Лимит за футболистите на терена

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Re: Бастен прекалява с твърдите наркотици...

Мнениеот galin56 » 25 яну 2017 16:06

Ponko написа:Относно дузпите.. не е като да не е било, в някои части на света!
https://www.facebook.com/OfficialFootba ... 283108637/

Абе за хокея добре, ама за футбола да тръгне от центъра до вратата са повече от 50 метра, той ще свърши пауъра докато стигне бре. А и като знам някои нападатели какви са дървени ще спадне рязко процента на реализираните дузпи ако минат с дрибъл, а не от място.

Ponko

Мнениеот Ponko » 25 яну 2017 16:09

galin56 написа:
Ponko написа:Относно дузпите.. не е като да не е било, в някои части на света!
https://www.facebook.com/OfficialFootba ... 283108637/

Абе за хокея добре, ама за футбола да тръгне от центъра до вратата са повече от 50 метра, той ще свърши пауъра докато стигне бре. А и като знам някои нападатели какви са дървени ще спадне рязко процента на реализираните дузпи ако минат с дрибъл, а не от място.

Аз съм против промяната на изпълнението на дузпи. Просто, когато прочетох новината се сетих, че съм виждал подобно изпълнение на дузпи и във футбола... така де сокъра! :)

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 25 яну 2017 17:30

седемнамалко написа:
Drunken_Master написа:
soilwork написа:За засадата и аз съм за......постоянно ще има клечещи гюмета в наказателното поле като едно време а и за защитниците става трудно. Повече голове ,по-малко разправии, страничните съдии ще си отдъхнат :mrgreen: от епитети за майката ,сестрата и хомосексуални сравнения . Ще се променят схеми ,тактики ,ще се завърне персоналното пазене

И за какъв ч*п трябва да се променят правилата ? Какво им е на тези ? Ако се премахнат засадите,се връщаме 50-60 години назад,по времето на Пеле,като ще се появят волейболни резултати.Играчи като Меси ще вкарват по 100 гола на сезон...Пълна простотия.
Същото важи и за червеният картон.Пепе (от Реал Мадрид) рита паднал на земята играч и го псува...и го вадят за 5 минути ?! Ван Бастен да не взима викодин заради многобройните си контузии ?
Това ми напомня и на предложението на Адам Силвър,да се сложи линия за 4 точки в НБА...

Че защо да не се сложи линия за 4 точки? Ако всички мислеха като теб никога нямаше да сложат и линията за трите точки (през 79-та в НБА) и досега Стеф Къри щеше да си цвъчка по две точки от 11 метра :)

А ти знаеш ли каква е историята на въвеждането на 3 точковата линия ? Да си чувал за Пийт Маравич ? Тогава е имало смисъл да се сложи такава линия...А сега какъв е смисъла ?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 25 яну 2017 18:54

Аз съм гледал такива дузпи на един приятелски турнир в Италия, някъде към 2000-та година беше и хич не им беше лесно да ги вкарват футболистите, да не говорим, че за Роби Кийн, примерно, за когото Интер бяха дали сума пари тогава, си беше направо невъзможно да си води топката 10-15 метра без да почне да лъже сам себе си.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 25 яну 2017 18:58

Все си мисля, че Марко разбира играта доста повече от разни анимационни герои ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 25 яну 2017 18:59

soilwork написа:За засадата и аз съм за......постоянно ще има клечещи гюмета в наказателното поле като едно време а и за защитниците става трудно. Повече голове ,по-малко разправии, страничните съдии ще си отдъхнат :mrgreen: от епитети за майката ,сестрата и хомосексуални сравнения . Ще се променят схеми ,тактики ,ще се завърне персоналното пазене

Да бе, виж като въведоха червен картон за спъване на излязъл 1:1, плюс толерирането на нападателя при положение на една линия с последния, вместо да се появи и втори метач, изчезна първият. При днешните скорости няма как да се откажеш от един човек и да го оставиш да си виси пред вратата, както е било преди 50 години.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 25 яну 2017 19:07

На глупости ми мязат това.Винаги съм се чудил защо е необходимо да се правят промени в посока шоу представления американски тип.То не бяха златни голове,повторения,камери и т.н.Остава мажоретките с оркестрите и треньорските прекъсвания да въведат,големи иноватори няма що.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 25 яну 2017 19:08

Red_Neck написа:Все си мисля, че Марко разбира играта доста повече от разни анимационни герои ;)

Тези "анимационни герои" правят този спорт толкова успешен, така че тяхното мнение не е без значение.

Предложението за засадата и дузпата е абсурдно.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 25 яну 2017 19:13

Да, а за да е съвсем консервативно, може да се върнат истинските правила на футбола, тия от преди 150 години. Тогава в засада е бил всеки, който е пред топката и затова тоя с топката е дриблирал колкото може и после е пускал пас назад. В ръгбито май още играят така.

А дузпите след мача да бъдат заменени с традиционното хвърляне на стотинка, то ще е още по-драматично. Или футболистите да играят на камък, ножица, хартия. А най-яко ще бъде, да ядат баница с късмети, докато някой уцели паричката. Да се приготват 100 баници, а ако определеният изпълнител не може да си изяде парчето, следващият отбор яде пак. И ако някой отиде до тоалетна, се дисквалифицира.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 25 яну 2017 19:48

Според мен,ако има нещо,което изисква корекция - това са ВИДЕОПОВТОРЕНИЯТА и по-специално тяхното въвеждане,до колкото е възможно...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”