Манчестър Сити - футболният идиот на 2016
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- arsenvengerin
- Контакти:
Re: Манчестър Сити - футболният идиот на 2016
Чудя се , какво направи Раниери , как го постигна ?
Обичам Левски
Pragmatichen написа:Ман С. никога няма да стане гранд в Англия, а още по-малко в Европа.
Никога не са били и няма да бъдат.
По-скоро Вердер Бремен ще стане отново шампион на Германия, отколкото тези да се превърнат във фактор на Острова и в Европа.
Лек ден на всички
Че те вече са фактор в Англия.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Pragmatichen написа:Ман С. никога няма да стане гранд в Англия, а още по-малко в Европа.
По-скоро Вердер Бремен ще стане отново шампион на Германия, отколкото тези да се превърнат във фактор на Острова и в Европа.
Лек ден на всички
Значи да очаквам да станат гранд номер 1 с Пеп !
[offtopic]Разбихме Ливърпул !

[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
bayern_munchen написа:Лестър трябва да покаже на света, че безхаберието и парите в отбори като Челси, Манчестър Сити не могат да са романтиката в модерния футбол! И между другото не желая Путин да назначава Пелегрини за треньор на Зенит, време е да се оттегли от футбола, за да не стане за смях както Ван Гаал. По-слабо водене на отбор не може да има, дори Никола Спасов не може да го настигне по безхабрие и липса на футболен интелект.
Нещо си сбъркал името на отбора в заглавието на темата

Последна промяна от Red joker на 13 мар 2016 11:14, променено общо 1 път.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Загубил е пари от мача с Норич...
- Captain Stottlemeyer
crap написа:Хаха, и тази тема идва от фен на Байерн - отбора, който цяла Германия нарича мафиотски...
Е, друго си е да ти е собственик честният съветски бизнесмен Алишер Усманов, натрупал милиардите си като обикновен водач на ловци и екскурзовод...

За протокола: За разлика от Обединеното кралство, където собственици на водещите футболни клубове са руски олигарси, американски богаташи или мургави субекти, облечени в чаршафи, в Германия по закон най-малко 51 % от акциите на всеки клуб (Verein) са собственост на самия клуб. За "Байерн" този процент е 75...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Лек ден на всички
Факт, както Юнайтед преби Ливърпул в последния им мач
Съгласен съм с основните идеи на автора на темата. Лестър и мен много ме радват, стискам им палци за титлата и покрай тях даже следя малко по-отблизо случващото се там. А че Сити заслужават подобни квалификации вероятно е така, но най-вече заради треньора, когото са си избрали да ги поеме. Хубаво ще ги поема той няколко години.
И въпреки това не бих си позволил да обявявам сезона им за провал преди да са отпаднали от ШЛ. Аз и в 8-цата не им предвещавах да влязат, а ето че ме опровергаха един път. Мен обаче и друго ще ми хареса - моите хора Ван Гаал и Швайнщайгер да пратят Ситито в един друг турнир през следващия сезон.
За Пелегрини в Зенит обаче съм по-скоро пас. Хубаво би било да бъде намерен втори като Слуцкий - местен опитен специалист, който да ги разбира нещата, но явно не е толкова лесно. При всички положения обаче Пелегрини е по-добър вариант от АВБ.

За Пелегрини в Зенит обаче съм по-скоро пас. Хубаво би било да бъде намерен втори като Слуцкий - местен опитен специалист, който да ги разбира нещата, но явно не е толкова лесно. При всички положения обаче Пелегрини е по-добър вариант от АВБ.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
-
doktora25 написа:За Пелегрини в Зенит обаче съм по-скоро пас. Хубаво би било да бъде намерен втори като Слуцкий - местен опитен специалист, който да ги разбира нещата, но явно не е толкова лесно. При всички положения обаче Пелегрини е по-добър вариант от АВБ.
Треньор втори Слуцки е не лош вариант за нас! Според мен при всички положения АВБ се изчерпа като треньор на Зенит , даде много на отбора, но допусна някои тактически грешки още в първия мач , като тръгна да играе за 0:0! Определено одобрявам Мануел Пелегрини да поеме Зенит! Мисля, че под негово руководство отборът ще тръгне нагоре!
АВБ се оказа голямо менте, добре че Пинто да Коща и Ж. Мендеш му бяха направили супер селекция в Порто че мачкаше без проблеми!
Имаше още и остатъчна енергия от Жозе Мауриньо в Порто а и по Европа че го нарочиха за новия Моу, добра реклама за него. А и треньора
на Порто точно преди АВБ си беше доста добър Жезуалдо Ферейра.
Хубаво стечения на обстоятелствата за него и изкара доста парички, като цяло тотален провал е навсякъде след Порто!
Имаше още и остатъчна енергия от Жозе Мауриньо в Порто а и по Европа че го нарочиха за новия Моу, добра реклама за него. А и треньора
на Порто точно преди АВБ си беше доста добър Жезуалдо Ферейра.
Хубаво стечения на обстоятелствата за него и изкара доста парички, като цяло тотален провал е навсякъде след Порто!