Дженоа - Милан 2:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- storm
- Контакти:
Re: Дженоа - Милан 2:0
Смърт за Милан
ФОРЦА Юве!!!!!!!!!!!!!!!!!
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
- Lord of memories
- Контакти:
storm написа:Смърт за Милан![]()
![]()
И аз им симпатизирам на Юве, не че съм им някъв супер фен, ама не е ли по добре да бием Милан докато са на върха отколкото сега?
GGMU
Шевченко ше ги направи шампиони 
crazy_one написа:Да, наистина не зная какво става в Милан сега, ама не играят. Аз сам фен на Liverpool но Милан ги уважавам като отбор. Пожелавам им бързо да се стягат и да се връщат в Шампионската лига че да ги бием пак
Ти май си проспал финала в Атина
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
storm написа:Смърт за Милан![]()
![]()
Стадион Хейзел да не се мърне ? Дежа вю
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- Gunners
- Контакти:
Еми така е, с пенсионери на по 40 години. Съжалявам единствено Фламчо, къде отиде там да играе в Уефа и да тъне в дъното на таблицата 

Опаа оляхме се нещо.Грандът Арсенал колко трофея има в Европа точно-120 или 121 че нещо им загубих бройката-много станах всяка година взимате пон по 5-6-тва ШЛ,тва Уефа,тва Суперкупата на Европа по 2 пъти на година ги прибирате нали?А че бяхме жалки срещу Дженоа спор няма.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Gunners
- Контакти:

това дълго ще го помниш предполагам
Айде нали имате големите звезди, Шева, Кака, Пирло с тези играчи няма оправдание да падаш от "грандове" като Болоня и от Дженоа
П.П. А отностно това колко трофея имаме ние в ШЛ не се грижи. Гледай си Калчото и там кое място ще заемете, а иначе Уефа ви отива според мен

Виж сега.Това че в момента сте по-добри не значи че ст по-голям отбор.Ако можеш да кажеш че има място за сравнение като успехи между двата отбора значи нещо не е наред.Иначе против Арсенал нямам нищо-много по-симпатични са от Юнайтед и Ливърпул-а и играят хубав футбол.Колкото до оправданието аз не се оправдавам-не просто сме слаби а сме трагични-признавам го и ме боли и си нямаш на идея колко ме е яд че няма кой да изгони това дърво Анчелоти(какъв идиот трябва да си за да ти бъде Амброзини любимия футболист-какво му харесва-пасовете ли удара му или техниката и си го налага).
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага