля, че ще станем по-добри - изрази своята увереност Марто. - Малко сме нервни, защото всички искахме да покажем какво можем. Знам, че можех да играя по-добре днес. Не бях на терена от два месеца и във втората част бях уморен. Винаги се опитвам да дам най-доброто от себе си.
Всички са изненадани от бързата смяна на мениджъра, но ние сме играчи, които си печелят парите и трябва да се концентрират, защото ни предстоят мачове. Трябва да се опитваме да спечелим всяка среща, това ни е работата".

"Сега не е моментът да говоря за своето положение. През изминалите 6 месеца с мен се случиха твърде много неща. Може би в бъдеще ще говоря едно към едно. Но това, което той (б.р. Хюз) правеше с мен, мисля, бе нечестно", допълни врачанинът.
Петров критикува отбраната на тима по време на бившия мениджър. "Знаем, че можем да играем по-добре, но сме тренирали едва 4 дни с новия мениджър", твърди Петров.
"Мисля, че ще станем по-добри - изрази своята увереност Марто. - Малко сме нервни, защото всички искахме да покажем какво можем. Знам, че можех да играя по-добре днес. Не бях на терена от два месеца и във втората част бях уморен. Винаги се опитвам да дам най-доброто от себе си.
Всички са изненадани от бързата смяна на мениджъра, но ние сме играчи, които си печелят парите и трябва да се концентрират, защото ни предстоят мачове. Трябва да се опитваме да спечелим всяка среща, това ни е работата".

- unist_gp
- Контакти:

Лявото крило гори
Мартин Петров - заточеникът, който се завърна, оседлал скоростта и пришпорил вятъра
Питър Фъргюсън
Той изглежда по-бърз от мисъл. Затова може и да ви прилича на такъв, който не мисли особено, а само тича. Това, разбира се, съвсем не е така.
Мартин Петров пришпорва вятъра. Оседлава скоростта и трибуните галопират. Защото, когато той е на терена, футболът е друг. И Манчестър Сити е друг.
Онзи ден, навръх Боксингдей, българинът поднесе най-добрия подарък за своя мениджър новобранец Роберто Манчини. Гол за дебютното 2:0 за италианеца срещу Сток Сити.
След два месеца в изгнание Мартин Петров отново е тук, а с него лявото крило на Сити буквално гори. Впрочем такъв фенски шлагер с точно същия рефрен - "Лявото крило гори, шалала-лала, о, лявото крило гори - шааа-лала-лала-ла!", имало в България някога, много отдавна.
На 30 години Мартин Петров има толково много футбол в себе си повече, отколкото младите момчета във Висшата лига. Затова и попадението, ознаменувало завръщането му, има толкова голяма стойност. И сила, която да натрие един праволинейно глупав уелски нос. Този на Марк Хюз - мениджъра, който неясно защо превърна Мартин в заточеник.
Предишните три пъти, когато влизаше като титуляр, Мартин отбелязваше гол. Но на Хюз все не му харесваше, все му беше малко. "Всеки път, когато отбележа, ме пращат на скамейката. Сега не е време да говорим за моето положение. Прекалено много неща ми се случиха през последните шест месеца. Може би след време ще кажа всичко, което имам за казване, но все пак отношението на мениджъра към мен не беше справедливо", казва Мартин.
"Всеки мениджър има собствено виждане за това как да се провеждат тренировките и как да е подреден съставът, но в последните три срещи получихме девет гола. Затова сега се опитваме да се представим по-добре. В последния мач мисля, че успяхме. Знаем, че можем да играем много по-добре, но все още сме тренирали прекалено малко при новия мениджър. Вярвам, че ще се представяме още по-силно.
Всички сме малко нервни защото всеки иска да покаже на какво е способен пред Манчини. Аз знам, че мога да играя още по-добре, отколкото срещу Сток. Все пак не бях играл от два месеца и се уморих през второто полувреме. Независимо от това, когато играя, винаги давам най-доброто от себе си. Всички бяхме изненадани от бързата смяна на мениджъра, но ние сме професионалисти и трябва да се концентрираме, защото има още мачове. Трябва да печелим всеки мач, това е нашата работа."
