Барса успя да измъкне точка от Рубин Казан
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- originalni.be
- Контакти:
- Lord VOODOO
Re: Барса успя да измъкне точка от Рубин Казан
На Анри му липсва игрова практика! Нормално е да не е в топ форма превид, че се завръща в игра след контузия! Още повече, че Гуардиола неясно защо не го пусна срещу Осасуна при положение, че още тогава Анри бе готов за игра според лекарите на тима! Така че точно пропуските на французина не са болка за умиране, нито оправдание!
Дузпа за Казан? Ти се шегуваш нали?
Ако това е дузпа.... значи в Испания всеки мач трябва да дават по минимум 3 дузпи на Барса!
А колкото до гостуването в Киев... от сега мога да ти кажа, че ще ни бъде още по-трудно и най-вероятно него мач също ще завършим Х! Просто Динамо Киев от край време са неудобен съперник на Барса.
Дузпа за Казан? Ти се шегуваш нали?

А колкото до гостуването в Киев... от сега мога да ти кажа, че ще ни бъде още по-трудно и най-вероятно него мач също ще завършим Х! Просто Динамо Киев от край време са неудобен съперник на Барса.

Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

Vodoo не се излагай,Барса ще бие Киев.Киев е само Шевченко,единствено той създава опасните ситуации ако успеете да го опазите успеха ви е гарантиран.Както казах Барса и Интер ще се класират за 1/8 финалите
- Lord VOODOO
durex написа:Vodoo не се излагай,Барса ще бие Киев.Киев е само Шевченко,единствено той създава опасните ситуации ако успеете да го упазите успеха ви е гарантиран.Както казах Барса и Интер ще се класират за 1/8 финалите
И аз съм убеден в класирането на Барса и Интер, споко.

А защо реши, че се излагам с оглед на това, че споделям публично известен факт, че Динамо Киев са ни неудобен съперник? Ок може и да ги бием, най-логичното е да ги бием, но аз поне няма да се учудя ако не успеем...
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

А защо реши,че са ви неудобен съперник?
- unist_gp
- Контакти:
абе да ви кажа според мен Интер ще бие на Кампноу, Барса виси сериозно за следващия кръг ако татарстанците бият динамо
и лига Европа е турнир

- Lord VOODOO
durex написа:А защо реши,че са ви неудобен съперник?
Виж статистиката! Като цяло играем трудно срещу тях. Динамо Киев са ни размазвали насред Камп Ноу с 0:4 в ШЛ! Ако не ме лъже паметта това ни е най-голямата домакинска загуба в турнира!
Нали знаеш, че има отбори, които не са нищо особено, но се явяват доста неудобен съперник за някой от фаворитите, е точно така стоят нещата за нас относно Динамо.

Няма, какво да се лъжем. Барса беше много по-добрият отбор.
Но истината е, че компактната игра на Рубин и опасните контри, можеха да донесат трите точки за казанците. Май руснаците станаха първият неудобен съперник на Барселона от доста време.
Но истината е, че компактната игра на Рубин и опасните контри, можеха да донесат трите точки за казанците. Май руснаците станаха първият неудобен съперник на Барселона от доста време.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Гледали сме различни мачове явно.Барселона доминира и в този мач.Рубин показа, как трябва да се играе срещу такъв отбор.....на много редки контраатаки 

Казан не са никак лоши, ама никак