Когато двама големи играча се сблъскат...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

veidar45
Контакти:

Re: Когато двама големи играча се сблъскат...

Мнениеот veidar45 » 27 ное 2009 08:07

ros написа:Никога не съм харесвал Челси. Рядко гледам мач с тях, ако противник не е някой симпатичен за мен отбор. Но единственият футболист който харесвам от Лондончани е Лампард. Струва си само заради него. А за Стиви Джерард нищо освен великолепен и верен до гроб не мога да кажа. Ако се снима римейк на "Смело сърце", който и от двамата да е главният герой все ще е на място.

+1 :) :)

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 27 ное 2009 10:05

Лично на мен Лампард повече ми допада :)

Потребителски аватар
Gunners
Контакти:

Мнениеот Gunners » 27 ное 2009 10:49

На мен Фабрегас ми допада повече :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 05 дек 2009 18:35

Аз си признавам - че Джерард е роден лидер и водач !!! Но за мен същото важи и за халфа на Челси :!: В крайна сметка обаче Франки Лампард ми допада повече :!:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 дек 2009 19:14

Най-добър е Джемпард :mrgreen: . И ся сериозно: приноса на Джерард към Ливърпул като клуб е неимоверно по-голям от този на Франки към Челси. Според мен. В Челси има една много важна фигура, която малцина признават... Чех. Другите са след него. Но разбира се, той е вратар. Хората приемат, че да не допускаш голове е като да си играеш на шикалки. Виж като вкарат... Леле! А Франки е наистина голям. Това, което направи миналата година след смъртта на майка си (нали майка му беше?)... Нямам думи. Но без Джерард, с Ливърпул всички видяха какво става. Джерард един ден ще е легенда на клуба, Франки - не знам. Иначе в Ливърпул, подобно на Чех в Лондон има един човек, който е в сянката на Джерард - Джейми Карагър. Но за неговата популярност се отнася същото както и за Чех.

Върни се в “Футбол - Свят”