twizted написа:vlaf написа:на кой да вярвам на жълт вестник или на http://www.skysports.com/football/user_ ... 48,00.html
несъм гледал мача!
Aми сам си избери на кого да вярвашОсвен това, за 15 изиграни минути, при вече спечелен мач и след дълго отсъствие от терена по никакъв начин не може да се правят изводи за играта на който и да било играч!
То вече стана банално с това реване на завистливи лумпени, нямащи грам уважение към единственият Български футболист, който гради истинска кариера в момента! А и в Юнайтед и в Лигата и в цяла Европа има толкова много псевдо-супер-звезди, които са в пъти по-слаби от Митко, обаче никой от вас не се и сеща даже да го отбележи.Което е показателно, че целта е единствено да се избиват комплекси и да се насажда омраза. Аз дори не съм голям фен на Бербатов, нито съм привърженик на ЦСКА,(защото голяма част от хейтърите са именно противници на отбора, който го пласира в големият футбол) но заставам твърдо зад мнението си, че няма по-голям от Бербо в момента, що се отнася до Български играчи, както и че представянето му в Юнайтед, макар и не феноменално е на изключително ниво!За тези, които гледат футбол само колкото да се каже че гледат може и да изглежда небрежен, но само му вижте коефициента на полезно действие!
КПД-то е за Флетчър и Карик,за Бербатов показателят са головете.