Мартин, който беше на път да напусне отбора миналото лято, призна, че независимо от головете, които отбеляза на Уест Хем, Уигън и Фулъм за един месец, сезонът не е бил никак лесен за него. "От десет години съм извън България и за първи път от много време насам не играех. Но аз съм професионалист и от това станах още по-силен. Ако не играеш, трябва да се подготвяш още повече за следващия път, когато те пуснат", казва той и продължава: "Срещу Сток постигнахме една фантастична победа. Спечелихме три много важни точки и се представихме добре пред мениджъра. Сега ще играем с Уулвърхемптън навън (днес). Имаме проблеми с концентрацията, когато гостуваме, но вярвам, че можем да спечелим."
7sport.net
- Бижутера
- Контакти:
unist_gp, доста си се надъхал от последния мач на Сити и гола на Марто

1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- unist_gp
- Контакти:
Бижутера написа:unist_gp, доста си се надъхал от последния мач на Сити и гола на Марто![]()
аз съм от ученик фен на гражданите. винаги съм предпочитал светлосиньото умбро с надпис -Brother- пред червеното с -Sharp- .... и много се кефя,че от миналата година и Ст.Стоянов е фен на Сити след като посети Манчестър и разбра на кой стадион е истината!!!! в Англия само Сити и Нюкясъл, засега и Вила
- Бижутера
- Контакти:
unist_gp написа:Бижутера написа:unist_gp, доста си се надъхал от последния мач на Сити и гола на Марто![]()
аз съм от ученик фен на гражданите. винаги съм предпочитал светлосиньото умбро с надпис -Brother- пред червеното с -Sharp- .... и много се кефя,че от миналата година и Ст.Стоянов е фен на Сити след като посети Манчестър и разбра на кой стадион е истината!!!! в Англия само Сити и Нюкясъл, засега и Вила
Обръщай внимание повече на Бундеслигата и бе фау бе, Англия на заден план
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- unist_gp
- Контакти:
Миналата седмица Роберто Манчини твърдеше, че най-доброто, на което може да се надява Манчестър Сити, е място в Шампионската лига. След мача с Уулвърхемптън си промени мнението.
"Реалистично е да се борим за титлата. Има още 19 кръга и ако се концентрираме, е възможно да спечелим титлата - каза Манчини. - Ние сме добър отбор и ако подобрим играта си, може да завършим в Топ 4. Трябва да играем мач за мач. Отборът е по-силен, отколкото първоначално мислех!"
Ман Сити е 6-и на 10 точки от водача Челси, като е играл мач по-малко. През януари във Висшата лига гражданите ще срещнат лесни съперници - Блекбърн, Евертън, Стоук С и Портсмът
Английската преса обвини Мартин Петров, че всява скандали и разногласия в съблекалнята на Манчестър Сити. Причина за това са изказванията му срещу бившия мениджър Марк Хюз, когото обвини, че не му е дал шанс. Според медиите на Острова думите на българина не трябвало така безсрамно да бъдат публикувани на официалния сайт на клуба.
Твърди се още, че Мартин и бразилецът Робиньо не са в добри отношения. Все пак сайтът Premier-league fanhouse отбелязва, че разликата между Петров и бразилеца не е само в това, че Марто вкарва голове. Българинът изглеждал по-заинтересован от играта и от това да създава положения за съотборниците си.
През лятото сър Алекс направи може би най-голямата си грешка в последните години. Карлос Тевес не искаше да напуска, но Фъргюсън с всички сили го буташе навън. Пред Тевес се отвориха вратите на митичния "Енфийлд", но той заяви, че не може да обиди по такъв начин верните фенове на Черените дяволи. После шейхът го покани на "Сити ъф Манчестър" и той прие, облизвайки се с тлъстия договор с многото нули в ръцете си. Така отказът му да премине при Мърсисайдци изглеждаше малко като "Не искам да се заяждам с теб, като спя с дъщеря ти, затова ще спя със сестра ти".
Няколко месеца по-късно случките с аржентинеца са още по-объркващи - започна като титуляр, после търка скамейката, мина през скандали, смени мениджър и отново е най-обичаният герой в Манчестър. Този път за другия отбор от града. Малко преди смяната на Марк Хюз с Роберто Манчини Тевес заяви: "Вярвам в отбора. Вярвам в Марк. Вярвам, че ще бъдем голям отбор. Заставам 100% зад него". Ден по-късно начело на Гражданите застана италианецът. Промяната събуди Тевес от летаргията, вдъхна му живителни сили и той започна да вкарва, както никога преди. След двата гола срещу Уулвс вече има 9. Засега пази мълчание, но едно е ясно: Манчини му отреди водещата роля в нападениeто и това го изкачи на ново стъпало. Тевес вече изглежда като лидера, който през 2010 ще издърпа Манчестър Сити до заветната четвърта позиция.
