samobotev написа:проблема тук е че на нас белите постояно ни повтарят, че не трябва да сме расисти, трябва да сме толерантни и да даваме на негрите и арабите да правят каквото си искат. А в същото това време никой не се пита след 50-100 години когато тези араби и негри са повече от нас дали ще са така толерантни както сме ние сега ?
Защото точно това е правилния въпрос, дали и те са така толерантни като нас. А не защо на мач от българското или руското първенство от 10 000 души 20 биле расисти.
Много точен анализ, с който съм съгласен на 100%. Именно и аз това се опитвам да обясня на хората, които проповядват за права, привилегии и толерaнтност към чернокожите и основният въпрос в спора , който възниква е - дали черните, когато те станат мнозинство, ще са така толерантни към нас, както ние в момента сме толерантни към тях след 50 години?
Другият проблем в случая е , че постоянно ни вменяват чувство за вина на нас белите, как не трябва да сме расисти, но никога не се говори за обратния расизъм от страна на черните към белите, който е в много по-големи размери. Това за мен е двоен стандарт!