Лестър е шампион Англия !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕСТЪР ШАМПИОНИ НА АНГЛИЯ !
Честито, лисунгери! 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- PorcoRosso
- Контакти:
Честита първа титла на лисугерите!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yPKlrRwJB8A[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yPKlrRwJB8A[/youtube]
- Furious_Monk
- Контакти:
Честито да им е. Винаги съм твърдял, че Раниери е един много симпатичен и кадърен специалист.Идеален за сглобяване на един приличен за евротурнирите отбор. Не съм и очаквал това което постигна с Лестър, но си го заслужи с повече скромност и работливост.
Когато бе треньор на Ювентус и Рома, отнесе доста подигравателни забележки от страна на феновете им, но в крайна сметка човекът с много късмет успя да постигне нещо огромно за стандартите поставени от нашето съвремие.
Когато бе треньор на Ювентус и Рома, отнесе доста подигравателни забележки от страна на феновете им, но в крайна сметка човекът с много късмет успя да постигне нещо огромно за стандартите поставени от нашето съвремие.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
- dreben23
- Контакти:
Честито, аз съм на мнение, че последните дванайсетина мача бяха побутвани за титлата като Юве както, затова и чувствата охладняха към тях, но пък преди това не мога да им кажа копче!
През повечето време играха най-силно от всички други, само от другия най-добър в Англия загубиха два пъти Арсенал, така че чакам с нетърпение сблъсъците с Барса на лято и след това. А битката за второто място продължава, тъкмо да видим теория за приятелчета с Челси дали ще излезе вярна. Но като че ли си пролича, че мразят повече Тотнъм, не топчии. Само техни фенове им не го знаят това.

Много тъжно приключи всичко за шпорите! Това да те накаже единственият футболист дето не вкарал и пет гола през сезончек си е за подигравка и ще си ги отнесат сега от наши и ваши! Немалка вина има и Деле Али, защото с него щяха да си вземат мача предполагам. Абе във фишо кат е мача, аз ви казах, че ще скъсат Челси много фишчета, вземайте си мерки навреме, няма аз да ви ги вземам.
Между другото, при 0:2 още казал бате Таско, че мачо е 2:2 на мои прателчета!

Много тъжно приключи всичко за шпорите! Това да те накаже единственият футболист дето не вкарал и пет гола през сезончек си е за подигравка и ще си ги отнесат сега от наши и ваши! Немалка вина има и Деле Али, защото с него щяха да си вземат мача предполагам. Абе във фишо кат е мача, аз ви казах, че ще скъсат Челси много фишчета, вземайте си мерки навреме, няма аз да ви ги вземам.

Между другото, при 0:2 още казал бате Таско, че мачо е 2:2 на мои прателчета!

Последна промяна от dreben23 на 03 май 2016 00:13, променено общо 2 пъти.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
-
- Контакти:
НИЩО общо с Щутгарт! В Щутгард играеха Леман, Марио Гомез, Какау, Хитцшпергер....половината национален отбор на Германия тогава! НИЩО общо с Монпелие и смешното френско първенство. НИЩО общо и с Депортиво, Депортиво като стана шампион в Испания имаше страшен отбор, те още преди това трябваше да са шампион ама се бяха хлъзнали последните кръгове предни години. Това НЯМА аналог. Лестър е един напълно скромен отбор в най-тежкото и най-бъкано с пари първенство. Това беше просто немислимо, невъзможно дори! В Премиърлигата изобщо изненади в топ 5 не е имало, какво да говорим за.....ШАМПИОН?!?! Изумително.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Това е Англия, 21 години по късно пак имаме изненада, ФУТБОЛА Е ЖИВ.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Лестър си запази футболистите, успя да се опази и от сериозни травми. При това положение с постоянство и борба до дупка във всеки мач понякога се получават нещата. Поне този сезон не е на милиардерите, не е на клубовете с космически заплати и така нататък. Първи Лестър, втори Тотнъм.
Лично аз съм адски доволен от станалото, то беше едно статукво едно чудо в Англия кои цъкат в ЕКТ и така нататък..
Лично аз съм адски доволен от станалото, то беше едно статукво едно чудо в Англия кои цъкат в ЕКТ и така нататък..
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
- Udoji90
- Контакти:
Сигурно доста изненадващи неща са се случвали във футбола и на повечето от тях не съм имал щастието да бъда свидетел. Откакто аз гледам тази игра, титлата на Лестър е най-невероятното нещо, което съм виждал. До момента най-големият куриоз за мен беше титлата на Гърция на ЕП 2004, която обаче беше постигната след 6 мача за 3-4 седмици, и то с доста скучна игра и солиден късмет. Титлата на "лисиците" идва след 38 (реално 36 де) мача за 9-10 мес. и при всички положения е постигната с изключително постоянство. Забележителен момент наистина. Това е от онези моменти, за които казвам, че е привилегия да им бъдеш свидител, независимо на кой отбор си привърженик. А най-куриозното е, че Раниери, който с много по-големи отбори в различни шампионати така и не беше успявал да спечели титлата, го направи точно с Лестър. 

Последна промяна от Udoji90 на 03 май 2016 00:17, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Re: Лестър е шампион Англия !
Уважение за Челси и честита титла на Лестьр но според мен следващия сезон челси ще е Шампион отново ..
AnalBreaker написа:sapio0o написа:AnalBreaker написа:Най-невероятното чудо в историята на световният футбол се случи тази вечер. Преди година едва не изпаднали, тази година Раниери постигна немислимото и направи Лестър шампиони с бюджет по-малък от почти всеки клуб в елита.
Не за пръв път светът става свидетел на изненадващ шампион. Специално през този век видяхме Депортиво, Щутгарт и особено Монпелие, които съвсем доскоро бяха във второто ниво на Франция.
Честита титла на Лестър!
Постигнатото от Лестър няма аналог. Отбор който едва се спаси миналата година, тази стана шампион със същите футболисти.
Какво му обясняваш, щом сравнява Депортиво Ла Коруня и Щутгарт с Лестър, човека не е в час.