Бербатов не се чувства добре
в Манчестър Юнайтед, обобщи сайтът Sporting Life. "Митко вкара петия си гол за сезона срещу Хъл С (3:1), но невинаги оставя впечатлението, че се чувства добре около съотборниците си", коментира сайтът.
От друга страна, колегата му в нападение Уейн Руни заби 14-ия си гол срещу Хъл и сър Алекс го похвали. "Уейн беше страхотен в неделя - коментира Фъргюсън. - Това беше истинският Руни. Не спря да тормози защитата на Хъл, дано продължи в същия дух." Сър Алекс иска и останалите нападатели, сред които е и Бербатов, да последват примера на Уейн.
Днес Манчестър Юн играе с Уигън на "Олд Трафорд".
Иван Трендафилов
7дни спорт
"Реалистично е да се борим за титлата. Има още 19 кръга и ако се концентрираме, е възможно да спечелим титлата - каза Манчини. - Ние сме добър отбор и ако подобрим играта си, може да завършим в Топ 4. Трябва да играем мач за мач. Отборът е по-силен, отколкото първоначално мислех!"
Ман Сити е 6-и на 10 точки от водача Челси, като е играл мач по-малко. През януари във Висшата лига гражданите ще срещнат лесни съперници - Блекбърн, Евертън, Стоук С и Портсмът
Английската преса обвини Мартин Петров, че всява скандали и разногласия в съблекалнята на Манчестър Сити. Причина за това са изказванията му срещу бившия мениджър Марк Хюз, когото обвини, че не му е дал шанс. Според медиите на Острова думите на българина не трябвало така безсрамно да бъдат публикувани на официалния сайт на клуба.
Твърди се още, че Мартин и бразилецът Робиньо не са в добри отношения. Все пак сайтът Premier-league fanhouse отбелязва, че разликата между Петров и бразилеца не е само в това, че Марто вкарва голове. Българинът изглеждал по-заинтересован от играта и от това да създава положения за съотборниците си.
През лятото сър Алекс направи може би най-голямата си грешка в последните години. Карлос Тевес не искаше да напуска, но Фъргюсън с всички сили го буташе навън. Пред Тевес се отвориха вратите на митичния "Енфийлд", но той заяви, че не може да обиди по такъв начин верните фенове на Черените дяволи. После шейхът го покани на "Сити ъф Манчестър" и той прие, облизвайки се с тлъстия договор с многото нули в ръцете си. Така отказът му да премине при Мърсисайдци изглеждаше малко като "Не искам да се заяждам с теб, като спя с дъщеря ти, затова ще спя със сестра ти".
Няколко месеца по-късно случките с аржентинеца са още по-объркващи - започна като титуляр, после търка скамейката, мина през скандали, смени мениджър и отново е най-обичаният герой в Манчестър. Този път за другия отбор от града. Малко преди смяната на Марк Хюз с Роберто Манчини Тевес заяви: "Вярвам в отбора. Вярвам в Марк. Вярвам, че ще бъдем голям отбор. Заставам 100% зад него". Ден по-късно начело на Гражданите застана италианецът. Промяната събуди Тевес от летаргията, вдъхна му живителни сили и той започна да вкарва, както никога преди. След двата гола срещу Уулвс вече има 9. Засега пази мълчание, но едно е ясно: Манчини му отреди водещата роля в нападениeто и това го изкачи на ново стъпало. Тевес вече изглежда като лидера, който през 2010 ще издърпа Манчестър Сити до заветната четвърта позиция.
Бербатов не се чувства добре
в Манчестър Юнайтед, обобщи сайтът Sporting Life. "Митко вкара петия си гол за сезона срещу Хъл С (3:1), но невинаги оставя впечатлението, че се чувства добре около съотборниците си", коментира сайтът.
От друга страна, колегата му в нападение Уейн Руни заби 14-ия си гол срещу Хъл и сър Алекс го похвали. "Уейн беше страхотен в неделя - коментира Фъргюсън. - Това беше истинският Руни. Не спря да тормози защитата на Хъл, дано продължи в същия дух." Сър Алекс иска и останалите нападатели, сред които е и Бербатов, да последват примера на Уейн.
Днес Манчестър Юн играе с Уигън на "Олд Трафорд".
Иван Трендафилов
7дни спорт