doktora25 написа:Дортмунд могат да бъдат спрени евентуално само от Леверкузен в турнира.

Иначе Дортмунд си мачка резонно. Тотнъм не знам как се отърваха само с 1, но има време.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
doktora25 написа:Дортмунд могат да бъдат спрени евентуално само от Леверкузен в турнира.
doktora25 написа:Дортмунд могат да бъдат спрени евентуално само от Леверкузен в турнира.И сега мачкат, и ще продължават да мачкат.
Жалко само, че ги дават по БНТ *** Ди и се налага само да ги слушам. Всички добри думи, които съм отправял към БНТ си ги оттеглям заради този канал.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
sunscres92 написа:Малко да уравнеся аз - Само Тотнъм!![]()
Неприятен гол, а Почетино се самоубива за сега с тази резервна полузащита - просто защото е размазана и все пак 1:0/ 2-3/1 е добър резултат за тях в Германия.
sapio0o написа:Не е ли очевидна разликата в класите, за да се говори за съдии?
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта