Кой отбор ще вземе Шампионската лига?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кой отбор ще вземе Шампионската лига?
Ако съдим по традицията-Милан,а и така ми се иска да стане.Иначе Челси и Барса са другите фаворити.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Според мен ще има изненада и няма да я спечели никой измежду Челси, Ман Юн и Барса. На мен ми се иска да е Милан, ама не мисля, че е възможно, изненадата тая година може да дойде от Арсенал, стига Венгер да съумее да направи календара така, че Арсенал да са в най добра форма през март и април и ми се струва, че тази година ще е тяхната.
acmilan написа:Ако съдим по традицията-Милан,а и така ми се иска да стане.Иначе Челси и Барса са другите фаворити.
Аko съдим по традицията фаворити са Реал,Байерн и Милан!Аз лично искам финал:Реал(М)-Байерн(М)

Айде да нарушим традициите - ИНТЕР!!!
niki87 написа:Аko съдим по традицията фаворити са Реал,Байерн и Милан!Аз лично искам финал:Реал(М)-Байерн(М)
Тия от Лион са им много трудни на Реал М мисля,че даже ще ги бият.

Даже сега видях статистиката.Играли са 4 пъти в ШЛ ,Реал нямат победа.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Ами Байерн защо ги забравяме,те наистина са много зле сравнение със другите фаворити ама все си мисля че те ще са новия носител на КЕШ.
Байерн.
storm написа:Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят?
контузени
ЧЕЛСИ .
Иначе от все сърце се надявам да са Милан!
Иначе от все сърце се надявам да са Милан!
djonik написа:България не е футболна страна, тук мразим отборите си, подиграваме ги, включително и националния.
- Boksior4eto
- Контакти:
Байерн!
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС .. Бъди щастлива .. Защото той най добре знае какво е вярност и любов .. ! 1926 ♥
donpacko написа:Ами Байерн защо ги забравяме,те наистина са много зле сравнение със другите фаворити ама все си мисля че те ще са новия носител на КЕШ.
YoTheReal написа:Байерн.
Boksior4eto написа:Байерн!
Много хубаво,че има трезвомислещи хора