Копа Америка 2019 (Бразилия)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Re: Копа Америка 2019 (Бразилия)

Мнениеот matador » 21 май 2019 20:30

Дидо написа:Катар и Япония какво търсят на този турнир?

От 1993 година в Копа Америка още два отбора получават показа за участие досега бяха само отбори от Северна Америка като Мексико,САЩ или Коста Рика.Но тази година няма как отбори от Северна Америка да участват по-едно и също време е и турнира Голд Къп. Катар и Япония най-вероятно са показали най-голямо желания за участие.Сега видях ,че ще има мачове на стадион Морумби макар да не е много модерен стадион за мен е един от най-впечатляващите.На турнира желаят успех на Япония и Уругвай.
Изненада на турнира мисля ,че може да бъде Венецуела доста играчи който играха финал на световното до 20 години през 2017 г. ще бъдат в състава както и треньора.
Последна промяна от matador на 22 май 2019 11:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 22 май 2019 00:30

matador написа:Изненада на турнира мисля ,че може да бъде Венецуела доста играчи който играха финал на световното до 20 година през 2017 г. ще бъдат в състава както и треньора.

Възможно е, според мен от групите излизат Бразилия/Венецуела; Колумбия/Аржентина (тук не съм много сигурен, Парагвай със сигурност ще е корав съперник за Меси и ко.) и Уругвай/Япония. При всички положения ще има някое и друго готино мачле.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 22 май 2019 01:50

Ми в КОНМЕБОЛ са 10 федерации и са решили, кой знае защо, че 12 е по-удобно число. Делят ги на три групи и за четвъртфиналите се класират първия и втория от всяка група и два от трите трети. :lol: На предната Копа пък САЩ бяха домакин. :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 22 май 2019 02:00

hydetoshi написа:

Същото,каквото правят Азърбайджан,Израел и Казахстан в квалификациите на Зона Европа.
Този турнир по принцип ми е малко смотан от край време. Малко отбори,почти никакви изненади. Но най вече неясен календар. Европейски,световни ,олимписки турнири имат фиксиран период (4 години ) през който се провеждат. Копа Америка я правят ,когато им хрумне. Ако някой знае защо е така може да сподели.

Е, не е същото като на Израел, щото тия имат възможност да бъдат едновременно шампиони на две конфедерации. И да играят сами срещу себе си в Купата на конфедерациите. :lol: А за периодичността май се разбраха да е на 4 години вече. В началото, това е първия турнир на национални отбори, че даже е създаден преди да бъде създадена КОНМЕБОЛ, затова сега спорят кои издания са легитимни и кои - неофициални :lol: , та тогава е било трудно да събереш националните отбори на всички по едно и също време, хората са били аматьори и без да са го целели, така е тръгнала работата - когато се разберат и когато може и има кой да го организира.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 22 май 2019 02:02

matador написа:

От 1993 година в Копа Америка още два отбора получават показа за участие досега бяха само отбори от Северна Америка като Мексико,САЩ или Коста Рика.Но тази година няма как отбори от Северна Америка да участват по-едно и също време е и турнира Голд Къп. Катар и Япония най-вероятно са показали най-голямо желания за участие.Сега видях ,че ще има мачове на стадион Морумби макар да не е много модерен стадион за мен е един от най-впечатляващите.На турнира желаят успех на Япония и Уругвай.
Изненада на турнира мисля ,че може да бъде Венецуела доста играчи който играха финал на световното до 20 година през 2017 г. ще бъдат в състава както и треньора.

Япония играха още през 90-те, сега не съм сигурен кога точно. А с Венецуела не рискуваш много, те са единственият отбор, който не е печелил Копата и всяка тяхна точка е не изненада, ми сензация. :lol:

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 22 май 2019 12:32

защо написа:
matador написа:

Изненада на турнира мисля ,че може да бъде Венецуела доста играчи който играха финал на световното до 20 година през 2017 г. ще бъдат в състава както и треньора.

Япония играха още през 90-те, сега не съм сигурен кога точно. А с Венецуела не рискуваш много, те са единственият отбор, който не е печелил Копата и всяка тяхна точка е не изненада, ми сензация. :lol:

Да видях през 1999 година са участвали не особено успешно но като се има предвид ,че в Япония едва през 1992 година футбола е станал професионален е нормално.Сега също трудно ще излязат от групите Уругвай ,Чили и Еквадор са трудни за побеждаване отбори.Като стана дума за Еквадор те също не са печелили Копа Америка.Като изненада от Венецуела имам предвид един полуфинал примерно ,че си е изненада.Макар ,че не толкова отдавна направиха силна Копа Америка през 2011 година отпаднаха на полуфинала след дузпи от Парагвай.Между другото следващата година пак ,че има Копа Америка в Аржентина и Колумбия и след това пак ,че станат както преди през 4 години.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 22 май 2019 13:58

Защитата на бразилците е силно пенсионерска: Т.Силва, Миранда, Д.Алвеш, Филипе Луис.
Ще ги хейтя през целия турнир и дано не спечелят! :mrgreen:
За Уругвай съм!

Относно Аржентина какво повече може да искате от отбора им: Ди Мария, Меси, Агуеро! Ако не излезнат от група
с Колумпия, Парагвай и Катар (при положение че от 3-те групи ще излезнат два класирани на 3-то място) не знам!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 22 май 2019 14:29

Нямам логично обяснение защо Фабиньо и Моура не са повикани за Бразилия. Можеше да е, защото клубният им сезон приключва по-късно с финала на ШЛ, само че пък Фирмино е повикан, значи не е това причината. :roll:
Херонимо Руйи пък пак не е в състава на Аржентина.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 23 май 2019 01:03

matador написа:Да видях през 1999 година са участвали не особено успешно но като се има предвид ,че в Япония едва през 1992 година футбола е станал професионален е нормално.Сега също трудно ще излязат от групите Уругвай ,Чили и Еквадор са трудни за побеждаване отбори.Като стана дума за Еквадор те също не са печелили Копа Америка.Като изненада от Венецуела имам предвид един полуфинал примерно ,че си е изненада.Макар ,че не толкова отдавна направиха силна Копа Америка през 2011 година отпаднаха на полуфинала след дузпи от Парагвай.Между другото следващата година пак ,че има Копа Америка в Аржентина и Колумбия и след това пак ,че станат както преди през 4 години.

Да, Еквадор са другите големи, които ги бие, който ги хване, ама мислех, че имат някаква титла. Може да е в някое от не съвсем официалните издания. Венецуела, когато стигна полуфинала, май ги би само тях и направи хиксове в другите мачове.

Върни се в “Футбол - Свят”