Официално: Сам Алърдайс пое националния на Англия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Re: Официално: Сам Алърдайс пое националния на Англия

Мнениеот PSvilenov » 21 юли 2016 19:02

Капело , Ходжсън сега Алърдайс ... не че предишните преди италианеца бяха по добри варианти ФА пълни утрепки

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 21 юли 2016 19:07

От английските варианти този е май най-добрият. Можеха да пробват пак с Глен, но....
Надявам се да гледам ръстов английски отбор, а не хилави негърчета по крилата.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 21 юли 2016 19:13

Оле Боже тези искат ли някога да направят нещо изобщо? :lol: :lol: :lol: Не че нещо ама ако искат успехи да сложат някой поне средно кадърен мениджър.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 21 юли 2016 19:36

Дидо написа:
galin56 написа:Тъй като автора явно няма мнение по въпроса, аз ще напиша първото. Който и да дойде начело на Англия - все тая. Максимума им е минаване на групите в най-добрия случай. Просто толкова си могат.
Жалко за Съндърланд само, че трябва да си търсят мениджър точно преди старта, а са симпатичен отбор. Жалко ще е пак цял сезон да се борят да не изпаднат.

А задължително ли е да имам?

Ами явно новината ти е направила някакво впечатление и ти е грабнала интереса. А щом отваряш и нова тема по нея се очаква да имаш и мнение, което да даде начало на обсъждането.... поне аз така си мисля :roll:

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 21 юли 2016 19:41

galin56 написа:
Дидо написа:
galin56 написа:Тъй като автора явно няма мнение по въпроса, аз ще напиша първото. Който и да дойде начело на Англия - все тая. Максимума им е минаване на групите в най-добрия случай. Просто толкова си могат.
Жалко за Съндърланд само, че трябва да си търсят мениджър точно преди старта, а са симпатичен отбор. Жалко ще е пак цял сезон да се борят да не изпаднат.

Ами явно новината ти е направила някакво впечатление и ти е грабнала интереса. А щом отваряш и нова тема по нея се очаква да имаш и мнение, което да даде начало на обсъждането.... поне аз така си мисля :roll:

[offtopic]Една патка мислила, мислила... :lol: :lol: :lol:[/offtopic]
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Дидо

Мнениеот Дидо » 21 юли 2016 21:25

galin56 написа:
Дидо написа:

Мисли си каквото си искаш но не го пиши!
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 21 юли 2016 21:54

bobo_13 написа:Все тая кой ше им е. С тази ВЛ, която наподобява американски сериал с латино отенък, с все по-малкото английски футболисти играещи на топ ниво, всичко е поредварително известно.
И мен да сложат същото ще направя. Ще ги класирам за СП, а на шампионата ще се провалят.

Кво като нямат играчи, ше си внесат от черния континент като Белгия, Франция и Холандия :lol:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
Дидо

Мнениеот Дидо » 21 юли 2016 22:34

locke написа:
bobo_13 написа:Все тая кой ше им е. С тази ВЛ, която наподобява американски сериал с латино отенък, с все по-малкото английски футболисти играещи на топ ниво, всичко е поредварително известно.
И мен да сложат същото ще направя. Ще ги класирам за СП, а на шампионата ще се провалят.

Кво като нямат играчи, ше си внесат от черния континент като Белгия, Франция и Холандия :lol:

Вече ще им е по трудно да внасят,няма евросъюз няма кандидати :mrgreen:
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 21 юли 2016 22:48

От сега ги виждам нещата с тоя какви ще са . 4-4-2 с Карлтън Кол и Анди Керъл отпред с центрирания когато и където видиш топката .

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 22 юли 2016 00:16

Аз пък смятам, че Биг Сам е точният човек. Може би само Хари Реднап беше по подходящ. Ще играят нормален, типичен английски футбол. Без глупости и пасове, които не ги могат. Най силен си когато играеш твоята игра, а не се мъчиш да копираш съперниците си!
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Футбол - Свят”